SmagSalling

Nem og lækker inspiration til middagen

Lad os klare middagen for dig. På smagsalling.dk har du mulighed for at bestille tapas, smørrebrød, menuer og meget mere, så det er pakket og klar til du kommer forbi og henter det. Kvaliteten er den samme, som du kender fra Delikatessen, Slagteren, Bageren, Bistroen og Salling ROOFTOP.

Prøv bl.a. Salling Slagteren's lækre og nemme Slagterkasser til lige netop dit behov. Vælg mellem Hverdagskassen med lækkert kød til ugen, Favoritkassen der både indeholder kød og tilbehør dertil eller Grillkassen med alt det bedste til grillen. Find inspiration til din slagterkasse og prøv de lækre opskrifter herunder.

Download også vores app.

Hent i App Store
Hent på Google Play

Opskrifter til Favoritkassen

Opskrifter til Grillkassen

Opskrifter til Hverdagskassen

Prøv også vores udvalg af smørrebrød,
tapasanretninger, menuer og meget mere

Smørrebrød

På SmagSalling finder du et lækkert udvalg af smørrebrød som bl.a. Æg og Rejer, Roastbeef, kartofler eller noget helt andet. Ønsker du andre varianter, så er du velkommen til at kontakte os.

SmagSalling menu

Slip for at finde på, hvad I skal have til middag ved at lade vores dygtige folk hjælpe dig lidt ad vejen. Vi har sammensat nogle elementer, der uanset hvordan du vælge at stykke det sammen, bliver til en lækker middag. Se udvalget på SmagSalling.

Tapas

Forkæl dine gæster med tapas. Uanset om du er på jagt efter ost, klassisk tapas eller den mere utraditionelle fisketapas, så har Salling udvalgt de bedste råvarer og sammensat dem til en lækker tapasanretning - lige til at gå ombord i.