Filter-søgning

(4 produkter)

Pris

45 - 49 kr

Producent

Fordele/egenskaber

Krydderurter

Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find dine favoritter blandt krydderurterne her på Salling.dk, og gør klar til mange flere eksperimenter i køkkenet.

Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find Mere

Krydderurter Der er 4 varer

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • 45,00 kr

  Denne klassiske sydfranske blanding består af de klassiske franske urter sar, timian, rosmarin, merian, oregano og basilikum. Blandingen er sødt krydret og er udbredt i middelhavskøkkenet til fjerkræ, supper og saucer. Den anvendes direkte i maden eller som drys på pizza, brød eller salater.
  45,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 47,95 kr

  Artemisia dracunculus er helt sin egen og har en sødt krydret og mild anissmag. Den er nok mest kendt for sin rolle i Bearnaise sauce, men gør sig fantastisk i fiskeretter, til fjerkræ, i saucer, dressinger og sennep samt i grøn-sagsretter. Bør tilsættes sidst i tilberedningen for bedst at udnytte den fine aroma.
  47,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 45,95 kr

  Citrontimian er ikke alene dekorativ, men også nyttig, da den duftende krydderurt giver en fin og let krydret smag af citron og timian til alverdens retter. Den kan bruges som almindelig timian og passer til stort set alle typer kød, fisk og grønsager, men gør sig også fint i desserter med bagte eller marinerede frugter.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 45,00 kr

  Består af små flager af noritang, havsalat og den flotte røde dulse og gør sig godt som et alternativt drys på fiskeretter, pasta, i brød eller til Maki-ruller. Bland gerne med sesam, krydderurter, salt eller olie. Kan også bruges som supple-ment til almindelig saltning. En let og krydret smag af salt og hav.
  45,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4