LEGO Creator Rum-minerobot - 31115

Oplev udenjordiske rumeventyr med den geniale Rum-minerobot! Brug rundsaven til at søge efter værdifulde krystaller, og opbevar dem i din jetpack. Hold udkig efter det irriterende grønne rumvæsen! Bagefter kan du ombygge mech-robotten til en lastbærer eller en justerbar mech med robotfører og få endnu mere intergalaktisk action – eller finde på noget helt nyt! Valget er dit med dette fantastiske 3-i-1-sæt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Kreative børn kan bruge mech-robotlegetøjet til at konkurrere mod et rumvæsen om krystallerne, drøne rundt i galaksen i en 4-benet lastbærer fragtskib eller udkæmpe rumkampe mod en 2-benet mech-robot.
  • Den justerbare Rum-minerobot omfatter en rundsav, en jetpack og et ansigt, der kan ændre udtryk, mens den 4-benede lastbærer og 2-benede mech-robot hver har en robotpilot.
  • Dette LEGO® Creator 3-i-1-sæt med 327 elementer rummer en berigende byggeoplevelse for passionerede rumfans fra 7 år og vil være den perfekte gaveidé til fødselsdag eller jul.
  • Dette mech-robotlegetøj er over 15 cm højt og har en fantastisk bærbar størrelse til at lege med derhjemme eller på farten.

Produktdetaljer

Reference:5712874225568
Anbefalet alder:7 år +
Model:31115

ANDRE KØBTE OGSÅ