Filter-søgning

(78 produkter)

Pris

36 - 400 kr

Land

Producent

Vis alle

Fordele/egenskaber

Krydderier

Køb lige det krydderi du bedst kan lide fra Sallings sortiment. Vi vægter kvalitet højt, og forhandler derfor masser af skønne krydderier af høj kvalitet for den bedste smagsoplevelse. Udforsk alverdens madtraditioner og smagskombinationer med spændende krydderier kendt fra lande verden over. Du finder blandt andet det store sortiment i den fremragende kvalitet fra Mill & Mortar, den eksklusive Læsø Sydesalt og saltoplevelsen ud over det sædvanlige fra Rivsalt.

Økologiske krydderier

Hvis du kun er interesseret i økologiske krydderier, så kan du bruge filter-søgning til kun at se vore økologiske resultater. Du kan også bruge filter-søgning til kun at se varer fra en bestemt producent.

Køb lige det krydderi du bedst kan lide fra Sallings sortiment. Vi vægter kvalitet højt, og forhandler derfor masser af sk Mere

Krydderier Der er 78 varer

Underkategorier

 • Salt og peber

  Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og -peber til ethvert formål, så lad dig inspirere til madlavningen i vores udvalg.

  Flagesalt, sydesalt eller pyramidesalt?

  Flagesalt gør sig glimrende på spisebordet, fordi saltet kan smuldres direkte over maden, eller lægges i store, dekorative flager over retten. Sydesaltet er udvundet direkte af havvand, og indeholder derfor ikke kun natriumklorid, men også magnesiumklorid, calciumsulfat og mineraler. Fælles for sydesalt, flagesalt og pyramidesalt er dog, at den helt store smagsforskel på dem og almindeligt salt, skyldes strukturen. Når du får det ind på tungen, så er det i kontakt med de bagerste af mundens smagsløg, og giver en mere intens saltsmag. Den kemiske sammensætning af salt spiller altså en noget mindre rolle end strukturen, og den største effekt af flage-, syde- eller pyramidesalt opnås ved at "pynte" maden med salt umiddelbart før serveringen.

  Sort peber eller hvid peber?

  De modne peberkorn har en sort yderskal, og den sorte peber består af soltørrede, modne peberkorn. Ved at pille yderskallen af peberkornene (enten før eller efter soltørringen) får man de hvide peberkorn. Hvid peber har en mere intens, men mindre kompleks, smag, og skal typisk anvendes hurtigere end den sorte peber, da bitterstofferne bliver mere fremtrædende ved længere tids opbevaring. I det franske køkken anvendes den hvide peber typisk af æstetetiske årsager, mens man i det asiatiske køkken ofte foretrækker den mindre komplekse smag til at supplere retterne. Peber gennemgår 3 modningsfaser, fra grøn til rød til sort, og rosenpeber består af de endnu ikke fuldmodne peberkorn. De røde peberkorn er mindre intense, men mere komplekse end de sorte pebre.

 • Rene krydderier

  Enhver ret har behov for lige præcis de rigtige krydderier. Hos Salling har vi et stort udvalg af krydderier til enhver smag og lejlighed, fra sesam til sennepsfrø, og fra safran til spidskommen.

  Økologiske krydderier

  En stor del af krydderierne fra Mill & Mortar er økologiske. Brug filterfunktionen på Salling.dk til kun at se de økologiske muligheder i vores udvalg af rene krydderier.

 • Krydderiblandinger

  De rene krydderier kan være velegnede til mange retter, men for at få den helt rigtige smag frem, så kan blandingskrydderierne være fremragende. De indiske krydderiblandinger, karryer, masalaer og tandoorier har mange ingredienser, og det kan være svært at ramme den helt rigtige balance, hvis man laver det selv. Og hvis man som Mill & Mortar laver økologiske blandingskrydderier, så ville det være nærmest umuligt.

  Pulled pork

  Krydderiblandingen til en pulled pork kunne starte med Stubb's Pork Spice Rub, men husk også at få røgsmagen dækket ind, for eksempel med Stubb's Hickory Liquid Smoke

 • Krydderurter

  Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find dine favoritter blandt krydderurterne her på Salling.dk, og gør klar til mange flere eksperimenter i køkkenet.

pr. side
Viser 1 - 60 af 78
 • Tilføj
  69,95 kr

  Lækker havsalt med rosmarin, paprika, chili, rød peber og timian. Fantastisk variant hvor chilien giver den en lidt spicy smag. Præsenteres i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til rødt kød, kylling, kraftige retter, rodfrugter og kartofler stegt i ovnen.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Så er det endelig lykkedes os at skaffe Sri Lanka kanel i ALBA kvalitet i tilstrækkelig mængde til at vi kan udbyde den i et større forum. ALBA kanel er skåret af de tyndeste og mest aromatiske inderbark stykker og rullet i tynde stænger, som kan smuldres mellem fingrene. At den også er økologisk gør den bestemt heller ikke ringere.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Enebær vokser primært i middelhavsområdet og vores enebær er høstet i Kroatien, hvor der i øjeblikket springer mange økologiske småbrug med højkvalitetsprodukter frem, efter at EU har postet mange penge i udvikling af smålandbrugene her. Enebær vokser på en busk og et bær modner over 2 somre. Der er enebær i stort set alle retter med vildt, og det er et...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Ingefær har en varm, krydret og sødlig aroma, der, såvel frisk som tørret, spiller en væsentlig rolle i det asiatiske køkken. Herhjemme anvendes stødt ingefær ofte i bagværk, i supper, marinader og smoothies. Stødt ingefær er velegnet til at blande med andre krydderier og kan bruges...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  KANDYAN CURRY består af alt det bedste fra sri lankanske krydderihaver, hvor krydderierne dyrkes efter bæredygtige principper. Karry (Kari") betyder faktisk sovs med grønsager) på klassisk tamilsk, og det er sådan, vi oftest bruger den både i det nationale og det internationale køkken. Vi har lagt vægt på en varm og aromatisk krydning, der giver bid og...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Paprika fra Murcia har en intens rød farve og en herlig, kraftig smag af søde peberfrugter. Murcia er én af to regioner i Spanien, der har en beskyttet oprindelsesbetegnelse BOB (Beskyttet OprindelsesBetegnelse) på deres paprika. En klassiker i det spanske køkken og i alverdens gryderetter, stuvninger, og som drys på omeletter, fisk og grønsagsretter.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Nigella anvendes både som krydderi og tilbehør i det indiske og mellemøstlige køkken. Smagen er mildt aromatisk, og tilberedt - ristet, bagt eller stegt - bringer den noter af oregano og en let, pebret bitterhed, lidt som karse. I vores del af verden dukker Nigellafrø i stigende grad op i grønsagsretter, drysset over brød, i fiske- og lammeretter eller...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Rosmarinus officinalis er med hvidløg, salt og peber lammekødets bedste ven. Er også en klassiker til svinekød, fjerkræ og krydring af grovere grøn-sager som bønner, squash og kartofler. Drys rosmarin mellem kartoffelbåde, stegt i ovnen, med lidt olie, salt og hvidløg. Absolut på top 10 listen over Mill & Mortar’s yndlingskrydderier.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Mill & Mortar lancerer som de første i Danmark ØKOLOGISK røget sød paprika. Mill & Mortar har i flere år ledt efter en økologisk variant af den populære røgede Paprika, og nu har de omsider fundet en lille producent i La Vera regionen i Extremadura i Spanien, som har en ganske lille produktion af økologisk, sød (Dulce) paprika, som Mill &...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,50 kr

  Denne klassiske sydfranske blanding består af de klassiske franske urter sar, timian, rosmarin, merian, oregano og basilikum. Blandingen er sødt krydret og er udbredt i middelhavskøkkenet til fjerkræ, supper og saucer. Den anvendes direkte i maden eller som drys på pizza, brød eller salater.
  46,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Super enkel og lækker Himalaya salt fra Lie Gourmet. Salten fra Himalaya indeholder masser af naturlige mineraler og ingen tilsætningsstoffer - sammenlignet med mange andre salte. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til alle former for madretter.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  100,00 kr

  Lækker krydderiblanding til hummer fra Nicolas Vahé. Blandingen passer perfekt til f.eks. Hummersuppe, marinade eller andet fisk. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  100,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  100,00 kr

  Lækker stærk barbecue krydderiblanding fra Nicolas Vahé. Krydderiblandingen giver en skøn smag til f.eks. Oksekød, kylling eller fisk. Krydderiblandingen kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme i køkkenet. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  100,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Middelstærk paprika med tydelige røgnoter, da tørringen af peberfrugterne foregår over egetræsbål i de såkaldte ”secaderos”, røgnings-huse, bygget direkte på markerne. Paprika’en anvendes i en lang række retter som drys eller i marinader, dressinger eller tilsættes retter, hvor der ønskes et touch af røg.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Økologisk lakridspulver fra Calabrien i Syditalien. Liquirizia di Calabria: Omsider har vi fundet et lakridspulver, der møder vores kvalitetskrav. Der har været produceret lakrids i Calabrien siden 1886 og denne variant har den helt rette kombination af styrke, sødme og bitterhed. Lakridspulveret kan anvendes som det er eller laves til sirup med sukker og...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Klassisk indisk blanding. GARAM MASALA betyder ”stærk blanding” og indgår i mange af de mest populære retter i det indiske køkken. Kombineres gerne med andre krydderier for at give retten sit særpræg , alt efter hvilke råvarer, der bruges. Bruges til efterkrydring i modsætning til karry, der gerne må ristes med i starten af tilberedningen.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Sødstærk karry med flot gul farve. COLOMBO CURRY har en superflot farve og en stærkt aromatisk smag. Colombo curry fulgte med Sri Lankanerne til Caribien og blev tilpasset de caribiske råvarer. Kan bruges i alle de klassike danske retter hvor karry indgår, men er også skøn til fisk med frisk lime og ingefær, til en dipsauce eller til retter med kokosmælk.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Sæt ny smag på pasta, nudler, fisk og supper. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, hvor både børn og voksne kan være med. Krydderiblandingen har noter af citrontimian, muskat, hvidløg og allehånde og bruges til at smagssætte pasta, nudler, ris eller kylling. Brug som rub på lyst kød eller i en enkel...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Perfekt til pulled pork. En blanding til dig, der kan lide en kraftfuld BBQ rub. Den letrøgede aroma fra spansk paprika giver Rub’en den specielle, udendørs grillede smag. Bruges som rub på alle lyse kødtyper, i en enkel marinade med olie, vineddike og salt eller til Pulled Pork. Til grill, ovn eller stir-fry.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Mill & Mortar’s stødte og hele kanel er af bedste kvalitet (Cinnamomum Zeylanicum, C5). Den er dyrket og forarbejdet af kanelbonden Ananda i landsbyen Niawanthama på Sri Lanka. God kanel skal dufte delikat og have en varm smag. Har du en kaffekværn, så prøv friskkværnet kanel eller smid en stang i suppen eller...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  ASANI BAHRAT er en eksotisk blanding af varme krydderier og urter, inspireret af det nordafrikanske køkken. Asani gnides direkte på kød, grønsager og rodfrugter sammen med olie og salt . Eller bland en simpel, lækker marinade blot med krydderi og en friskpresset appelsin, som kødet marinerer i. Kan også smagssætte gryderetter og taginer, supper og saucer....
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  47,00 kr

  Hel, tørret chili med solrige aromaer fra Sri Lanka. Den sri lankanske chili er sydende stærk, den ligger på mellem 60.000 og 70.000 på Scoville skalen, hvilket er i den højere ende af scalaen på linie med Bird's Eye. Dosér den derfor gradvist og med forsigtighed. Husk at chili vinder i styrke, jo længere retten står. Bruges gerne sammen med andre...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Chili i flager med solrige aromaer fra Sri Lanka. Den sri lankanske chili er sydende stærk, den ligger på mellem 60.000 og 70.000 på Scoville skalen, hvilket er i den højere ende af scalaen på linie med Bird's Eye. Dosér den derfor gradvist og med forsigtighed. Husk at chili vinder i styrke, jo længere retten står. Bruges gerne sammen med andre krydderier...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,95 kr

  En eventyrlig blanding af ristede mandler, grøn pistacie og grøn fennikel. En delikat tapas eller en alternativ snack, der nydes med godt brød, dyppet i Dukkah olie. Brug også Dukkah som sprødt knas på salater, til panering eller til frisk ost. Dukkah kombinerer på udsøgt vis Mill & Mortar’s to kerneprodukter, nemlig krydderier og mandler. Vi har...
  46,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Gurkemeje har en tæt, lidt støvet, varm smag og en flot orange kulør. Den bruges i utallige krydderiblandinger, da den har evnen til at samle mange krydderiers smag i en ret og giver en varm farve. Gurkemeje er det krydderi, der gør karry gul og er godt til fisk og skaldyr, BBQ-rubs og retter med linser, bønner og kål. Tørret gurkemejerod er næsten umulig...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Muskatnødderne er bevaret i skallen, naturens egen konservering. Muskat er fascinerende krydderi, og faktisk leverer muskattræet to krydderier, nemlig muskatnød og muskatblomme. Muskatblommen er ikke en blomme, men en frøkappe, der sidder uden om en nøddeskal, der indeholder selve muskatnødden. Udenom det hele sidder en tyk, beskyttende skal, so på en...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Bag dine egne pebernødder og lad duften af jul sprede sig i huset. Krydderiblandingen er sammensat af de srilankanske, økologiske skovhavekrydderier. Enkel og lækker opskrift i emballagen. Pebernødder Cookie Spice kan bruges i enhver opskrift på pebernødder eller peberkager, erstat blot de enkelte krydderier med en tilsvarende mængde Cookie Spice.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  79,00 kr

  Piment Espelette er det eneste AOC/DOP certificerede krydderi i Frankring og har kultstatus i gourmetverdenen. Det er en elegant, middelstærk paprika i flager med letrøget note, som produceres i den franske del af Baskerlandet. Bruges som drys og krydderi på alle dine yndlingsretter.
  79,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  79,00 kr

  Fine røde safrantråde - verdens dyreste målt i vægt - hvis eftertragtede aroma, smag og farve bruges i bagværk, saucer, supper samt retter med ris, fisk og grøntsager. Verdens dyreste krydderi. Denne safran er dyrket i La Mancha regionen i Spanien under oprindelsesbeskyttelsen D.O.P.
  79,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Spidskommen er en uundværlig ingrediens i alle karryblandinger, og har man først fået smag for den kraftfulde, varme smag og lette bitterhed, er den svær at undvære. Spidskommen bruges i et utal af asiatiske, mexicanske og mellemøstlige retter, men har været anvendt i det europæiske køkken siden middelalderen. De små korn kan med fordel ristes let på en...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Stjerneanis anvendes i stigende grad i madlavningen på vores breddegrader, for det har et fantastisk potentiale! Smagen er let lakridsagtig, en smag, der gør sig rigtig godt i rigtig mange retter. Stjerneanis indgår også, sammen med peber, kanel, nelliker og ingefær, i det kinesiske 'five spice' krydderi, der er så...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  TANDOORI masala, hvor vi har brugt en vifte af de klassiske srilankanske krydderier og tilført karryblade og sort sesam. Tikka Tandoori er typisk små stykker grillet kød, der traditionelt tilberedes i en lerovn, der kaldes en Tandoor. Du kan opnå den autentiske smag ved at bruge din egen grill eller ovn. Tandoori kan anvendes i uendelige variationer i...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  YELLOW RICE er perfekt til at pifte risretter op med mild og dejlig smag af kardemomme, gurkemeje, karryblade og nelliker. Kog ris som du plejer, men brug et brev Yellow Rice per 2 dl. ris. Kan også bruges til rispilaf med løg og peberfrugter eller til krydring af stegte ris eller nudler. Opskrifter i emballagen.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  38,95 kr

  Lækkert flagesalt med fra de underjordiske saltkilder i Villena i spanien. Tilsat flerfarvede pailetter af tang fra de undersøiske urtehaver ud for den franske atlanterhavskyst. Noritang, havsalat og den flotte røde dulse giver en smukt farvet og krydret drys til rå og tilberedt fisk eller æggeretter. Eller bare som bordsalt.
  38,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med rødvin fra det katalanske Priorat distrikt, der producerer kraftige, men elegante vine. Dette giver en smuk blommefarvet salt med tydelig vin aroma, der passer rigtig godt til stegt kød.
  39,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med olier fra solmodnede citroner og et grønt drys af citrontimian. Saltflagerne er velegnede til alle typer fisk og grønt, der vil elske et touch af citrus.
  39,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  45,95 kr

  Hvid peber har en mere intens pebersmag end sort peber. Peberbær til hvid peber modnes – i modsætning til sort peber – fuldt til bærret er rødt, hvorefter bærrene skylles i vand til den ydre skal falder af og det indre, hvide korn kommer frem. Denne hvide peber er af skovhavehøst og er fra området Thysmada i Sri Lanka.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  57,00 kr

  Kardemomme fra Sri Lankam økologisk. Mens sort peber kaldes krydderiernes konge, så kaldes kardemomme for krydderiernes dronning. Dels på grund af den betydning kardemomme har haft i krydderihandlen, men også fordi det er det næstdyreste krydderi i vægt efter saffran. Kardemommebærene indeholder små...
  57,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  Kraftfulde og solmættede, økologiske peberkorn fra de srilankanske skovhaver. Størstedelen af Mill & Mortar’s krydderier køber vi i Sri Lanka, hvor vi samarbejder med små produktionskooperativer og hvor jorden dyrkes økologisk og bæredygtigt af de små bønder. Vores økologiske sorte og hvide peber stammer fra området omkring Thysmada i det centrale Sri...
  64,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  44,95 kr

  Den bedste bordpeber. Kun ca. 10% af peberhøsten i Sre Ambel får prædikatet First Quality. Bærrenes duft har toner af eucalyptus og smagen passer til fjerkræ og kød, i al asiatiske og det klassiske franske køkken. Peberbonden i Sre Ambel er ikke økologisk certificeret, da hans produktion er for lille til det kan betale sig. Hans peber høstes og soltørres...
  44,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  De sorte peberbær har en frisk krydret aroma med undertoner af træ, moskus og røg. Smagen er forfinet og stærk, med en rund og varm finish. Sort Penja egner sig rigtig godt til retter med æg, rejer, lamme- og gedekød og -ost samt jordbær. Sort Penja er dermed også et godt bud på peberen til påskebordet.
  64,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  64,95 kr

  Denne rosenpeber vokser vildt i omegnen af Curepipe på Mauritius. Den har både en behagelig blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der gør, at smagen ikke helt forsvinder, når den anvendes med andre råvarer. Bærrene anvendes hele eller let knuste i vinaigrette dressinger og grønsagsretter, til fisk og lyst kød, tørre oste eller desserter. På...
  64,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Kryddernelliken er en uudsprungen blomst fra det op til 10 meter høje nelliketræ. Vores nelliker kommer fra landsby-kooperativet i Pilimathalawa, hvor høsten foregår over mange dage for at knopperne kan plukkes på det helt rigtige tidspunkt. Friske og gode nelliker kan du kende på farven, knoppen skal være lys brun og porøs og knoppen skal hænge fast på...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Five Spice er et af de populæreste og mest klassiske krydderiblandinger i det asiatiske køkken og samler de fem smage i det kinesiske køkken sød, syrlig, bitter, pikant og salt. Den lette anisagtige smag er et hit hos både børn og voksne. Five Spice er suveræn til and, hvor den både kan bruges i en marinade der pensles på andestegen, og som som rub på...
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  36,95 kr

  Sorte saltflager giver en flot finish til retter med lyse råvarer, såsom grillet kød, fisk, grønsager og æg. Saltflagerne stammer fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltet infuseres med aktivt kul, der giver den flotte farve og kompletterer den fine saltsmag.
  36,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  46,50 kr

  Oreganum Vulgare er et af vores mest anvendte krydderurter og bruges især i mere kraftige retter, som supper, gryderetter og kødsaucer. Oregano kan på grund af sin kraftige smag tilsættes under kogningen. Kan også bruges som drys over pizza og tomatsalat.
  46,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Citrontimian er ikke alene dekorativ, men også nyttig, da den duftende krydderurt giver en fin og let krydret smag af citron og timian til alverdens retter. Den kan bruges som almindelig timian og passer til stort set alle typer kød, fisk og grønsager, men gør sig også fint i desserter med bagte eller marinerede frugter.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  Artemisia dracunculus er helt sin egen og har en sødt krydret og mild anissmag. Den er nok mest kendt for sin rolle i Bearnaise sauce, men gør sig fantastisk i fiskeretter, til fjerkræ, i saucer, dressinger og sennep samt i grøn-sagsretter. Bør tilsættes sidst i tilberedningen for bedst at udnytte den fine aroma.
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  52,50 kr

  FLAMING DUST er en fuldendt krydderiblanding med en udsøgt smag fra Fennikel, Lakridspulver og Stjerneanis på en bund af Ingefær og Oregano, tilsat styrke fra Røget Paprika og Dilip’s Chili. 
  52,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  55,95 kr

  Kendere betegner Madras Karry som den bedste karry der findes. Kvaliteten er medium i styrke, som de fleste vil synes om.
  55,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 500 g. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  224,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 1 kg. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  224,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Dejlig blanding af groft havsalt med basilikum, hvidløg og persille - alt det bedste fra Provence. Ideel til kød, fisk, sydlandske retter, tomatsalt, dressinger, marinader, saucer og pastaretter. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Lækker og delikat blanding af groft havsalt tilsat stykker af sommertrøffel. Ideel til pastaretter, risotto, fisk, kød, omelet og alle de andre retter, hvor du ønsker en dejlig smag af trøffel. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  249,00 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltkrystallen rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  249,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltet rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltkrystallen rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  399,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltet rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud, eller...
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  75,00 kr

  Nicolas Vahé's hemmelige krydderiblanding er et must til alt madlavning. Blandingen har en skøn smag af lavendelblomster, soltørrede tomater, sort peber, rosmarin, hvidløg, timian og … Blandingen kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  75,00 kr
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • Tilføj
  75,00 kr

  Lækker salt med rødvin og laurbær fra Nicolas Vahé. Denne nye og spændende saltkombination har en delikat vinsmag og smuk bordeaux farve. Salten kommer i en smart kværn, så du kan have den stående fremme på spisebordet eller i køkkenet. Salten passer perfekt til f.eks. kød, fisk, grønsager eller pastaretter. Holdbarhed efter åbning: 16 måneder.
  75,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
Viser 1 - 60 af 78