SmagSalling

Nem og lækker inspiration til middagen

Lad os klare middagen for dig. På smagsalling.dk har du mulighed for at bestille tapas, smørrebrød, menuer og meget mere, så det er pakket og klar til du kommer forbi og henter det. Kvaliteten er den samme, som du kender fra Delikatessen, Slagteren, Bageren, Bistroen og Salling ROOFTOP.

Prøv bl.a. Salling Slagteren's lækre og nemme Slagterkasser til lige netop dit behov. Vælg mellem Hverdagskassen med lækkert kød til ugen, Favoritkassen der både indeholder kød og tilbehør dertil eller Simrekassen med alt det bedste til en god simreret. Find inspiration til din slagterkasse og prøv de lækre opskrifter herunder.

Download også vores app.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Lækkert udvalg af Tapas

Forkæl dine gæster med tapas. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.

Slagterkasser

Slagteren har sammensat alle favoritterne i 3 madkasser - Luksus-, Simre- og Hverdagskassen. Du får bl.a. hakket oksekød, BBQ spareribs, entrecôtes og kylling - så vælger du selv om du vil have kød og tilbehør til ugen, grillhygge eller noget helt andet. Mangler du inspiration til madlavningen, kan du følge vores lækre opskrifter, som er tilpasset hver kasse.

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. Æg og Rejer, Roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

Du vil også kunne lide...

Opskrifter til Simrekassen

Opskrifter til Favoritkassen

Opskrifter til Hverdagskassen