Filter-søgning

(1 produkt)

Pris

220 - 220 kr

Producent

Solfaktor

Læber

Et menneskes læber indeholder ingen melanin, og er derfor væsentligt mere udsatte for UV-strålingen end resten af menneskets krop. En god solcreme til læberne bliver ofte glemt, men er faktisk endnu mere vigtig end beskyttelse af ansigtshuden, både for at undgå kræft og for at undgå langtidsskader opstået ved soldyrkning. Her finder du Sallings udvalg af solcremer/solplejeprodukter specielt udviklet til brug på læberne. Med solcremerne undgår du irritation, som følge af for meget UV-stråling på læberne, når du er på ferie eller befinder dig i solen. Hvad end den står på skiferie eller sommerferie, finder du løsningen hos Salling.dk. Se mere om vores specielle solplejeprodukter til læberne online her og køb din næste solcreme i dag.

Et menneskes læber indeholder ingen melanin, og er derfor væsentligt mere udsatte for UV-strålingen end resten af menneskets krop. En god solcre Mere

Læber Der er 1 vare.

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Tilføj
    220,00 kr

    Sun lip treatment fra Shiseido er en meget nærende, solbeskyttende læbebalsam, der beskytter mod de stærke UVA/UVB-stråler samtidig med, at den bevarer læbernes optimale fugtbalance. Glider let over læberne, gør dem bløde og strålende uden at klistre.
    220,00 kr
    Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 1 af 1 resultat