LEGO Art Harry Potter Hogwarts-våbenskjold - 31201

Er du klar til at hylde dit foretrukne Hogwarts™-kollegium? Få fuldt fokus, når du bygger 1 af 4 forskellige våbenskjolde eller kombinerer alle 4 sæt til det ultimative Hogwarts-våbenskjold. Det medfølgende soundtrack udvider oplevelsen og lader dig fordybe dig endnu dybere i projektet, mens du skaber dit kunstværk. Når modellen er færdig, kan du tilføje den eksklusive mosaik med Harry Potter™-logoet og stolt fremvise dit tilhørsforhold! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.099 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Vis din kærlighed til alt, der har med Hogwarts™ at gøre, med det utrolige LEGO® Art sæt Harry Potter™ Hogwarts-våbenskjolde (31201), som giver dig mulighed for at bygge og fremvise 1 ud af 4 detaljerede våbenskjolde.
  • Kom ud af den daglige trummerum med dette LEGO® sæt med 4.249 elementer, bl.a. 9 plader til vægophængning, eksklusiv mosaik med Harry Potter™-logo, klodsbygget ramme, unikt ophængningselement og mosaikværktøj.
  • Med dette sæt kan du fordybe dig både i din passion for designkunst og Harry Potter™, mens du slapper af og genoplader batterierne. Med det medfølgende soundtrack lærer du mere om kollegierne, mens du bygger.
  • Vis din kærlighed til magi og eventyr ved at bygge og fremvise denne unikke mosaik-vægkunst. Stres endnu mere af ved at kombinere 4 af sættene, og skab det ultimative Hogwarts™-våbenskjold.
  • Dette værk måler over 40 cm på begge ledder, har 4 byggemuligheder og vil være en afslappende aktivitet for dig selv eller andre Harry Potter™-entusiaster i dit liv, som også elsker DIY-kunstprojekter.
  • Det flotte hæfte med vejledning hjælper dig gennem projektet, forklarer kunsten på en afstressende måde og giver kreativ LEGO® afslapning.
  • LEGO® Art sæt til voksne er perfekte at udstille på en væg eller hylde og rummer en berigende byggeoplevelse, mens du udforsker din passion for kreativt hobbydesign.

Produktdetaljer

Reference:5712873986095

ANDRE KØBTE OGSÅ