LEGO City Isvogn - 60253

Ding-a-ling-a-ling! Mums! Den flotte LEGO® City Isvogn er kommet! Tag en runde mere på dit seje skateboard, flip det derefter op, tag hjelmen af, og gå over for at få noget lækkert sammen med din søde hund. Hjælp damen i isvognen med at servere lækre isvafler og ispinde. Luk derefter serveringslugen, og hjælp med at køre denne fantastiske, multifarvede vogn til det næste stop! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Kender du et barn, der elsker isvogne? Børn kan nyde solrigt sjov på en sommerdag med LEGO® City byggelegetøjssættet Isvogn – designet til at inspirere til kreativ, selvstændig rolleleg baseret på hverdagen.
  • Byggesæt til børn med en isvogn i flotte farver, minifigurer af issælger og skateboarder samt en sød hundefigur. Perfekt til fantasifuld, selvstændig leg.
  • Børn kan hjælpe damen i isvognen med at køre vognen, servere isvafler og ispinde fra serveringslugen og hjælpe skateboardløberen med at lave seje tricks. Denne farverige isvogn er også flot at vise frem.
  • LEGO® City legetøjet Isvogn (60253) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år og til drenge og piger, der elsker legetøjskøretøjer. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er isvognen over 11 cm høj, 15 cm lang og 6 cm bred. Masser af plads til, at isdamen kan køre vognen og betjene kunder.
  • Det superseje LEGO® City legesæt Isvogn bruger ingen batterier – det drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme.
  • Byggeri er virkelig en leg med dette byggesæt. Det omfatter en trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til børn. Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
  • Sæt fra LEGO® City Fantastiske fartøjer inspirerer til kreativ leg og styrker børns fysiske færdigheder og selvtillid. Børn kan udforske alle mulige fartøjer og skabe legescenarier, der afspejler livet på en sjov og spændende måde.

Produktdetaljer

Reference:5712873299577
Anbefalet alder:5 år +
Model:60253

Andre har også set