Creator Sportsvogn - 31100

Hop ind i denne fantastiske røde sportsvogn, og drøn af sted! Start den kraftfulde motor i denne seje røde og sorte maskine, sæt foden på speederen, og så derudad! Få endnu mere sjov ved at ombygge den til en cool hotrod, der kan sætte en ny fartrekord, gør den til et gammeldags fly, og tag ud til luftshowet, eller sæt fantasien fri og byg noget nyt. Føl fartdjævlens kalden med dette seje 3 i 1-sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
På lager

Beskrivelse

Hop ind i denne fantastiske røde sportsvogn, og drøn af sted! Start den kraftfulde motor i denne seje røde og sorte maskine, sæt foden på speederen, og så derudad! Få endnu mere sjov ved at ombygge den til en cool hotrod, der kan sætte en ny fartrekord, gør den til et gammeldags fly, og tag ud til luftshowet, eller sæt fantasien fri og byg noget nyt. Føl fartdjævlens kalden med dette seje 3 i 1-sæt!
  • Sæt gang i kreativ rolleleg med dette spændende legetøjssæt, der indeholder 3 modeller i 1: En sportsvogn, en hotrod og et gammeldags fly. God gaveidé til børn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt!
  • Hvad skal der ske bag rattet i dag? Børn kan strække fantasien og deres kreative evner, når de suser omkring i en sportsvogn, sætter nye fartrekorder i en hotrod, flyver en tur i et gammeldags fly eller bygger noget helt nyt.
  • Med dette sæt får børn 3 muligheder i hver æske: De kan bygge en Creator 3 i 1-Sportsvogn (31100), en hotrod eller et gammeldags fly. Børn kan lege med sættet alene eller kombinere det med andre LEGO® sæt for at udvikle deres byggefærdigheder.
  • Alle fans af kreativt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. Modellerne af sportsvognen med indsugningsventil og spoiler, den spændende hotrod og det sjove fly er fremragende som en gaveidé til enhver anledning til drenge og piger fra 6 år.
  • Detaljeret og klar til action. Sportsvognen er over 4 cm høj, 12 cm lang og 7 cm bred, så dette spændende legetøj er småt nok til at tage med på farten og stort nok til at rumme en minifigur (medfølger ikke).
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Med en enkel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve stoltheden ved at bygge noget selv samt masser af kreativt sjov. Åbn æsken, og start legen ved at bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller.
  • Giv børn uendelige muligheder for at udvikle deres byggeevner, når de leger med LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Dette seje fartøjslegesæt giver børn mulighed for at styrke deres kreativitet og fantasi med mange byggemuligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873300204

ANDRE KØBTE OGSÅ