bObles Donut lille, mørk jade

bObles Donut lille, mørk jade Forstør

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
bObles lille Donut er fuld af bevægelse, både når du tumler, eller sidder og slapper af. Læg dig på maven hen over og sus igennem luften, eller sid og mærk det bevægelige underlag. Skal der ekstra højde på, kan den lille Donut bruges ovenpå bObles Fisk og Orm. Trykker du den lille Donut ned i gulvet, dannes der et vakuum, så den står fast (bemærk dette fungerer ikke på alle flader) - og har du to, kan de sættes på hinanden. Donuten inviterer til leg for både små og store, og den kan hoppe, trille og stables.

bObles lille Donut måler Ø35 x H16 cm. bObles Donut er udført i et kraftigt elastisk materiale med EVA-skumknap i midten uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles Donut er testet til børn. bObles Donut kommer uoppustet, men med tilhørende pumpe. Max vægt: 100kg.

Flere detaljer

Beskrivelse
bObles Donut er udført i et kraftigt elastisk materiale med EVA-skumknap i midten uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulvet. bObles Donut er testet til børn. bObles Donut kommer uoppustet, men med tilhørende pumpe. Max vægt: 100kg.
Varefakta
Reference

5704531002711