LEGO Creator Surfer-strandhus - 31118

Gør dig klar til at tage på stranden og fange en stor bølge! Ha' det sjovt i det seje Surfer-strandhus, og grib et surfbræt, før du hopper i havet. Wow! Se lige den søde delfin og havskildpadderne, der svømmer sammen med dig. Bagefter kan du ombygge huset til et fyrtårn, hvor du kan sejle i en båd og dykke med en rokke, eller du kan bygge et poolhus. Valget er dit med dette utrolige 3-i-1-sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
359,20 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Creator 3-i-1-byggesættet Surfer-strandhus (31118) sæt vil tryllebinde børn i timevis og indeholder 3 modeller i 1 – et surferskur, et fyrtårn og et poolhus.
  • Dette LEGO® legetøjssæt indeholder også minifigurer af en mand og en kvinde, som børn kan tage med på deres sjove strandeventyr.
  • Surferhytten har 2 etager med hængsler, så den kan foldes ud og give forskellige legemuligheder, og den omfatter 3 klodsbyggede havdyr – en delfin, havskildpadde og havskildpaddeunge.
  • Legetøjsfyrtårnet omfatter en lille båd og en rokke, mens poolhuset består af 2 etager og indeholder surfbrætter og en klodsbygget swimmingpool.
  • Dette LEGO® Creator 3-i-1-legetøjssæt med 564 dele giver en berigende byggeoplevelse for LEGO fans fra 8 år og vil være en oplagt gaveidé til fødselsdag eller andre anledninger.
  • LEGO® strandhuset er over 19 cm højt, 17 cm bredt og 15 cm dybt – en fremragende størrelse at lege med eller vise frem med stolthed på et værelse.

Produktdetaljer

Reference:5712873989829
Anbefalet alder:8 år +
Model:31118

ANDRE KØBTE OGSÅ