LEGO Disney Askepots slotsfest - 43178

Bibbidi bobbidi boo, er du klar til en fest i din stue? Tag med Disney Princess Askepot og hendes dyrevenner til fest på hendes smukke slot. Gør dig i stand på badeværelset med det skinnende guldtoilet, før du hjælper Askepot med kagen i køkkenet. Når festen er ovre, kan du hvile dig i Askepots soveværelse, mens Lucifer og Bruno putter sig i deres senge i tårnet! Efter en lur er det tid til festen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Inspirer til kreativ filmbaseret rolleleg med dette LEGO® ǀ Disney sæt (43178), der indeholder Disneys Askepot. LEGO® 4+-sæt er en sjov måde for de mindste at lære at bygge på og kan styrke deres selvtillid med enkle byggevejledninger.
  • Der venter børn masser af festlig sjov og udforskning med dette søde sæt. Slottet har startklodselementer for at gøre det lettere at bygge, så børn hurtigt kan komme i gang med at lege med Disneys Askepot og hendes kæledyr Lucifer og Bruno.
  • Disse populære figurer er fantastiske at lege med i dette sæt eller sammen med andre som en del af nye historier. Børn kan feste med Disney Princess Askepot på hendes slot eller udvide andre sæt med dette for at få flere legemuligheder.
  • Alle fans af Disneys Askepot vil elske dette fantastiske sæt. Det farverige slot med sine forskellige rum er en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til små og mellemstore børn fra 4 år.
  • Udsmykket og klar til fest. Slottet er over 16 cm højt, 17 cm bredt og 8 cm dybt, og dermed er dette spændende legesæt stort nok til seriøse eventyr og kan hjælpe mindre børn med at lære glæden ved at bygge.
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløs sjov! Dette legetøj, der er nemt at bygge og ikke bruger batterier, hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved at bygge helt selv.
  • Instructions PLUS er en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge denne model. Funktionen kan findes i den gratis LEGO® Life app og har zoom- og drejeværktøjer for at hjælpe selv små børn med at bygge dette LEGO legesæt selvstændigt.
  • LEGO® 4+-byggelegetøj har startklodselementer for at gøre det lettere at bygge og booste selvtilliden, og det er en perfekt gave at introducere yngre børn til LEGO temaer, filmfavoritter, tv-figurer og hverdagens helte med.

Produktdetaljer

Reference:5712873299430
Anbefalet alder:4 år +
Model:43178

Andre har også set