LEGO Disney Belles slot: vinterfest - 43180

Vær med til vinterfesten med Disneys Belle, Udyret og deres venner! Hav sjov i sneen med at affyre snebolde fra katapulten mod Belle og Udyret. Gå derefter ind på Belles værelse for at få en forfriskende lur. Når du vågner, kan du udforske slottets andre rum. Åh, lad os sætte os foran pejsen med en god bog. Vent, se den fortryllede rose! Kan du hjælpe Belle med at bryde forbandelsen i tide? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv førskolebørn en spændende og tilfredsstillende byggeoplevelse med LEGO® Disney sættet Belles slot – vinterfest (43180), der indeholder figurer fra Disney-filmen Skønheden og udyret. En sjov julegave.
  • Inspirer unge byggere med et lyst og farverigt slot, der er nemt at bygge og har flere rum, bygbart tilbehør, minidukkefigurer af Disneys Belle og Udyret og andre elementer, der styrker fantasien og den kreative leg.
  • Det smukke slot og de søde figurer er fantastiske for mindre børn at lege med og styrker deres kreative evner. Børn kan bygge slottet og tilbehøret og derefter udspille yndlingsfilmscener eller finde på nye historier.
  • Yngre fans af Disneys Skønheden og udyret vil elske dette sæt med alle dets legedetaljer og smarte tilbehør. Sættet er nemt at samle og indeholder sjove igangsættere for historien, så det er en fremragende gave til førskolebørn fra 4 år.
  • Et slot, der er nemt at bygge og fuldt af detaljer. Slottet er over 23 cm højt, 25 cm bredt og 16 cm dybt, og dette fantastiske sæt er designet til at blive bygget og leget med igen og igen.
  • Fantasiens kraft i en æske. De meget genkendelige minidukker og LEGO® figurer er designet, så børn kan lege med dem på utallige måder, uden behov for batterier. Åbn æsken, og start legen ved at bygge.
  • Den nemme byggeproces øger børns selvtillid. Klar, billedbaseret vejledning hjælper børn med at styrke deres bygge- og legefærdigheder, når de skaber et smukt slot og tilbehør til Disneys Belle og Udyret.
  • Introducer mindre børn til underne og magien i Disneys Skønheden og udyret med dette LEGO® l Disney sæt. Dette detaljerede sæt fører børn til Udyrets slot til en vinterfest med Belle og hendes venner!

Produktdetaljer

Reference:5712873534951
Anbefalet alder:4 år +
Model:43180

ANDRE KØBTE OGSÅ