Filter-søgning

(6 produkter)

Pris

46 - 53 kr

Producent

Fordele/egenskaber

Krydderurter

Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find dine favoritter blandt krydderurterne her på Salling.dk, og gør klar til mange flere eksperimenter i køkkenet.

Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find Mere

Krydderurter Der er 6 varer

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • Tilføj
  52,50 kr

  Rosmarinus officinalis er med hvidløg, salt og peber lammekødets bedste ven. Er også en klassiker til svinekød, fjerkræ og krydring af grovere grøn-sager som bønner, squash og kartofler. Drys rosmarin mellem kartoffelbåde, stegt i ovnen, med lidt olie, salt og hvidløg. Absolut på top 10 listen over Mill & Mortar’s yndlingskrydderier.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,50 kr

  Denne klassiske sydfranske blanding består af de klassiske franske urter sar, timian, rosmarin, merian, oregano og basilikum. Blandingen er sødt krydret og er udbredt i middelhavskøkkenet til fjerkræ, supper og saucer. Den anvendes direkte i maden eller som drys på pizza, brød eller salater.
  46,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,50 kr

  Oreganum Vulgare er et af vores mest anvendte krydderurter og bruges især i mere kraftige retter, som supper, gryderetter og kødsaucer. Oregano kan på grund af sin kraftige smag tilsættes under kogningen. Kan også bruges som drys over pizza og tomatsalat.
  46,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Citrontimian er ikke alene dekorativ, men også nyttig, da den duftende krydderurt giver en fin og let krydret smag af citron og timian til alverdens retter. Den kan bruges som almindelig timian og passer til stort set alle typer kød, fisk og grønsager, men gør sig også fint i desserter med bagte eller marinerede frugter.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Artemisia dracunculus er helt sin egen og har en sødt krydret og mild anissmag. Den er nok mest kendt for sin rolle i Bearnaise sauce, men gør sig fantastisk i fiskeretter, til fjerkræ, i saucer, dressinger og sennep samt i grøn-sagsretter. Bør tilsættes sidst i tilberedningen for bedst at udnytte den fine aroma.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,50 kr

  Består af små flager af noritang, havsalat og den flotte røde dulse og gør sig godt som et alternativt drys på fiskeretter, pasta, i brød eller til Maki-ruller. Bland gerne med sesam, krydderurter, salt eller olie. Kan også bruges som supple-ment til almindelig saltning. En let og krydret smag af salt og hav.
  46,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 6 af 6