LEGO City Hundepatrulje - 60241

Åh nej! En forbryder forsøger at bryde ind i smykkeforretningen for at stjæle de dyrebare ædelstene. Dette er et job for den seje LEGO® City Hundepatrulje! Hop ind bag rattet i den kraftfulde politibil, og drøn ud til gerningsstedet. Slip derefter din trofaste politihund løst, og arrestér forbryderen, før han slipper væk! Endnu en vellykket dag for heltene i LEGO City! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Legetøjet Hundepatrulje er en ideel introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn fra 4 år og er designet til at inspirere til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
  • Hvad er der i æsken? En sej legetøjspolitibil med plads til politibetjenten og hans trofaste politihund, en smykkebutikscene med 2 ædelstene samt en skurk med et brækjern og en sæk til sit bytte.
  • Børn kan kombinere figurerne og modellerne i LEGO® City byggesættet Hundepatrulje (60267) med andre LEGO legetøjssæt for at skabe deres egne unikke kreationer til leg eller fremvisning.
  • LEGO® 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære kunsten at bygge med LEGO klodser på. Med særlige startklodser og enkle trykte byggevejledninger hjælper de børn med at styrke selvtilliden og deres evner trin for trin.
  • Legetøjspolitibilen er over 5 cm høj, 9 cm lang og 5 cm bred og har plads til politibetjenten og hans hund, mens smykkebutikken er over 6 cm høj, 4 cm bred og 3 cm dyb.
  • Byggesættet Hundepatrulje til børn bruger ikke batterier, så legen kan starte med det samme!
  • Dette legetøjspolitisæt har en trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning, der hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere! Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
  • LEGO® City politisæt indeholder detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i omgivelser, der ligner virkeligheden.

Produktdetaljer

Reference:5712873299591
Anbefalet alder:4 år +
Model:60241

ANDRE KØBTE OGSÅ