LEGO City Central lufthavn - 60261

Kom i feriehumør med det seje LEGO® City sæt Central lufthavn! Hvilket land skal du til? Husk din flybillet! Snup en bid at spise ved mad- og drikkestanden. Tjek derefter bagagen ind, og gå ud til afgangsgaten. Se bagagemedarbejderen læsse flyet, før du går ombord. Læn dig tilbage, slap af, og gør dig klar til at lette. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
449 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Dette lufthavnsbyggesæt er en ideel introduktion til den spændende LEGO® City verden. Det er perfekt til børn fra 4 år og er designet til at inspirere til kreativ, selvstændig leg baseret på virkelighedens scenarier.
  • Hvad er der i æsken? Der er et legetøjscharterfly, detaljeret lufthavnsterminal, tankvogn og bagagevogn samt minifigurer af pilot, 2 lufthavnsmedarbejdere og 3 passagerer. Bare tilsæt et skvæt fantasi for at få endeløst sjov!
  • Dette lufthavnslegetøj omfatter en terminalbygning med check-in-område, charterfly med plads til minifigurer af en pilot og 3 passagerer samt en tankbil og bagagevogn – en fantastisk gave til børn, der elsker rollelege.
  • LEGO® City byggelegetøjet Central lufthavn (60261) er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 4 år og til drenge og piger, der elsker legetøjsfly. Kræver kun grundlæggende byggefærdigheder.
  • I færdigbygget tilstand er LEGO® City Central lufthavn over 16 cm høj, 24 cm bred og 9 cm dyb, mens legetøjscharterflyet er over 10 cm højt, 21 cm langt og 20 cm bredt.
  • Bruger dette legesæt batterier? Nej, dette byg selv-legetøj drives af små børn med stor fantasi. Bare åbn poserne med klodser, og lad legen begynde!
  • Du finder byggevejledning til dette 4+-sæt i æsken. Eller du kan downloade Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger – med zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der hjælper børn med at blive mesterbyggere.
  • Slip sjov og spænding løs med LEGO® City lufthavnssæt – med detaljerige bygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at udvikle fysiske færdigheder og selvtillid.

Produktdetaljer

Reference:5712873535224
Anbefalet alder:4 år +
Model:60261

ANDRE KØBTE OGSÅ