Sofie Schnoor

Tro mod brandets oprindelse, er Sofie Schnoors stil stadig "edgy cool" og "sporty chic", med et legende twist på tværs af kollektioner.

Sofie Schnoors kollektioner afspejler efterspørgslen fra kvinder og børn på moderigtige tøj man føler sig komfortabel i.

På Salling.dk finder du et væld af farverige og mønstret nyheder fra Sofie Schnoor.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Sofie Schnoor

Det familie ejet brand, Sofie Schnoor blev grundlagt af designeren Sofie Schnoor tilbage i 2001. Sofie er drevet af hendes kreativitet, og designer kun tøj, accessories og sko, som hun selv vil bære eller iklæde sine børn. Den ærlighed giver brandet et personligt præg og en autentisk stemning, der gennemsyrer kollektionerne.

Sofie voksede op med kreative forældre, der arbejdede i modebranchen. Som barn plejede hun at følge sin forældre til fabrikker, modemesser og hele vejen igennem designprocessen, og kender derfor et godt design, når hun kreere et.

Det hele begyndte med en sko kollektion i 2001, efterfulgt af en børne kollektion, PETIT by Sofie Schnoor i 2007. Sofie Schnoor er på nuværende tidspunkt repræsenteret i stormagasiner, online, shop-in-shops, store og små detailhandlere på tværs af alle kontinenter. Sofie Schnoor er repræsenteret i 600 butikker over hele verden.

;