LEGO City Havudforskningsbase - 60265

Slut dig til hajen, rokken og teamet af havforskere på den seje LEGO® City Havudforskningsbase. Denne fantastiske base med udskiftelige opholds-, sove- og forskningsmoduler har alt, hvad du behøver til undersøisk udforskning, bl.a. en ubåd, kran og undervandsdrone. Der er endda en kaffemaskine! Gå ind i dekompressionskammeret for at gå ombord på ubåden. Glid derefter ud fra dokken, og drag ud for at opdage havets mysterier! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
549 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Børn kan dykke dybt ned i fantasifulde undervandseventyr med det fantastiske LEGO® City legesæt Havudforskningsbase (60265). Det har alt, hvad børn behøver til en sjov og berigende legeoplevelse.
  • Hvad er der i æsken? En legetøjs-havudforskningsbase med udskiftelige opholds- og forskningsmoduler samt en ubåd med dok, en undervandsdrone, 5 forskerminifigurer og haj- og rokkefigurer.
  • Den flotte LEGO® City Havudforskningsbase omfatter udskiftelige opholds- og forskningsmoduler og en ubåd, der kan dokke og har bevægelige robotarme, drejelig skrue og cockpit, der kan åbnes og har plads til 2 minifigurer.
  • Er du på udkig efter sejt legetøj til børn fra 5 år? Dette legesæt er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til LEGO® City fans og børn, som elsker rolleleg. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er udforskningsbasen over 20 cm høj, 27 cm bred og 15 cm dyb, mens undervandsdronen er over 3 cm høj, 6 cm lang og 3 cm bred.
  • Skal der bruges batterier? Nej, dette byg selv-sæt drives af små børn med stor fantasi – bare åbn poserne med LEGO® klodser, så kan legen starte med det samme!
  • Dette byggesæt omfatter trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning til spirende byggere. Fås som en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder.
  • LEGO® City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' banebrydende arbejde, som er med til at skabe en bedre verden for os alle. LEGO City ocean-legesæt introducerer børn til en spændende verden af undervandsudforskning.
  • Alle LEGO® City ocean-legesæt er designet til at leve op til de højeste branchestandarder og -kriterier. Dette sikrer, at LEGO klodserne og elementerne er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555024
Model:60265
Anbefalet alder:6 år +

ANDRE KØBTE OGSÅ