LEGO Disney Belles bog-eventyr - 43177

Lås op for en fantastisk mikroverden, når du udforsker udyrets slot med Disney Princess Belle! Udforsk haven udenfor, før du krydser broen og træder ind på slottet. Uh, et dansegulv – lad os tage en svingom. Hvis du bliver tørstig, kan du hælde en kop te op fra den søde Mrs. Potts. Men pas på, Chip fniser, når han er fyldt! Følg efter Clocksworth, når han viser dig rundt på slottet og hen til det mystiske værelse. Kan du finde ud af, hvad der er derinde? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Inspirer til rolleleg med dette LEGO® ǀ Disney sæt (43177) med Disney Princess Belle, udyret, Mrs. Potts, Chip, Clocksworth og garderoben. God gaveidé til børn og fans. Legen starter, når bogen åbnes!
  • Hvilke hemmeligheder er der bag døren? Børn kan udvikle deres rolleleg og kreative evner, når de afdækker slottets mysterier. Den magiske rose, et sted, hvor Disneys Belle kan sove, og endda et dansegulv venter alt sammen på at blive opdaget.
  • Disse fantastiske mikrofigurer er sjove at lege med i dette sæt eller som en god tilføjelse til andre modeller. Børn kan tage på eventyr med Disney Princess Belle, udyret, Mrs. Potts og de andre på helt nye måder!
  • Alle fans af Disneys Skønheden og udyret vil elske dette sæt. Dette samlerboglegetøj kan åbnes for at afsløre en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn – en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 5 år.
  • Bærbart mikroverden-legetøj til at tage med overalt. Når bogen er åben, er den over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette utrolige legesæt stort nok til nye eventyr eller kan pakkes sammen til sjov på farten.
  • Timevis af sjov for et barns fantasi! Legetøj uden batterier – og uden facitliste – hjælper med at booste børns gruppeleg og evner til problemløsning eller med at give dem glæden ved selv at finde på nye historier gennem selvstændig leg.
  • Åbn bogen, og legen begynder. Med en simpel vejledning kan børn selv samle modellen og således opleve masser af kreativ spænding og ikke mindst glæden ved at finde på deres egne eventyr eller genopleve de velkendte historier i bogen.
  • Giv børn detaljerede figurer og steder at lege med i LEGO® ǀ Disney samlerlegetøjssæt. Dette fantasifulde legesæt med Disneys Skønheden og udyret rummer søde elementer til at sætte gang i historien og inspirerer til åben, kreativ leg for at opbygge vigtige færdigheder.
  • LEGO® klodser overholder branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873299423
Anbefalet alder:5 år +
Model:43177

Andre har også set