LEGO City Racerbiler - 60256

Gør dig klar til at træde speederen i bund og opleve vild action! Hjælp racerkørerne ind i deres køretøjer. Hvem vinder racerløbet? Bliver det den røde og hvide bil med sin superhurtige benzindrevne motor, eller tager den gule og blå bil med den superlydløse, superkraftfulde elektriske motor sejren? Det bestemmer du med det fantastiske LEGO® City legesæt Racerbiler! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Giv børn mulighed for at nyde spændingen i LEGO® City med dette seje racerbilsæt, der er designet til at inspirere til ubegrænset, selvstændig rolleleg baseret på virkelighedens scenarier. Perfekt til børn, der elsker legetøjsracerbiler.
  • Hvad er der i æsken? Børn får 2 seje LEGO® racerbiler med fantastiske detaljer, 2 kegler til start- eller målstregen samt 2 kørerminifigurer med racerhjelme – alt, hvad et barn skal bruge til actionfyldt, selvstændig leg.
  • Børn kan kombinere fartøjerne og figurerne i dette sæt med andre originale LEGO® legetøjssæt for at få endnu mere kreativ leg eller for at lave fantastiske udstillingsgenstande.
  • LEGO® City byg selv-legetøjet Racerbiler (60256) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 5 år, som elsker fantasifuld leg. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er den røde LEGO® racerbil over 4 cm høj, 13 cm lang og 5 cm bred, mens den gule LEGO racerbil er over 4 cm høj, 12 cm lang og 5 cm bred.
  • Bruger ingen batterier – dette seje racerbilsæt drives af børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
  • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO® racerbilsæt. Æsken indeholder en nem byggevejledning – så du skal bare rive poserne med klodser op og lad alt det sjove begynde!
  • Bygbart LEGO® City legetøj indeholder detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der stimulerer kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid

Produktdetaljer

Reference:5712873299669
Anbefalet alder:5 år +
Model:60256

ANDRE KØBTE OGSÅ