LEGO City Havudforsknings-ubåd - 60264

Dyk ned til oceanets dybeste dybder med den seje LEGO® City Havudforsknings-ubåd. Tag med LEGO City tv's populære ubådskaptajn Jessica Sharpe, når hun styrer den kraftfulde dybhavsubåd ned til den koraldækkede hule. Tag prøver med ubådens robotarme, og udforsk havbunden med undervandsdronen. Wow! En selvlysende havtaske! Afdæk skjulte skatte og dybets hemmeligheder med dette fantastiske legesæt. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
269,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Her er et fremragende legetøj til drenge og piger, der elsker oceanerne og deres dyreliv. LEGO® City ocean-legesættet Havudforsknings-ubåd (60264) rummer alt, hvad børn behøver til fantasifulde undervandseventyr.
  • Hvad er der i æsken? En legetøjsubåd, undervandsdrone og en koraldækket havbundsscene samt 4 minifigurer, bl.a. LEGO® City tv's Jessica Sharpe og 2 dykkere med sejt tilbehør, og en selvlysende havtaskefigur.
  • Børn kan kombinere fartøjerne og figurerne i dette sæt med andre originale LEGO® legetøjssæt for at få endnu mere kreativ leg eller for at lave fantastiske udstillingsgenstande.
  • LEGO® City ocean-legesættet Havudforsknings-ubåd vil være en fantastisk gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 5 år. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er LEGO® legetøjet Havudforsknings-ubåd over 9 cm højt, 14 cm langt og 11 cm bredt, mens undervandsdronen er over 6 cm lang og 4 cm bred.
  • Bruger ingen batterier – dette spændende havudforskningslegetøj drives af børn med stor fantasi!
  • Dette børnelegetøj indeholder nem, trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en digital byggevejledning til unge byggere. Fås som en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder.
  • LEGO® City er stolte over at støtte National Geographic Explorers' banebrydende arbejde, som er med til at skabe en bedre verden for os alle. LEGO City ocean-legesæt introducerer børn til en spændende verden af undervandsudforskning.
  • LEGO® City ocean-legesæt er designet til at leve op til branchens højeste standarder og kriterier. Dette sikrer, at LEGO klodserne og elementerne er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.

Produktdetaljer

Reference:5712873555017

ANDRE KØBTE OGSÅ