Filter-søgning

(72 produkter)

Pris

36 - 400 kr

Land

Producent

Fordele/egenskaber

Krydderier

Køb lige det krydderi du bedst kan lide fra Sallings sortiment. Vi vægter kvalitet højt, og forhandler derfor masser af skønne krydderier af høj kvalitet for den bedste smagsoplevelse. Udforsk alverdens madtraditioner og smagskombinationer med spændende krydderier kendt fra lande verden over. Du finder blandt andet det store sortiment i den fremragende kvalitet fra Mill & Mortar, den eksklusive Læsø Sydesalt og saltoplevelsen ud over det sædvanlige fra Rivsalt.

Økologiske krydderier

Hvis du kun er interesseret i økologiske krydderier, så kan du bruge filter-søgning til kun at se vore økologiske resultater. Du kan også bruge filter-søgning til kun at se varer fra en bestemt producent.

Køb lige det krydderi du bedst kan lide fra Sallings sortiment. Vi vægter kvalitet højt, og forhandler derfor masser af sk Mere

Krydderier Der er 72 varer

Underkategorier

 • Salt og peber

  Salt og peber er uden sammenligning de krydderier vi anvender mest. I dag findes der et væsentligt større udvalg af kvalitetssalt og -peber til ethvert formål, så lad dig inspirere til madlavningen i vores udvalg.

  Flagesalt, sydesalt eller pyramidesalt?

  Flagesalt gør sig glimrende på spisebordet, fordi saltet kan smuldres direkte over maden, eller lægges i store, dekorative flager over retten. Sydesaltet er udvundet direkte af havvand, og indeholder derfor ikke kun natriumklorid, men også magnesiumklorid, calciumsulfat og mineraler. Fælles for sydesalt, flagesalt og pyramidesalt er dog, at den helt store smagsforskel på dem og almindeligt salt, skyldes strukturen. Når du får det ind på tungen, så er det i kontakt med de bagerste af mundens smagsløg, og giver en mere intens saltsmag. Den kemiske sammensætning af salt spiller altså en noget mindre rolle end strukturen, og den største effekt af flage-, syde- eller pyramidesalt opnås ved at "pynte" maden med salt umiddelbart før serveringen.

  Sort peber eller hvid peber?

  De modne peberkorn har en sort yderskal, og den sorte peber består af soltørrede, modne peberkorn. Ved at pille yderskallen af peberkornene (enten før eller efter soltørringen) får man de hvide peberkorn. Hvid peber har en mere intens, men mindre kompleks, smag, og skal typisk anvendes hurtigere end den sorte peber, da bitterstofferne bliver mere fremtrædende ved længere tids opbevaring. I det franske køkken anvendes den hvide peber typisk af æstetetiske årsager, mens man i det asiatiske køkken ofte foretrækker den mindre komplekse smag til at supplere retterne. Peber gennemgår 3 modningsfaser, fra grøn til rød til sort, og rosenpeber består af de endnu ikke fuldmodne peberkorn. De røde peberkorn er mindre intense, men mere komplekse end de sorte pebre.

 • Rene krydderier

  Enhver ret har behov for lige præcis de rigtige krydderier. Hos Salling har vi et stort udvalg af krydderier til enhver smag og lejlighed, fra sesam til sennepsfrø, og fra safran til spidskommen.

  Økologiske krydderier

  En stor del af krydderierne fra Mill & Mortar er økologiske. Brug filterfunktionen på Salling.dk til kun at se de økologiske muligheder i vores udvalg af rene krydderier.

 • Krydderiblandinger

  De rene krydderier kan være velegnede til mange retter, men for at få den helt rigtige smag frem, så kan blandingskrydderierne være fremragende. De indiske krydderiblandinger, karryer, masalaer og tandoorier har mange ingredienser, og det kan være svært at ramme den helt rigtige balance, hvis man laver det selv. Og hvis man som Mill & Mortar laver økologiske blandingskrydderier, så ville det være nærmest umuligt.

  Pulled pork

  Krydderiblandingen til en pulled pork kunne starte med Stubb's Pork Spice Rub, men husk også at få røgsmagen dækket ind, for eksempel med Stubb's Hickory Liquid Smoke

 • Krydderurter

  Salling har et udvalg af tørrede krydderurter, f.eks. Rosmarin, estragon, Herbes de Provence, timian, citrongræs og mange flere. Find dine favoritter blandt krydderurterne her på Salling.dk, og gør klar til mange flere eksperimenter i køkkenet.

pr. side
Viser 1 - 60 af 72
 • 49,95 kr

  FLAMING DUST er en fuldendt krydderiblanding med en udsøgt smag fra Fennikel, Lakridspulver og Stjerneanis på en bund af Ingefær og Oregano, tilsat styrke fra Røget Paprika og Dilip’s Chili. 
  49,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 52,00 kr

  Så er det endelig lykkedes os at skaffe Sri Lanka kanel i ALBA kvalitet i tilstrækkelig mængde til at vi kan udbyde den i et større forum. ALBA kanel er skåret af de tyndeste og mest aromatiske inderbark stykker og rullet i tynde stænger, som kan smuldres mellem fingrene. At den også er økologisk gør den bestemt heller ikke ringere.
  52,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Nigella anvendes både som krydderi og tilbehør i det indiske og mellemøstlige køkken. Smagen er mildt aromatisk, og tilberedt - ristet, bagt eller stegt - bringer den noter af oregano og en let, pebret bitterhed, lidt som karse. I vores del af verden dukker Nigellafrø i stigende grad op i grønsagsretter, drysset over brød, i fiske- og lammeretter eller...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 79,95 kr

  Fine røde safrantråde - verdens dyreste målt i vægt - hvis eftertragtede aroma, smag og farve bruges i bagværk, saucer, supper samt retter med ris, fisk og grøntsager. Verdens dyreste krydderi. Denne safran er dyrket i La Mancha regionen i Spanien under oprindelsesbeskyttelsen D.O.P.
  79,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 38,95 kr

  Lækkert flagesalt med fra de underjordiske saltkilder i Villena i spanien. Tilsat flerfarvede pailetter af tang fra de undersøiske urtehaver ud for den franske atlanterhavskyst. Noritang, havsalat og den flotte røde dulse giver en smukt farvet og krydret drys til rå og tilberedt fisk eller æggeretter. Eller bare som bordsalt.
  38,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Middelstærk paprika med tydelige røgnoter, da tørringen af peberfrugterne foregår over egetræsbål i de såkaldte ”secaderos”, røgnings-huse, bygget direkte på markerne. Paprika’en anvendes i en lang række retter som drys eller i marinader, dressinger eller tilsættes retter, hvor der ønskes et touch af røg.
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Økologisk lakridspulver fra Calabrien i Syditalien. Liquirizia di Calabria: Omsider har vi fundet et lakridspulver, der møder vores kvalitetskrav. Der har været produceret lakrids i Calabrien siden 1886 og denne variant har den helt rette kombination af styrke, sødme og bitterhed. Lakridspulveret kan anvendes som det er eller laves til sirup med sukker og...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Klassisk indisk blanding. GARAM MASALA betyder ”stærk blanding” og indgår i mange af de mest populære retter i det indiske køkken. Kombineres gerne med andre krydderier for at give retten sit særpræg , alt efter hvilke råvarer, der bruges. Bruges til efterkrydring i modsætning til karry, der gerne må ristes med i starten af tilberedningen.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  RAS EL HANOUT betyder ”krydderihandlerens hoved” og findes i ligeså mange versioner i Mellemøsten, som karry findes i den fjerne orient. Her med noter af muskat, kanel og varme krydderier med sødme fra rosenblade og lavendel-blomst. Bruges på lam eller kylling, i couscous, taginer eller andre gryderetter. En vidunderlig blanding.
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Sødstærk karry med flot gul farve. COLOMBO CURRY har en superflot farve og en stærkt aromatisk smag. Colombo curry fulgte med Sri Lankanerne til Caribien og blev tilpasset de caribiske råvarer. Kan bruges i alle de klassike danske retter hvor karry indgår, men er også skøn til fisk med frisk lime og ingefær, til en dipsauce eller til retter med kokosmælk.
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Sæt ny smag på pasta, nudler, fisk og supper. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, hvor både børn og voksne kan være med. Krydderiblandingen har noter af citrontimian, muskat, hvidløg og allehånde og bruges til at smagssætte pasta, nudler, ris eller kylling. Brug som rub på lyst kød eller i en enkel...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Perfekt til pulled pork. En blanding til dig, der kan lide en kraftfuld BBQ rub. Den letrøgede aroma fra spansk paprika giver Rub’en den specielle, udendørs grillede smag. Bruges som rub på alle lyse kødtyper, i en enkel marinade med olie, vineddike og salt eller til Pulled Pork. Til grill, ovn eller stir-fry.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Allehånde også kaldet Jamaica peber har en sammensat smag af mange forskellige krydderier, primært peber, men også nelliker, kanel og muskat - deraf navnet. Allehånde indgår i krydderblandinger til leverpostej, frikadeller og kryddersild, og er også fint til andre typer postejer, rødkål, supper og pølser. I det søde køkken som krydderi i skærekager og...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Mill & Mortar’s stødte og hele kanel er af bedste kvalitet (Cinnamomum Zeylanicum, C5). Den er dyrket og forarbejdet af kanelbonden Ananda i landsbyen Niawanthama på Sri Lanka. God kanel skal dufte delikat og have en varm smag. Har du en kaffekværn, så prøv friskkværnet kanel eller smid en stang i suppen eller...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  ASANI BAHRAT er en eksotisk blanding af varme krydderier og urter, inspireret af det nordafrikanske køkken. Asani gnides direkte på kød, grønsager og rodfrugter sammen med olie og salt . Eller bland en simpel, lækker marinade blot med krydderi og en friskpresset appelsin, som kødet marinerer i. Kan også smagssætte gryderetter og taginer, supper og saucer....
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  En eventyrlig blanding af ristede mandler, grøn pistacie og grøn fennikel. En delikat tapas eller en alternativ snack, der nydes med godt brød, dyppet i Dukkah olie. Brug også Dukkah som sprødt knas på salater, til panering eller til frisk ost. Dukkah kombinerer på udsøgt vis Mill & Mortar’s to kerneprodukter, nemlig krydderier og mandler. Vi har...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  I vores røde Dukkah er vores populære paprikaer, den søde Murcia og den stærke, røgede La Vera kommet i spil, sammen med lidt koriander og spidskommen. Dukkah kombinerer på udsøgt vis Mill & Mortar’s to kerneprodukter, nemlig krydderier og mandler. Vi har udviklet vores egne Dukkah'er med inspiration fra den simple, men velsmagende blanding, som...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Enebær vokser primært i middelhavsområdet og vores enebær er høstet i Kroatien, hvor der i øjeblikket springer mange økologiske småbrug med højkvalitetsprodukter frem, efter at EU har postet mange penge i udvikling af smålandbrugene her. Enebær vokser på en busk og et bær modner over 2 somre. Der er enebær i stort set alle retter med vildt, og det er et...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Gurkemeje har en tæt, lidt støvet, varm smag og en flot orange kulør. Den bruges i utallige krydderiblandinger, da den har evnen til at samle mange krydderiers smag i en ret og giver en varm farve. Gurkemeje er det krydderi, der gør karry gul og er godt til fisk og skaldyr, BBQ-rubs og retter med linser, bønner og kål. Tørret gurkemejerod er næsten umulig...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Ingefær har en varm, krydret og sødlig aroma, der, såvel frisk som tørret, spiller en væsentlig rolle i det asiatiske køkken. Herhjemme anvendes stødt ingefær ofte i bagværk, i supper, marinader og smoothies. Stødt ingefær er velegnet til at blande med andre krydderier og kan bruges...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 46,95 kr

  KANDYAN CURRY består af alt det bedste fra sri lankanske krydderihaver, hvor krydderierne dyrkes efter bæredygtige principper. Karry (Kari") betyder faktisk sovs med grønsager) på klassisk tamilsk, og det er sådan, vi oftest bruger den både i det nationale og det internationale køkken. Vi har lagt vægt på en varm og aromatisk krydning, der giver bid og...
  46,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 52,00 kr

  Mens sort peber kaldes krydderiernes konge, så kaldes kardemomme for krydderiernes dronning. Dels på grund af den betydning kardemomme har haft i krydderihandlen, men også fordi det er det næstdyreste krydderi i vægt efter saffran.
  52,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Spidskommen er en uundværlig ingrediens i alle karryblandinger, og har man først fået smag for den kraftfulde, varme smag og lette bitterhed, er den svær at undvære. Spidskommen bruges i et utal af asiatiske, mexicanske og mellemøstlige retter, men har været anvendt i det europæiske køkken siden middelalderen. De små korn kan med fordel ristes let på en...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Stjerneanis anvendes i stigende grad i madlavningen på vores breddegrader, for det har et fantastisk potentiale! Smagen er let lakridsagtig, en smag, der gør sig rigtig godt i rigtig mange retter. Stjerneanis indgår også, sammen med peber, kanel, nelliker og ingefær, i det kinesiske 'five spice' krydderi, der er så...
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  TANDOORI masala, hvor vi har brugt en vifte af de klassiske srilankanske krydderier og tilført karryblade og sort sesam. Tikka Tandoori er typisk små stykker grillet kød, der traditionelt tilberedes i en lerovn, der kaldes en Tandoor. Du kan opnå den autentiske smag ved at bruge din egen grill eller ovn. Tandoori kan anvendes i uendelige variationer i...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  YELLOW RICE er perfekt til at pifte risretter op med mild og dejlig smag af kardemomme, gurkemeje, karryblade og nelliker. Kog ris som du plejer, men brug et brev Yellow Rice per 2 dl. ris. Kan også bruges til rispilaf med løg og peberfrugter eller til krydring af stegte ris eller nudler. Opskrifter i emballagen.
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 44,95 kr

  Rosmarinus officinalis er med hvidløg, salt og peber lammekødets bedste ven. Er også en klassiker til svinekød, fjerkræ og krydring af grovere grøn-sager som bønner, squash og kartofler. Drys rosmarin mellem kartoffelbåde, stegt i ovnen, med lidt olie, salt og hvidløg. Absolut på top 10 listen over Mill & Mortar’s yndlingskrydderier.
  44,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med rødvin fra det katalanske Priorat distrikt, der producerer kraftige, men elegante vine. Dette giver en smuk blommefarvet salt med tydelig vin aroma, der passer rigtig godt til stegt kød.
  39,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 39,95 kr

  Flagesalt fra underjordiske saltkilder i Villena i Spanien. Håndhøstet og tørret af Alicante vinden og Middelhavets sol. Saltflagerne er infuseret med olier fra solmodnede citroner og et grønt drys af citrontimian. Saltflagerne er velegnede til alle typer fisk og grønt, der vil elske et touch af citrus.
  39,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Hvid peber har en mere intens pebersmag end sort peber. Peberbær til hvid peber modnes – i modsætning til sort peber – fuldt til bærret er rødt, hvorefter bærrene skylles i vand til den ydre skal falder af og det indre, hvide korn kommer frem. Denne hvide peber er af skovhavehøst og er fra området Thysmada i Sri Lanka.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 44,95 kr

  Mill & Mortar lancerer som de første i Danmark ØKOLOGISK røget sød paprika. Mill & Mortar har i flere år ledt efter en økologisk variant af den populære røgede Paprika, og nu har de omsider fundet en lille producent i La Vera regionen i Extremadura i Spanien, som har en ganske lille produktion af økologisk, sød (Dulce) paprika, som Mill &...
  44,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 49,95 kr

  Kardemomme fra Sri Lankam økologisk. Mens sort peber kaldes krydderiernes konge, så kaldes kardemomme for krydderiernes dronning. Dels på grund af den betydning kardemomme har haft i krydderihandlen, men også fordi det er det næstdyreste krydderi i vægt efter saffran. Kardemommebærene indeholder små...
  49,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 59,95 kr

  Refill pose til vores populære Colombo Curry. COLOMBO CURRY har en superflot farve og en stærkt aromatisk smag. Colombo curry fulgte med Sri Lankanerne til Caribien og blev tilpasset de caribiske råvarer. Kan bruges i alle de klassike danske retter hvor karry indgår, men er også skøn til fisk med frisk lime og ingefær, til en dipsauce eller til retter med...
  59,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 44,95 kr

  Den bedste bordpeber. Kun ca. 10% af peberhøsten i Sre Ambel får prædikatet First Quality. Bærrenes duft har toner af eucalyptus og smagen passer til fjerkræ og kød, i al asiatiske og det klassiske franske køkken. Peberbonden i Sre Ambel er ikke økologisk certificeret, da hans produktion er for lille til det kan betale sig. Hans peber høstes og soltørres...
  44,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 64,95 kr

  De sorte peberbær har en frisk krydret aroma med undertoner af træ, moskus og røg. Smagen er forfinet og stærk, med en rund og varm finish. Sort Penja egner sig rigtig godt til retter med æg, rejer, lamme- og gedekød og -ost samt jordbær. Sort Penja er dermed også et godt bud på peberen til påskebordet.
  64,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 64,95 kr

  Denne rosenpeber vokser vildt i omegnen af Curepipe på Mauritius. Den har både en behagelig blomsteragtig sødme og en let bitterhed, der gør, at smagen ikke helt forsvinder, når den anvendes med andre råvarer. Bærrene anvendes hele eller let knuste i vinaigrette dressinger og grønsagsretter, til fisk og lyst kød, tørre oste eller desserter. På...
  64,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Kryddernelliken er en uudsprungen blomst fra det op til 10 meter høje nelliketræ. Vores nelliker kommer fra landsby-kooperativet i Pilimathalawa, hvor høsten foregår over mange dage for at knopperne kan plukkes på det helt rigtige tidspunkt. Friske og gode nelliker kan du kende på farven, knoppen skal være lys brun og porøs og knoppen skal hænge fast på...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,00 kr

  Five Spice er et af de populæreste og mest klassiske krydderiblandinger i det asiatiske køkken og samler de fem smage i det kinesiske køkken sød, syrlig, bitter, pikant og salt. Den lette anisagtige smag er et hit hos både børn og voksne. Five Spice er suveræn til and, hvor den både kan bruges i en marinade der pensles på andestegen, og som som rub på...
  47,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 36,95 kr

  Flagesalt, også kaldet pyramidesalt, giver en fantastisk let og sprød saltning. De store flotte krystaller anvendes hele eller smuldres let mellem fingrene. Denne cypriotiske flagesalt har Middelhavssaltets milde og fine smag og er udvundet af renset havvand og sydet i solen i store kar.
  36,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,00 kr

  Timian er en utrolig anvendelig krydderurt og passer til stort set alle typer kød, fisk og grønsager. Timian går fint med andre krydderurter som rosmarin og laurbærblade i eksempelvis marinader til kød. Og til vildtretter sammen med enebær. Timian er perfekt til ovnbagte eller gratinerede rodfrugter.
  45,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,00 kr

  Denne klassiske sydfranske blanding består af de klassiske franske urter sar, timian, rosmarin, merian, oregano og basilikum. Blandingen er sødt krydret og er udbredt i middelhavskøkkenet til fjerkræ, supper og saucer. Den anvendes direkte i maden eller som drys på pizza, brød eller salater.
  45,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,00 kr

  Oreganum Vulgare er et af vores mest anvendte krydderurter og bruges især i mere kraftige retter, som supper, gryderetter og kødsaucer. Oregano kan på grund af sin kraftige smag tilsættes under kogningen. Kan også bruges som drys over pizza og tomatsalat.
  45,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 45,95 kr

  Citrontimian er ikke alene dekorativ, men også nyttig, da den duftende krydderurt giver en fin og let krydret smag af citron og timian til alverdens retter. Den kan bruges som almindelig timian og passer til stort set alle typer kød, fisk og grønsager, men gør sig også fint i desserter med bagte eller marinerede frugter.
  45,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,95 kr

  Artemisia dracunculus er helt sin egen og har en sødt krydret og mild anissmag. Den er nok mest kendt for sin rolle i Bearnaise sauce, men gør sig fantastisk i fiskeretter, til fjerkræ, i saucer, dressinger og sennep samt i grøn-sagsretter. Bør tilsættes sidst i tilberedningen for bedst at udnytte den fine aroma.
  47,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 121,95 kr

  Læsø kryddersalt sammensat til vildt. Med sydesalt, rosmarin, timian, oregano og hvidløg.
  121,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 121,95 kr

  Læsø kryddersalt er et sikkert valg til kød. Med sydesalt, løvstikke, estragon, timian og hvidløg.
  121,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 49,95 kr

  Læsø Sydesalt i ministofpose med 60 g. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  49,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 139,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 500 g. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 224,95 kr

  Læsø Sydesalt i stofpose 1 kg. Læsø Sydesalt er et krydret havsalt, som er særdeles velegnet som bordsalt samt idéel til at krydre vildtet med inden tilberedning. Indeholder udover 93% rent køkkensalt desuden forskellige mineraler, jod og sporstoffer.
  224,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 69,95 kr

  Super enkel og lækker Himalaya salt fra Lie Gourmet. Salten fra Himalaya indeholder masser af naturlige mineraler og ingen tilsætningsstoffer - sammenlignet med mange andre salte. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Ideel til alle former for madretter.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 69,95 kr

  Super dejlig, krydret blanding med salt, peber, timian, skalotteløg og hvidløg. Idéel til gode bøffer, fisk, salatdressing, risotto eller grøntsager. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn. Et must ved siden af grillen.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 69,95 kr

  Dejlig blanding af groft havsalt med basilikum, hvidløg og persille - alt det bedste fra Provence. Ideel til kød, fisk, sydlandske retter, tomatsalt, dressinger, marinader, saucer og pastaretter. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 69,95 kr

  Skøn blanding af fransk havsalt med dekorative og smagfulde rosa peberkorn (middel stærk peber som smager skønt). Ideel til fisk, lyst kød, dressinger, grøntsager, saucer og pastaretter. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 69,95 kr

  Lækker og delikat blanding af groft havsalt tilsat stykker af sommertrøffel. Ideel til pastaretter, risotto, fisk, kød, omelet og alle de andre retter, hvor du ønsker en dejlig smag af trøffel. Præsenteret i en flot og elegant glasflaske med kværn.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 49,95 kr

  Smagfuld krydderiblanding til lyst kød og fisk fra Provence. Nyd smagen af Middelhavssalt, koriander, gurkemeje, spidskommen, peber, bukkehorn (urt), fennikel og hvidløg. Brug blandingen direkte på kødet, i din madret, frikassé, eller drys den i din marinade, kryddersmør eller dressing. Uundværlig ved siden af grillen!
  49,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 49,95 kr

  Saltet bruges til krydring af retter med svampe, stegt & grillet kød & fjerkræ, smagsgiver i kartoffelretter & som lækkert drys på hjemmebagt brød. De tørrede svampe tilfører retten Umami, som er det femte krydderi og er en naturlig smagsforstærker.
  49,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 49,95 kr

  Denne sydesalt er lækkert på stegt og grillet kød, fjerkræ, til grøntsags- og kartoffelretter. Dertil er saltet særdeles fremragende til krydring af vildtretter.
  49,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 249,00 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltkrystallen rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud,...
  249,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 199,95 kr

  Rivsalt er en spændende og anderledes ny gastronomisk oplevelse, som tilfører salt til maden, på en helt ny måde. Med det tilhørende rivejern, kan Himalaya saltet rives direkte på retterne. Saltet behøver som udgangspunkt ikke at blive rengjort, da salt er selvdesinficerende. Hvis man ønsker det, kan saltstykket dog 'rengøres' med en fugtig klud, eller...
  199,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 47,95 kr

  De brune sennepsfrø har en skarp aromatisk smag, der udvikler sig, når frøene stødes og blandes med vand, eddike eller andre væsker. Brun sennep udgør sammen med gule sennepsfrø grundsmagen i den klassiske fiskesennep, ofte blot tilsat vand. Kan fint kombineres med de lidt mildere smagende gule sennepsfrø.
  47,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
Viser 1 - 60 af 72