SALLING FOOD AWARD

Salling Food Award hylder de mest smagfulde fødevarer, der bliver produceret i Danmark. Kender du et produkt, der bør nomineres? Så læs med her.

Salling Food Award uddeles af Salling Fondene og er sat i verden for at hylde og fremme banebrydende, danske fødevareprodukter og fødevareproducenter. Det gør vi ved at give dem øget eksponering og sætte fokus på de gode danske produkter over for både leverandører og forbrugere.

Du kan tilmelde dig, uanset om du laver syltede rødbeder med et twist af citron, Lollands bedste hampesmåkage eller har sammenkogt en saftevand af mynte, der får smagsløgene til at smelte. Prisen er for alle, der producerer danske fødevarer af højeste kvalitet.

Vinderen af prisen løber afsted med en præmie på 100.000 kroner og får muligheden for at indgå i sortimentet i Salling Super og bære Salling Food Awards logo på emballagen. De nominerede bliver bedømt ud fra smag og kvalitet, formidling af produktets historie og udbredelse af kendskab til produktet. Tidligere har Frederiksdal Kirsebærvin vundet prisen med deres kirsebærvin, der gjorde det kyndige dommerpanel bløde i knæene.

Til Salling Food Award uddeler vi også publikumsprisen. Publikumsprisen bliver afgjort under semifinalerne i Salling Super, hvor alle gæster kan stemme på deres personlige favorit. Vinderen præmieres med 10.000 kr.

Salling Food Award er opdelt i interne smagninger, semifinale og finale

De indledende smagninger er opdelt i to smagninger, hvor et internt dommerpanel, med eksperter fra Salling Super, smager på alle tilmeldte produkter. Herefter vælger dommerpanelet 24 produkter, der går videre til semifinalen, som afholdes i Salling Super i Aarhus og Aalborg den 14. september 2018.

Ved semifinalen får deltagerne mulighed for at fremvise deres produkter og fortælle deres unikke historie for offentligheden. Efter semifinalen udpeges 16 produkter, der går i finalen, som afholdes den 4. oktober 2018 i Salling Aarhus.

Under både semifinalen og finalen vil deltagerne bliver markedsført og eksponeret på sociale medier, i pressen og over for kunder i Sallings stormagasiner.

Kender du et produkt?

Hvis du har et produkt, der bør nomineres, eller kender en, der har, kan du læse mere om nominering, kategorier, kriterier for nomineringer og vigtige datoer her.