LEGO Classic Kreative grønne klodser - 11007

Åbn LEGO® Classic sættet Kreative grønne klodser, og sæt gang i børns fantasi! Der er 3 sjove stykker klodslegetøj at bygge: en hund, en helikopter med drejelige rotorer og et æbletræ med et lækkert udseende æble, der kan tages af. Børn kan blande klodserne for at tilpasse deres modeller – og derefter skabe deres egne unikke designs. Når først de begynder at bringe deres fantasikreationer til live ... kan alt lade sig gøre! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
49,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • En fængslende samling af grønne LEGO® klodser til børn fra 4 år. Med 3 stykker legetøj, der er nemme at bygge, samt endeløst og sjovt fribyggeri er dette fantastiske startsæt ved at boble over med kreative muligheder.
  • De 60 LEGO® klodser og elementer kan bygges til 3 modeller – en grøn hund, en minihelikopter og et æbletræ. De seje detaljer og endeløse muligheder for tilpasning af kreationerne sikrer, at den fantasifulde leg aldrig stopper.
  • Byggeri og leg med de tre stykker legetøj er kun begyndelsen. Alt kan ske, når børn skaber deres egne modeller og historier. Og ved at kombinere sættet med andet LEGO® legetøj får legen en helt ny dimension.
  • Dette LEGO® startsæt til drenge og piger fra 4 år er en fantastisk gave til begyndere og mere avancerede byggere, der gerne vil udvide deres LEGO samling.
  • LEGO® Classic sættet Kreative grønne klodser er et fantastisk startsæt. Kombiner sættet med andre LEGO sæt for at få endnu flere muligheder.
  • Bruger ikke batterier, så morskaben behøver aldrig at slutte! Fordi det udelukkende er drevet af børns fantasi, styrker dette LEGO® legetøj evnerne til kritisk tænkning, problemløsning og meget, meget mere!
  • De enkle og klare vejledninger får børn i gang med at bygge og lege med de 3 startmodeller med det samme. Når de udforsker sættets endeløse kreative legemuligheder, vokser og vokser den fantasifulde leg.
  • LEGO® Classic sæt er fyldt med en stimulerende blanding af klodser og elementer, der inspirerer til ubegrænset fantasifuld leg. Sjovt, intuitivt og sprængfyldt med ideer og inspiration – alt er muligt med LEGO Classic!

Produktdetaljer

Reference:5712873299072
Anbefalet alder:4 år +
Model:11007

ANDRE KØBTE OGSÅ