Diesel

"FOR SUCCESSFUL LIVING"

Det verdensomspændende livsstilsbrand, Diesel skaber gang på gang nytænkende og spændende trends. Siden begyndelsen har Diesel haft en filosofi, om at skabe et brand, der kan rumme lidenskab, individualitet og selvudfoldelse, og har derfor holdt fast i dette lige siden.

Hver sæson bliver der produceret mere end 3.000 produkter, som alle er under den samme kreativ og innovative proces.

På Salling.dk finder du et bredt udvalg af Diesel jeans, parfumer og meget mere!

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Diesel

Diesel er et innovativt internationalt livsstilsfirma, der producerer alt fra tøj til parfumer. Det hele startede i 1978, hvor Diesel allerede fra begyndelsen oplevede en ekstraordinær vækst, og har lige siden, udviklet sig fra at være en førende pioner indenfor denim, til i dag at være et alternativ til lukususmarkedet.

Diesel har lige siden begyndelsen holdt fast i deres filosofi: Renzo Rosso havde planlagt at skabe et brand, der stod for lidenskab, individualitet og selvudfoldelse. Hver sæson bliver der produceret over 3.000 produkter, som omfatter Diesel, Diesel Black Gold og Diesel Kid.

Om du er på udkig efter klassiske denim jeans fra Deisel eller logo t-shirts og sweatshirts, så har Diesel med garanti noget for enhver smag.

;