LEGO Disney Anna og Elsas bog-eventyr - 43175

Åbn bogen, og udforsk en hel mikroverden på et slot! Kryds broen ind til Arendal slot, og undersøg alle de seje ting derinde. Spil en melodi med Disney Princess Anna, mens Disneys Elsa synger til, og gå derefter ind på soveværelset og tag en lille lur. Når du er blevet frisk igen, kan du pakke dig godt ind og hoppe op på slæden – Elsa får det til at sne udenfor! Jubii! Det er så sjovt at tage på slædetur med vennerne! Hvad med at bygge en snemand? Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Inspirer til spændende filmbaseret rolleleg eller kreativ leg med dette fantasifulde LEGO® ǀ Disney sæt (43175), der omfatter Disneys Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf. Perfekt til børn og fans. Legen starter, når du åbner bogen!
  • Hvad kan man finde af sjov rundt omkring på slottet? Børn kan udvikle deres kreativitet og evner til rolleleg, når de udforsker slottet inde og ude, finder på nye historier eller tager på slædetur med Disney Princess Anna og Olaf.
  • Disse populære mikrofigurer er fantastiske at lege med i dette sæt eller sammen med andre modeller. Børn kan tage på eventyr med Disneys Elsa, Anna og Kristoffer, hygge udenfor med Olaf eller finde på noget helt nyt!
  • Alle fans af Disneys Frost II vil elske dette fantastiske sæt. Den smarte bog kan åbnes for at afsløre en komplet mikroverden, der vil begejstre ethvert barn – en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller når som helst til drenge og piger fra 5 år.
  • Bærbart mikroverden-legetøj til at tage med overalt. Når bogen er åben, er den over 23 cm bred, 12 cm dyb og 8 cm høj, og dermed er dette fantastiske legesæt stort nok til nye eventyr eller kan pakkes sammen til sjov på farten.
  • Timevis af sjov for et barns fantasi! Legetøj uden batterier – og uden facitliste – hjælper med at booste børns gruppeleg og evner til problemløsning eller med at give dem glæden ved selv at finde på nye historier gennem selvstændig leg.
  • Åbn legetøjsbogen, og lad legen begynde. Med en simpel vejledning kan børn selv samle modellen og således opleve glæden ved at finde på nye scenarier og få masser af kreativ spænding med de velkendte historier i bogen.
  • Giv børn detaljerede figurer og genkendelige scener at udspille med LEGO® ǀ Disney sæt. Dette fantasifulde legesæt med Disneys Frost II rummer søde elementer til at sætte gang i historien og muligheder for åben, kreativ leg, som hjælper med at opbygge vigtige færdigheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873299447
Anbefalet alder:5 år +
Model:43175

ANDRE KØBTE OGSÅ