LEGO Disney Mulans bog-eventyr - 43174

Åbn bogen, og opdag en hel mikroverden af sjov! Lav kamptræning med Li Shang for at hjælpe Disneys Mulan med at forsvare sin far og familiens ære. Tag derefter en pause i haven med en gåtur og lidt te under blommetræet. Kan Mulan bevare sin hemmelighed og gøre sin pligt? Hvis Khan og Cri-Kee har noget at skulle have sagt, så ja. Åh-åh, Li Shang stiller spørgsmål. Kan du hjælpe Mulan med at beskytte sin familie og sig selv? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Inspirer til spændende filmbaseret rolleleg eller kreativ leg med dette fantasifulde LEGO® ǀ Disney sæt (43174), der omfatter Disneys Mulan, Li Shang, Cri-Kee og hesten Khan. Det er en oplagt gaveidé. Legen starter, når du åbner bogen!
  • Hvilket eventyr venter den forklædte kriger? Børn kan udvikle deres kreative færdigheder og styrke rollelegen, når de laver kamptræning med Disneys Mulan og Li Shang i vinterscenariet eller drikker te i Mulans have.
  • Disse populære mikrofigurer er fantastiske at lege med i dette sæt eller sammen med andre i nye historier og lege. Børn kan tage på eventyr med Disneys Mulan, Cri-Kee, Khan og Li Shang, slappe af ved blommetræet eller finde på noget nyt!
  • Enhver fan af Disneys Mulan vil elske dette fantastiske sæt. Den smarte bog kan åbnes for at afsløre en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn – en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 5 år.
  • Bærbart mikroverden-legetøj til at tage med overalt. Når bogen er åben, er den over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette fantastiske legesæt stort nok til nye eventyr eller kan pakkes sammen til sjov på farten.
  • Timevis af sjov, drevet af et barns fantasi! Legetøj uden batterier – og uden facitliste – hjælper med at booste børns selvstændige leg, gruppeleg og evner til problemløsning og giver dem samtidig glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Åbn legetøjsbogen, og lad legen begynde. Med en simpel vejledning kan børn selv samle modellen og således opleve glæden ved at finde på deres egne nye historier – og få masser af kreativt sjov med de indbyggede scenarier.
  • Giv børn detaljerede mikrofigurer og velkendte scener til legen med LEGO® ǀ Disney sæt. Dette fantasifulde legesæt med Disneys Mulan rummer elementer til at sætte gang i historien samt muligheder for åben, kreativ leg, hvilket hjælper med at opbygge vigtige færdigheder.
  • LEGO® klodser overholder branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873299409
Anbefalet alder:5 år +
Model:43174

ANDRE KØBTE OGSÅ