LEGO Architecture Det Hvide Hus - 21054

Oplev glæden ved at bygge et ægte amerikansk ikon: Det Hvide Hus. Tag en pause fra hverdagens stress, og lad op igen, mens du genskaber de snørklede arkitektoniske detaljer med LEGO® klodser. Dette fordybende byggeprojekt bevarer dit fokus og er noget, du kan gøre, når du har tid. Når du er færdig, vil modellen se fantastisk ud, når du udstiller den derhjemme eller på kontoret. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Denne LEGO® Architecture fremvisningsmodel af Det Hvide Hus (21054) indfanger på smukkeste vis det nyklassicistiske stil og pragt ved denne verdensberømte bygning, der har været bopæl for alle amerikanske præsidenter siden 1800.
  • Nyd dette LEGO® byggesæt til voksne, der omfatter detaljer såsom selve boligen, vestfløjen, østfløjen og søjlegangene, der binder Det Hvide Hus sammen, samt rosenhaven og Jacqueline Kennedy-haven.
  • Modellen kan nemt opdeles i 3 sektioner, så de arkitektoniske detaljer kan nærstuderes. Den har også en LEGO® klods med inskriptionen "The White House" som prikken over i'et på en udstillingsgenstand, der kan vække interesse.
  • Hvis du har besøgt eller drømmer om at besøge Det Hvide Hus på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington, D.C., eller du bare elsker alt, der har med rejser, arkitektur, historie og design at gøre, er dette det helt rigtige kreative byggesæt til dig.
  • Denne bygbare LEGO® Architecture model er over 11 cm høj, 47 cm bred og 20 cm dyb og er en fantastisk udstillingsgenstand derhjemme eller på kontoret. Det er også den bedste gave til kreative venner.
  • Bruger ingen batterier – dette stilfulde gør det selv-projekt handler om, at du kan genskabe Det Hvide Hus med LEGO® klodser og fordybe dig i en fokuseret aktivitet, der efterlader dig afslappet og frisk, når du er færdig.
  • Indeholder klar vejledning, så selv LEGO® nybegyndere kan bygge med selvtillid, samt en bog til kaffebordet, der fortæller historien om Det Hvide Hus (kun på engelsk. Udgaver på andre sprog kan downloades på LEGO.com/architecture).
  • Dette byg selv-sæt til voksne er en del af en samling inspirerende LEGO® modelsæt designet til dig som kræsen hobbyentusiast, der er på udkig efter dit næste kreative projekt.

Produktdetaljer

Reference:5712873534579
Anbefalet alder:16 år +
Model:21054

ANDRE KØBTE OGSÅ