LEGO Creator Familieferie med campingvogn - 31108

Pak campingudstyret – nu er det ferietid! Hægt campingvognen på den seje retrobil, og kør ud i det fri på en familieferie. Når du finder det rigtige sted, kan du indrette området og gå ud for at fange en fisk til middag. Åh, se alle de søde dyr ... åh nej, et STINKDYR! Efter en ildelugtende forskrækkelse kan du ombygge campingvognen og bilen til en autocamper eller et rødt og hvidt fyrtårn. Udendørs ferie er en leg med dette fantastiske 3 i 1-sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
749 kr.
599,20 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® Creator 3 i 1-sættet Familieferie med campingvogn (31108) inspirerer børn til kreativ leg med 3 modeller i 1: En familiecampingvogn med retrobil, autocamper eller fyrtårn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt!
  • Der er sjove muligheder rundt om hvert eneste hjørne! Børn kan strække deres kreativitet og byggefærdigheder med den detaljerede campingvogn og billegetøjet, hoppe i autocamperen og køre på ferie, besøge fyrtårnet eller bygge noget nyt.
  • Med dette sæt får børn 3 muligheder for at lege: En LEGO® Creator 3 i 1 Familieferie med campingvogn (31108), en autocamper eller et fyrtårn. Sættet indeholder også 3 minifigurer og 3 klodsbyggede dyr, der gør legen ekstra sjov.
  • Alle fans af kreativ leg og sjovt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. De detaljerede modeller af campingvognen med retrobil, autocamperen og fyrtårnet er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 9 år.
  • Klar til eventyr? Modellen af campingvogn og retrobil er over 13 cm høj, 34 cm lang og 12 cm bred, så dette spændende actionlegetøj er fuldt af fantastiske detaljer og stort nok til seriøst feriesjov!
  • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
  • Åbn æsken, og start legen ved at bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller. Med enkel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve stoltheden ved at bygge noget selv samt få masser af kreativt sjov.
  • Giv børn uendelige muligheder for at udvikle deres byggeevner, når de leger med LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Dette smarte legesæt med udendørs familieferie giver børn mulighed for at styrke fantasien med masser af byggemuligheder.

Produktdetaljer

Reference:5712873535279
Anbefalet alder:9 år +
Model:31108

ANDRE KØBTE OGSÅ