Julepynt

Tre generationer af sølvsmede er din garant for en usvigelig sikker æstetetisk oplevelse med Georg Jensen julepynt.

Der vises 4 af 4
Georg Jensen 2021 juleuro, forgyldt
399 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Online tilbudSpar 44,99 kr.
Georg Jensen 2020 nellike ornament, forgyldt
149,95 kr.
104,97 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Georg Jensen 2020 Isblomst fad, lille, forgyldt
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Georg Jensen 2020 Isblomst fad, mellem, forgyldt
499 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Julepynt fra Georg Jensen

Georg Jensen har et stort udvalg af julepynt i en eksklusiv kvalitet. Den sikre æstetik og det fornemme håndværk kombineres med julens mange traditioner og skaber julepynt, der på en gang er enestående smukt og velkendt skandinavisk. Ærkeengle, julehjerter og kogler er alle i sortimentet, og udført som kun ægte håndværksmestre kan.

Juleuro

Georg Jensens juleuro er en tilbagevendende tradition, og hvert år udføres et nyt lille mesterværk til julehyggen. Juleuroerne er i høj kurs, og det er få forundt at have hele serien siden 1984 - men mindre kan også gøre det; hver årgang er et smukt stykke håndværk i sig selv.

Julestjernen / topstjernen

“Og fra selve Himlen gled vist den store stjerne ned”. Topstjernen repræsenterer Bethlehemsstjernen, og har været et af de faste elementer i toppen af træet siden juletræet gjorde sit indtog i Danmark - omkring år 1800. Toppen af træet er nok for de fleste det vigtigste stykke pynt på juletræet, og Georg Jensen laver derfor naturligvis en topstjerne, den øvrige pynt næppe kan konkurrere med.

Lyseholder

Levende lys er for de fleste et afgørende element på juletræet, og lyseholdere er afgørende for at levende lys ikke ender med brændende træer. Georg Jensen gør en dyd af denne nødvendighed, og de smukke og originale lyseholdere taler sig ind i en lang tradition som de samtidig fornyer og moderniserer.

Se hele Georg Jensen udvalget

;