Creator Ford Mustang - 10265

Byg din helt egen Ford Mustang, komplet med mørkeblåt karrosseri, hvide racerstriber, aggressivt luftindtag og seje fælge med 5 eger og dæk med stærkt vejgreb! Denne fantastiske model er udviklet i samarbejde med Ford og indfanger magien ved den ikoniske amerikanske muskelbil fra 1960'erne. Der medfølger en række valgfrit tilbehør, du kan anvende til tilpasning, bl.a. en turbolader, anderumpespoiler bagtil, store udstødningsrør, frontspoiler og lattergastank. Du kan oven i købet justere højden på bagakslen og få et ekstra sejt udseende! Åbn bagklappen for at opbevare ting, og løft motorhjelmen for at se den detaljerede store 390 V8-motorblok, komplet med batteri, slanger og luftfilter. Åbn derefter dørene, eller fjern tagpanelet for at få adgang til et detaljeret interiør, der omfatter smukke sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styring! Sæt prikken over i'et på denne ekstraordinære LEGO® Creator Expert model med et klistermærke med påtrykt mustang-kølergitter, GT-emblemer og et udvalg af nummerplader! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.299 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Afsendes indenfor 1-3 hverdage.
Få på lager

Beskrivelse

Byg din helt egen Ford Mustang, komplet med mørkeblåt karrosseri, hvide racerstriber, aggressivt luftindtag og seje fælge med 5 eger og dæk med stærkt vejgreb! Denne fantastiske model er udviklet i samarbejde med Ford og indfanger magien ved den ikoniske amerikanske muskelbil fra 1960'erne. Der medfølger en række valgfrit tilbehør, du kan anvende til tilpasning, bl.a. en turbolader, anderumpespoiler bagtil, store udstødningsrør, frontspoiler og lattergastank. Du kan oven i købet justere højden på bagakslen og få et ekstra sejt udseende! Åbn bagklappen for at opbevare ting, og løft motorhjelmen for at se den detaljerede store 390 V8-motorblok, komplet med batteri, slanger og luftfilter. Åbn derefter dørene, eller fjern tagpanelet for at få adgang til et detaljeret interiør, der omfatter smukke sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styring! Sæt prikken over i'et på denne ekstraordinære LEGO® Creator Expert model med et klistermærke med påtrykt mustang-kølergitter, GT-emblemer og et udvalg af nummerplader!
 • Autentisk model af en Ford Mustang fra 1960'erne, der har mørkeblåt karrosseri med hvide racerstriber, luftindtag, fælge med 5 eger og dæk med stærkt vejgreb samt et udvalg af tilpasningstilbehør.
 • Åbn dørene, eller fjern tagpanelet for at få adgang til det detaljerede interiør med smukke sæder, radio, gearskifte i midterkonsollen og fungerende styring.
 • Åbn bagagerummet for at opbevare ting, og løft motorhjelmen for at afsløre en detaljeret Ford Mustang V8-motor med batteri, slanger og luftfilter.
 • Indeholder også et klistermærke med påtrykt mustang-kølergitter og 2 GT-emblemer.
 • Tilpas den flotte Ford Mustang med den medfølgende turbolader, anderumpespoiler bagtil, store udstødningsrør, frontspoiler og lattergastank.
 • Vælg blandt flere forskellige nummerplader.
 • Løft motorhjelmen for at se de realistiske motordetaljer.
 • Juster højden på bagakslen, og få et ekstra sejt udseende!
 • Denne Mustang-legetøjsbil indeholder 1.471 elementer og er egnet til alle fra 16 år.
 • Specialelementer, der er nye i marts 2019: fælge med 5 eger, 2x8-klods med bue, 1x3-mustang-logoflise, 2x4-bue med "GT"-emblem.
 • Modellen er over 10 cm høj, 34 cm lang og 14 cm bred.

Produktdetaljer

Reference:5712872956501

ANDRE KØBTE OGSÅ