LEGO Creator Rumudforskningskøretøj - 31107

Oplev interstellart sjov med dette Rumudforskningskøretøj! Indsaml prøver med robotarmene, og brug derefter kranarmen til at sætte robotten på taget, når du rejser videre. Wow, se lige det rumvæsen! Bagefter kan du ombygge roveren til en rumbase for at udforske Mars eller andre nye planeter, omdanne den til et rumfly eller skabe noget helt nyt fra fantasien. Tag ud i rummet med dette utrolige 3 i 1-sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Creator 3 i 1-sættet Rumudforskningskøretøj (31107) inspirerer børn til kreativ leg med 3 modeller i 1 – et Rumudforskningskøretøj, en rumbase eller et rumfly. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt!
  • Hvilke eventyr venter i det ydre rum? Børn kan strække deres kreativitet og byggeevner, når de studerer et rumvæsen i en rover, genoplader i en rumbase, flyver fra planet til planet i et rumfly eller bygger noget helt nyt.
  • Med dette sæt får børn 3 muligheder at bygge: LEGO® Creator 3 i 1-legetøjet Rumudforskningskøretøj (31107), rumbase eller rumfly, som de kan lege med alene eller sammen med andre sæt. Sættet omfatter også en astronautminifigur, der gør legen ekstra sjov.
  • Alle fans af kreativt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. Modellerne af det robuste Rumudforskningskøretøj, rumbasen og rumflyet er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 8 år.
  • Klar til action? Rumudforskningskøretøjet er over 17 cm højt, 20 cm langt og 11 cm bredt, så dette spændende actionlegetøj er fuldt af fantastiske detaljer og stort nok til seriøse eventyr!
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Åbn æsken, og start legen ved at bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller. Med enkel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve stoltheden ved at bygge noget selv samt få masser af kreativt sjov.
  • Giv børn uendelige muligheder for at udvikle deres byggeevner, når de leger med LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Dette seje legesæt med rumtema giver børn mulighed for at styrke fantasien med masser af byggemuligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535248
Anbefalet alder:8 år +
Model:31107

ANDRE KØBTE OGSÅ