Sæbedispenser

Sæbedispenserne fra VIPP har et smukt specialdesign med høj funktionalitet, og giver den perfekte mængde sæbe.

Se udvalget af sæbedispensere nedenunder:

Der vises 4 af 4
Filter
Vipp 9 løs pumpe til sæbedispenser, stål
129,95 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vipp 9 sæbedispenser
849 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vipp 9 sæbepumpe med vægophæng
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vipp 9 sæbepumpe med vægophæng
899 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om Vipp

Det danske interiørfirma Vipp blev i 1939 født af behovet for funktionelle værktøjer på det professionelle marked. Virksomheden anser sig selv som værende værktøjsmagere og måler kvaliteten af deres produkter på deres evne til at skabe bedre hverdagsoplevelser for køberen.

Virksomheden vækster på tværs af landegrænser og dens sortiment spænder sig i dag over køkken, bad, belysning, møbler og accessoires. Vipps ambition er altid at lade funktionelle principper bane vejen for gennemtænkte designobjekter.

Vipps historie starter med det første produkt:pedalspanden. Den blev oprindeligt designet af Holger Nielsen til hans kones, Marie, frisørsalon, og var egentlig ikke til salg. Men efterspørgslerne i frisørsalonen blev for mange til at Holger kunne sidde det overhørigt.

VIPP på Salling.dk

Salling.dk har et bredt udvalg af alt fra køkken til badeværelse fra VIPP. Visionen er at fremstille funktionelle produkter, i højeste kvalitet og i et stilet, dog tidløst design, som fungere til ethvert hjem. VIPP designer produkter i traditionelle farver heriblandt sort, hvid og grå, så der er med garanti noget som passer ind derhjemme. Gå på opdagelse på siden, og shop de velkendte pedalspande, sæbedispenser eller toiletbørster, eller tag et kig i køkken sortimentet.

;