LEGO City Fejemaskine - 60249

Nu er det tid til at rydde op i gaderne i LEGO® City! Hjælp føreren med at styre den utrolige Fejemaskine med de fantastiske roterende børster. Wow! Det er virkelig en leg at rengøre veje med denne seje maskine! Åbn derefter bagenden af lastbilen, grib din skovl, og smid affaldet i skraldespanden, før du kører til det næste job. Endnu en gade rengjort af hverdagens helte i LEGO City! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
99,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Dette fejemaskine-legetøj er en ideel introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn fra 5 år og er designet til at inspirere til ubegrænset, fantasifuld rolleleg baseret på virkelighedens scenarier.
  • Hvad er der i æsken? Et sejt LEGO® City Fejemaskine-legetøj med plads til minifigurføreren samt en skraldespand, skovl og banan. Alt, hvad et barn skal bruge til sjov, selvstændig leg.
  • Dette fejemaskinelegetøj har realistiske børster, der drejer, når det skubbes. Børn kan også kombinere dette sæt med andre originale LEGO® legetøjssæt for at få endnu sjovere leg og lave flotte udstillingsgenstande.
  • Dette LEGO® City legesæt (60249) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 5 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsfartøjer. Kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder.
  • Fejemaskine-legetøjet er over 6 cm højt, 10 cm langt og 7 cm bredt og har plads i førerhuset til føreren og plads bagi til den glatte banan!
  • Fejemaskine-byggesættet til børn bruger ikke batterier, så legen kan starte med det samme!
  • Denne fejemaskinebil omfatter Instructions PLUS – en interaktiv byggevejledning, der hjælper spirende byggere med at blive mesterbyggere! Findes i den gratis LEGO® Life app til smartenheder.
  • Sæt fra LEGO® City Fantastiske fartøjer indeholder detaljerige fartøjer og sjove figurer, der stimulerer til fantasifuld rolleleg, når børn skaber ubegrænsede eventyr i omgivelser, der ligner virkeligheden.

Produktdetaljer

Reference:5712873299546
Anbefalet alder:5 år +
Model:60249

Andre har også set