LEGO City Racerbådstransporter - 60254

Tag ned til LEGO® City havn ombord på den kraftfulde Racerbådstransporter! Styr den seje lastbil i position ved vandkanten, og læs den fantastiske jetdrevne båd af. Hop derefter ombord til Xtreme Team-racerføreren, drøn afsted ud over bølgerne, og sæt nye LEGO City hastighedsrekorder til vands. Vruummm! Og når du er færdig, kan du transportere racerbåden tilbage til basen. Endnu et LEGO City eventyr i høj fart! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
249,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Her er et ideelt byggesæt til børn, der elsker actionfyldt byggelegetøj. Denne LEGO® City Racerbådstransporter omfatter en sej lastbil og en båd, der kan flyde. Den actionfyldte leg starter, så snart børn åbner æsken.
  • Dette byggesæt indeholder en legetøjslastbil med anhænger, en racerbåd, der kan flyde på vand, og minifigurer af lastbilchauffør og racerfører. Der er faktisk alt, hvad et barn skal bruge til kreativ, selvstændig leg.
  • Børn vil elske den seje lastbil med førerhus, døre, der kan åbnes, aftageligt tag og transportsikringsstænger. Den sporty speedbåd har et cockpit, der kan åbnes og har plads til Xtreme-racerføreren – og den kan flyde på vand!
  • LEGO® City legesættet Racerbådstransporter (60254) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år, der elsker actionfyldt legetøj til rolleleg og modelfartøjer.
  • I færdigbygget tilstand er transporteren med legetøjsspeedbåden ombord over 9 cm høj, 36 cm lang og 6 cm bred, mens speedbåden selv er over 6 cm høj, 24 cm lang og 6 cm bred.
  • Bruger ingen batterier – dette sæt med en flydende speedbåd drives af små børn med stor fantasi!
  • Der medfølger en enkel, trykt byggevejledning. Eller du kan downloade Instructions PLUS – en del af den gratis LEGO® Life app. Zoom- og drejeværktøjerne i denne interaktive byggevejledning gør for alvor byggeri til en leg.
  • Legesæt fra LEGO® City Fantastiske fartøjer styrker børns fysiske færdigheder og selvtillid med detaljerige fartøjer til brug til lands, til vands og i luften samt sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg.

Produktdetaljer

Reference:5712873299584
Anbefalet alder:5 år +
Model:60254