LEGO Disney Auroras royale karet - 43173

Hop ombord i Disney Princess Auroras smukke lyserøde karet, og tag afsted til festen! Tag med Aurora og hendes ugleven, når de fejrer en vidunderlig dag med en fest i skoven. Stil bordet og den lækre kage frem, tænd stearinlyset, og ønsk dig noget. Tæl til tre, pust lyset ud, og skær et stykke kage til deling. Når du er færdig, kan du pakke bordet sammen og tage afsted på nye eventyr med Aurora og uglen i hendes sjove karet! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Inspirer til spændende rollelege og kreativitet med dette skønne legetøj, der indeholder Disney Princess Aurora og hendes ugleven. En perfekt gaveidé til børn og fans af Disneys Tornerose. Legen starter med byggeriet, så snart æsken åbnes!
  • Hvilke spændende ting venter ved LEGO® ǀ Disney prinsessefesten (43173)? Børn kan styrke deres fantasifulde legefærdigheder, når de tager med Disney Princess Aurora i hendes karet for at møde hendes ugleven og fejre dagen med kage.
  • Denne velkendte prinsesse er sjov at lege med for sig selv eller sammen med andre legesæt som en del af nye historier. Børn kan dele et stykke kage med Disneys Aurora og uglen, før de hopper op i kareten og tager afsted på eventyr!
  • Alle fans af Disneys Tornerose vil elske dette sæt. Den søde lyserøde og hvide karet, det lille bord og en kage med lys i vil begejstre alle børn og være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 5 år.
  • Lille, men sjov og klar til leg. Med vognen, der er over 5 cm høj, 10 cm lang og 5 cm bred, har dette spændende legesæt den perfekte størrelse til fantasifuld rolleleg og kreative historiefortælling.
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløs sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Åbn æsken, og start legen ved at bygge modellen. Med en simpel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve glæden ved at bygge deres eget legetøj – og få masser af kreativt sjov.
  • Giv børn søde figurer og scenarier til legen med LEGO® ǀ Disney sæt. Dette sjove legesæt med Disneys Aurora rummer elementer til at sætte gang i historien samt muligheder for åben leg, hvilket styrker børns kreativitet og fantasi.
  • LEGO® klodser overholder branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873298693
Anbefalet alder:5 år +
Model:43173

Andre har også set