Varelevering

Varelevering ved køb på salling.dk

På salling.dk kan du altid shoppe med ro i maven blandt tusindvis af varer. Vi leverer nemlig dine køb lige til døren.

Vi leverer varer til hele Danmark. Dog leverer vi desværre ikke til Grønland og Færøerne - heller ikke mod merbetaling.

Forsendelse koster normalvis 25 kr. pr. ordre. Ordrer, som indeholder vin, øl og spiritusprodukter koster 90 kr. i forsendelse. Ordrer, som vejer over 50 kg koster 250 kr. i forsendelse pr. ordre.

Hvis du bor på en ikke-brofast ø, og din bestilling vejer mere end 25 kg, kan forsendelsesomkostningerne afvige fra det normale. Kontakt os på salling@salling.dk eller på telefon 8778 6000, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Når vi i perioder har fri fragt på ordrer på mindst 500 kr. frafalder leveringsomkostningerne naturligvis.

Vores leveringstid er 3-10 hverdage.

Vareudbringning ved køb i vores stormagasiner

I Salling stræber vi altid efter den bedste service. Derfor leverer vi gerne dine køb helt til din adresse. Her gælder de samme betingelser, som når du handler på salling.dk. Dem kan du læse om herover.

Har du bestilt mad fra vores festservice?

Hvis du har bestilt mad fra vores festservice, leverer vi med glæde den fristende mad til din adresse. Prisen på levering afhænger af din adresse. Bor du i midtbyen i Aarhus eller Aalborg er prisen 50 kr., mens leveringsomkostningerne er 100 kr., hvis du bor i en forstad til en af de to byer.

Har du handlet i Salling Super?

Når du handler i vores supermarked, Salling Super, pakker og leverer vi med glæde dine varer hele vejen til din bil. Forhør dig ved en af vores servicemedarbejdere for at høre mere om udlevering af varer.

Har du handlet flere steder i vores stormagasin?

Har du været på storindkøb, kan du med fordel få bragt alle dine varer til kundeservice, hvor du kan lave en samlet betaling og afhente alle dine varer.