LEGO Disney Ariels bog-eventyr - 43176

Åbn bogen, og udforsk en hel mikroverden både i og uden for vandet! Dyk ned under bølgerne for at opdage alle de fantastiske ting dernede. Sæt dig i Disney Princess Ariels muslingeskal, og lyt til Sebastian og Tumle, der laver musik. Svøm derefter til overfladen med hende for at gå på land. Vent, det er prins Erik! Kan Ariel gøre sig bemærket og vinde prinsen, før det er for sent, eller er hendes stemme gået tabt for evigt under havet? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer til kreativ rolleleg med dette LEGO® ǀ Disney sæt (43176) med Disney Princess Ariel, Tumle, Sebastian og prins Erik. En perfekt gaveidé til børn og fans af Disneys Den lille havfrue. Legen starter, når bogen åbnes!
  • Hvilke skatte kan man opdage under havet? Børn kan udvikle deres kreativitet og evner til rolleleg, når de udforsker stranden eller svømmer rundt med Disneys Ariel, Tumle og Sebastian, mens de forestiller sig velkendte historier på nye måder.
  • Disse populære mikrofigurer er fantastiske at lege med i dette sæt eller som en sjov tilføjelse til andre modeller. Børn kan tage på eventyr med Disney Princess Ariel, prins Erik, Sebastian og Tumle på helt nye måder!
  • Alle fans af Disneys Den lille havfrue vil helt sikkert elske dette sæt. Den unikke bog kan åbnes for at afsløre en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn – en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 5 år.
  • Bærbart mikroverden-legetøj til at tage med overalt. Når bogen er åben, er den over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette fantastiske legesæt stort nok til nye eventyr eller kan pakkes sammen til sjov på farten.
  • Timevis af sjov for et barns fantasi! Legetøj uden batterier – og uden facitliste – hjælper med at booste børns gruppeleg og evner til problemløsning eller med at give dem glæden ved selv at finde på nye historier gennem selvstændig leg.
  • Åbn legetøjsbogen, og lad legen begynde. Med en simpel vejledning kan børn selv samle modellen og således opleve masser af kreativ spænding og ikke mindst glæden ved at finde på deres egne eventyr eller genopleve de velkendte historier i bogen.
  • Giv børn detaljerede figurer og steder at lege med i LEGO® ǀ Disney sæt. Dette fantasifulde legesæt med Disneys Den lille havfrue rummer søde elementer til at sætte gang i historien og tilskynder til åben, kreativ leg for at opbygge vigtige færdigheder.
  • LEGO® klodser overholder branchens højeste standarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.

Produktdetaljer

Reference:5712873299416
Anbefalet alder:5 år +
Model:43176

ANDRE KØBTE OGSÅ