LEGO City Motorværksted - 60258

Alting kører i Tread Octanes Motorværksted! Den skøre altmuligmand Harl Hubbs arbejder på sin raketdrevne motorcykel, Tread svejser på sin elskede hotrod, og mekanikeren er ankommet i kranvognen med en nedbrudt sportsvogn. I mellemtiden er byens mest *host!* ærlige bilforhandler i sin campingtrailer, hvor han forbereder endnu et af sine særlige tilbud! Få del i de sjove oplevelser med dette seje LEGO® City sæt! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • LEGO® City legesættet Motorværksted (60258) med flere modeller er en perfekt gave til bilelskere og omfatter et værksted og en række seje køretøjer samt sjove figurer til fantasifuld og selvstændig leg.
  • Indeholder et legetøjsværksted, campingtrailer og seje køretøjer, herunder en kranvogn, hotrod og raketdrevet motorcykel, samt 7 minifigurer, bl.a. LEGO® City tv-figurerne Tread Octane og Harl Hubbs.
  • Børn kan betjene motorkranen i værkstedet, løfte biler med donkraften, redde nedbrudte køretøjer med kranvognen og meget mere. Børn kan også kombinere dette sæt med andre LEGO® legesæt for at få endnu sjovere leg og lave flotte udstillingsgenstande.
  • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette motorværksteds-byggesæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker legetøjsfartøjer og til fans af den populære LEGO® City tv-serie.
  • I færdigbygget tilstand er Tread Octanes værksted over 14 cm højt, 17 cm bredt og 13 cm dybt, mens kranvognen er over 7 cm høj, 18 cm lang og 6 cm bred.
  • Bruger ingen batterier – dette fantastiske legesæt drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme!
  • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO® City byg selv-legetøj. Æsken indeholder en nem byggevejledning – så riv poserne med klodser op, og lad alt det sjove begynde!
  • LEGO® City legesæt indeholder seje fartøjer, detaljerige bygninger og sjove figurer, der stimulerer fantasifuld kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873299683
Anbefalet alder:6 år +
Model:60258

ANDRE KØBTE OGSÅ