SMAGSALLING

Forkæl dine gæster med lækker tapas, få klaret maden hurtigt og nemt i en travl uge eller bestil kagemanden/konen til fødselsdagen.
Med SmagSalling har du mulighed for at bestille mad fra Salling Super, så det er pakket og klar til du kommer forbi og henter det. Kvaliteten er den samme, som du kender fra Delikatessen, Slagteren, Bageren, Bistroen og Salling ROOFTOP.

Kan du ikke finde det du lige står og mangler? Så er du velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer dig.

Bestil din mad fra Salling Super med SmagSalling app'en eller bestil online her.

Download app'en nu.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. Æg og Rejer, Roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

SmagSalling menu

Slip for at finde på, hvad I skal have til middag ved at lade vores dygtige folk hjælpe dig lidt ad vejen. Vi har sammensat nogle elementer, der uanset hvordan du vælge at stykke det sammen, bliver til en lækker middag. Se udvalget på SmagSalling.

Tapas

Forkæl dine gæster med tapas. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.