LEGO Art The beatles

Har du nogensinde ønsket at fejre et ikonisk band med kunst? Byg 1 af 4 portrætter af bandmedlemmerne fra The Beatles i dette imponerende projekt. Skab dit eget kreative rum, og koncentrer dig om at bygge. Det medfølgende soundtrack forstærker oplevelsen og giver dig mulighed for at fordybe dig i detaljer og historier om bandmedlemmerne, mens du bygger. Når værket er færdigt, kan du tilføje en "The Beatles"-signaturmosaik og udstille din passion. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
1.099 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Ikke på lager online

Beskrivelse

  • Byg det imponerende LEGO® Art kunstsæt The Beatles (31198), der omfatter en model med 4 byggemuligheder. Du kan vise din passion for The Beatles på din væg eller hylde, når du har skabt 1 af de 4 portrætter.
  • Undslip den daglige trummerum med dette LEGO® sæt med 2.933 elementer til voksne. Sættet indeholder 9 byggeplader til vægophængning, en "The Beatles"-signaturmosaik, en klodsbygget LEGO ramme, unikt nyt ophængningselement og elementadskiller.
  • Med dette sæt kan du fordybe dig i din passion for kunst og design, mens du fremstiller et kreativt kunstværk. Det medfølgende soundtrack giver dig mulighed for at dykke dybere ned i sættet og lære overraskende detaljer, mens du bygger.
  • Fejr din kærlighed til musik og The Beatles ved at bygge og fremvise dette unikke sæt. Det vil også være en fantasifuld fødselsdagsgave til dig selv eller andre gør det selv-entusiaster i dit liv, der elsker kreative projekter.
  • Dette 4 i 1-kunstværk er over 40 cm på hver led. Værket vil være smukt at udstille på en væg eller hylde, og dets detaljer sikrer, at det skiller sig ud i din samling. Dette smarte LEGO® sæt rummer 4 forskellige byggemuligheder.
  • Intet behov for batterier – dette kunstsæt til voksne rummer en afstressende, fordybende byggeoplevelse med LEGO® elementer og et unikt soundtrack. Tag en pause fra hverdagens rutiner, og skab en smuk udstillingsgenstand til væggen.
  • Det flotte hæfte med vejledning hjælper dig gennem projektet og starter med at dykke dybt ned i kunsten, før byggeriet begynder. Når du går i gang, kan du nyde soundtracket, der er lavet specielt til dette sæt.
  • LEGO® Art modeller af ikoniske kunstværker, musikere, superhelte og Sith-fyrster er perfekte at udstille på en væg eller hylde og rummer en berigende byggeoplevelse, mens du udforsker din passion for kreativt design.

Produktdetaljer

Reference:5712873555062
Anbefalet alder:18 år +
Model:31198

ANDRE KØBTE OGSÅ