LEGO City Monstertruck - 60251

Vruummm! Vruummm! Sæt dig bag rattet i denne fantastiske LEGO® City Monstertruck med store, kraftige dæk og sej udsmykning af et monster med hugtænder! Drøn gennem terrænet med lynets hast! Lav fantastiske, hvinende sving, gigantiske spring, der tryllebinder publikum, og afsindige landinger! Og når du er færdig med at demonstrere dine evner som Monstertruck-kører, kan du køre tilbage til LEGO City for at vise dette superseje køretøj frem! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Introducer børn fra 5 år til spændingen i LEGO® City med dette byg selv-monstertrucklegetøj – designet til at inspirere til fantasifuld rolleleg, der afspejler virkeligheden på en sjov og spændende måde.
  • Hvad er der i æsken? Et robust LEGO® City Fantastiske fartøjer Monstertruck-byggesæt med plads bag rattet til førerminifiguren. Perfekt til selvstændig leg ved høj hastighed.
  • Med sine store, kraftige dæk og farverige monsterudsmykning er dette robuste monstertruck-legetøj perfekt til både leg og fremvisning! Børn kan også kombinere dette sæt med andre originale LEGO® legesæt for at få endnu mere sjov.
  • LEGO® City byggesættet Monstertruck (60251) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsbiler. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er den seje LEGO® City Monstertruck over 6 cm høj, 10 cm lang og 6 cm bred, så der er masser af plads til førerminifiguren inde i førerhuset.
  • Skal der bruges batterier? Nej, dette byg selv-legetøj drives af små børn med stor fantasi – bare åbn poserne med klodser, så kan legen starte med det samme!
  • Dette børnelegetøj omfatter en nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
  • Slip sjov og spænding løs med sæt fra LEGO® City Fantastiske fartøjer – detaljerige fartøjer og figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at udvikle fysiske færdigheder og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873299553
Anbefalet alder:5 år +
Model:60251

Andre har også set