Filter-søgning

(1858 produkter)

Pris

7 - 10000 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Gryder varmekilde

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Køkkenudstyr

Salling.dks store udvalg af køkkenudstyr lader dig udstyre dit køkken med alt, hvad hjertet begærer. Du finder et stort udvalg af espressomaskiner, grydeskeer, blinispander, elpiskere og alt det andet, der gør køkkenet funktionelt, smukt og unikt. Du finder blandt andet et stort udvalg af Rosti Mepal, Le Creuset, Eva Solo og meget mere, der kan gøre dit køkken til dit yndlingsrum.

Salling.dks store udvalg af køkkenudstyr lader dig udstyre dit køkken med alt, hvad hjertet begærer. Du finder et stort udvalg Mere

Køkkenudstyr Der er 1857 varer

Underkategorier

 • Køkkentilbehør

  Køkkentilbehør

   

  En verden af køkkentilbehør

  Prikken over i’et i køkkenet er køkkentilbehøret. Pizzaskæreren er uundværelig, når pizzaen serveres, osteskæren ligeså, når osten er på bordet, og hvad med proptrækkeren, når vinen skal serveres for gæsterne?

   

  Køkkentilbehør findes i et hav af afskygninger. I Salling har vi et bredt sortiment, som hjælper dig i køkkenet, hvad end du er på udkig efter en ny saks eller et bedre piskeris.

  Du kan shoppe blandt brands som Joseph Joseph, Eva Solo, Zwilling og Muubs. Du kan tilmed selv vælge, om dit nye grej skal være i stål, træ, plastik eller måske et helt fjerde materiale. Sortimentet af køkkenudstyr i høj kvalitet er bredt og altid kun få klik fra din postkasse.

 • Skåle

  Køkkenskåle

   

  Skåle til alle behov

  Skåle er et uundværligt redskab i køkkenet, både til madlavningen og bagningen og til serveringen og som bordpynt. På Salling.dk finder du naturligvis et stort udvalg af skåle til ethvert behov i farver og design, der matcher enhver smag - så vi tør nærmest garantere, at du finder en skål, der lige vil være prikken over i'et i dit hjem, hvad end du er på udkig efter stentøjsskåle, træskåle med låg, plastskåle, porcelænsskåle eller glasskåle, og uanset om det er til bordpynt, madlavning eller bagning, du manglre en skål. Du finder blandt andet et stort udvalg af Margretheskålene fra Rosti Mepal, lækre stentøjsskåle fra Le Creuset og de smukke porcelænsskåle fra Pillivuyt.

 • Fade

  Køkkenfade

   

  Fade til madlavningen

  Fade er nyttige i madlavningen, uanset om det er lasagne, tærte eller ovnbagte rodfrugter, der er på dagens menu. I Salling har vi et stort udvalg af fade i enhver afskygning af snart sagt ethvert materiale; stentøj, porcelæn, glas eller stål er bare en lille del af udvalget. Le Creusets stentøjsfade i de kraftige farver er et populært valg, Pillivuyts porcelænsfade passer både til lasagnen og til tærtebagningen, og Rosendahl laver praktiske og æstetetisk tilfredsstillende produkter i forskellige mterialer, der alle deler en entusiasme om kombinationen af det flotte og det nyttige. Men du finder også fremragende produkter fra mange andre producenter i vores sortiment.

 • Køkkenmaskiner

  Køkkenmaskiner

   

  Køkkenmaskiner gør livet i køkkenet sjovere

  Tænk hvis du ikke havde en elpisker til at piske fløden eller en blender til at lave din smoothie. I Salling har vi gjort os umage med at samle en bred vifte af maskiner, som gør den daglige gang i køkkenet sjovere.

   

  I udvalget finder du blandt andet kaffemaskiner, stav- og håndblendere, ismaskiner, håndmixere og foodprocessorer. Kendetegnet for alle maskinerne er, at kvaliteten er i højsædet ved vores anerkendte brands, der tæller Nespresso, Philips, OBH Nordica, Tefal, Stelton og mange flere.

  Gå på opdagelse og bliv klogere på maskiner, som du slet ikke anede kunne gøre dit liv lettere. Lige fra en æggekoger, som du vil elske, når brunchen skal kokkereres, til en chokoladesmelter, der gør kagebagningen lettere. For ikke at nævne en popcornmaskine, der kan få stuen til at føles som en hjemmebiograf.

   

  På salling.dk er du aldrig mere end et par klik fra assistance til køkkenet.

 • Gryder

  Gryder

   

  Gryder til alle behov

  Gryderet, pastaret eller bare tomatsuppe? En god gryde kan bruges til mange ting. I Salling har vi en bred vifte af gryder til alle behov. Både store og små, til induktion og til gas, med låg eller uden låg.

   

  I vores sortiment har vi blandt andet suppegryder, stegegryder og kasseroller fra populære brands som Eva Trio, Le Creuset, Scanpan og KitchenAid. Lige meget om du er på jagt efter gryder i kobber, aluminium eller rustfrit stål, kan du altid blive inspireret af vores store udvalg.

  I Salling forhandler vi et udvalg til enhver smag, og du er altid kun få klik fra forstærkninger til køkkenet.

  Guide til gryder

  Er du i tvivl om, hvilken gryde du skal vælge? I vores guide til valg af gryder får du svar på de mange spørgsmål, der er til valg af den helt rigtige gryde.

 • Pander

  Pander

   

  Pander i alle former

  Vi ved, at gode redskaber i køkkenet gør det nemmere at servere succesfulde retter på bordet. Pander er en af de mest grundlæggende redskaber i køkkenet, og derved essentiel for madlavningen.

   

  Derfor har vi samlet et bredt sortiment af pander til alle anledninger, uanset om du har brug for den, der er bedst til pandekagerne, eller den, der egner sig til bøfferne. Vores sortiment byder på et hav af forskellige former for pander. Du kan blandt finde stegepander, sauterpander, wokpander, grillpander, blinispander og æbleskivepander blandt populære brands som Fiskars, Scanpan, Tefal og Eva Trio, der alle summer af kvalitet og funktionalitet.

   

  Med andre ord kan du finde pander til enhver smag, uanset om du er ude efter den budgetvenlige eller den dyre pande, eller om dit komfur har induktion eller gas.

 • Knive

  Køkkenknive

   

  Stort udvalg af knive

  Skarp, elegant og præcis. Der er mange ord for en god kniv, og der findes knive til vidt forskellige formål. I Salling har vi et stort udvalg af knive, hvad enten du skal skære steaken til gæsterne eller hakke mandlerne til salaten.

   

  Vi forhandler et hav af knive fra brands som Global, Zwilling, Fiskars og Scanpan, så vi er sikre på, at du altid kan købe knive af højeste kvalitet i Salling. Det gælder alle formål lige fra den skarpe urtekniv til den tidsløse brødkniv og den effektive skrællekniv.

  Skal knivens skarpe snit bevares, er en knivsliber en god investering. På den måde undgår du, at din kniv bliver sløv og træls, men i stedet altid er præcis og balanceret. I Salling har vi en lang række valgmuligheder inden for knivslibere, så du altid har skarpe knive i køkkenet.

 • Bageudstyr

  Bageudstyr

   

  I Danmark er vi vilde med at bage, og mange kaster sig hovedkulds ud i vilde bageprojekter, blandt andet inspireret af Mette Blomsterberg og diverse tv-programmer, som viser både glæder og frustrationer ved at kreere smukt og velsmagende bagværk. Man kan klare sig med ganske lidt udstyr og bagetilbehør til det mest grundlæggende bagning; en god skål, en kagerulle og en vægt bringer én langt, men jo større projekter, der er på bedding, des mere udstyr er påkrævet. Hos Salling har vi et stort udvalg både af det grundlæggende udstyr som er en nødvendighed til enhver form for bagning til mere specialiseret udstyr til f.eks. at lave den perfekte skorpe på en crème brûlée, til at smelte chokoladen helt perfekt, eller til at få fondanten til at sdde helt perfekt. Du finder blandt andet specialudstyr fra Patisse, udstyr til både nybegyndere og eksperter fra Blomsterbergs og de helt nødvendige Margretheskåle fra Rosti Mepal i det store udvalg.

 • Grilludstyr

  Grilludstyr

   

  Det rigtige grilludstyr gør en forskel

  Hvem elsker ikke smagen af grillede lækkerier? Alt fra pizzastenen til grillhandsken gør en forskel, når grillen skal passes. Og er du samtidig en af dem, der nægter at gå ned på udstyr til sommerens lange lune aftener i haven, er du landet det helt rigtige sted.

   

  I Salling forhandler vi et bredt udvalg af udstyr til grillen, og du finder det hele online her på salling.dk. Grillbestik, grillhandsker, pizzasten og stegetermometer er blot et lille udsnit af vores mange produkter til grillnørden.

  På salling.dk finder du kvalitetsfulde produkter fra brands som HOLM, Bastian og Jamie Oliver, så du kan håndplukke lige præcis, hvad der mangler til din samling. Det bedste grilludstyr kan lande i dit hjem med få klik.

 • Opbevaring

  Opbevaring

   

  Få styr på køkkenet med optimale opbevaringsløsninger

  I Salling har vi et stort udvalg af praktiske opbevaringsbokse, smarte brødkasser og pæne krukker, som hjælper med at gøre hverdagen i køkkenet smartere og mere effektivt. Udvalget byder på brands, der emmer af kvalitet såsom Skagerrak, Le Creuset og Royal Copenhagen.

   

  Har du brug for en løsning til dine madrester, er plasticbokse en optimal løsning. Plasticbokse gør det nemt at gemme resterne til næste dag, og de er samtidig lette at rengøre og genbruge om og om igen. Med plasticbokse sparer du samtidig miljøet for plasticposer og stanniol.

  De mere elegante løsninger, som du kan lade stå fremme i køkkenet, har vi også på salling.dk. Vi har krukker i alle afskygninger, så du let og elegant kan gemme mel, kerner, frø og havregryn væk fra køkkenbordet.

   

  På salling.dk er du altid kun få klik fra nyt udstyr til dit køkken.

 • Køkkentekstiler

  Køkkentekstiler

   

  Køkkentekstiler til hele køkkenet

  De små ting gør ofte en stor forskel, og det gælder især i køkkenet. Derfor har vi i Salling sørget for et bredt sortiment af viskestykker, grydelapper og forklæder, så du kan få styr på selv de mindste detaljer i køkkenet.

   

  Vi har køkkentekstiler til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter det tidsløse design eller den praktiske og funktionelle løsning. Med brands som Södahl, Bastian, Normann Copenhagen og HAY er der rig mulighed for at sætte prikken over i’et i køkkenet. Du kan blandt andet lade dig inspirere af sæsonens farver, og derved holde looket i dit køkken både smart og opdateret.

   

  Uanset om du vælger den dyre eller den budgetvenlige løsning, bytter vi altid med et smil, så du kan handle online med ro i sjælen.

 • Til madpakken

  Drikkedunke

   

  Drikkedunke og madkasser i alle farver og former

  Ofte er det de små simple ting, der gør hverdagen lettere. En drikkedunk og madkasse gør, at du altid har mad og vand ved hånden, når du er på farten.

   

  I Salling forhandler vi ikke kun drikkedunke til den nystartede skoleelev, men lige så meget til den garvede kontormedarbejder. Med andre ord har vi drikkedunke til alle behov i et varierende udvalg af farver og former.

  Madkassen følger mange mennesker gennem mange år, og på salling.dk kan du shoppe blandt alt fra robuste madkasser fra House Doctor til børnenes yndlingsmadkasse fra LEGO.

  Bliv inspireret af anerkendte brands som Eva Solo, LEGO, House Doctor og Joseph Joseph og vælg selv om din madkasse og drikkedunk skal være lavet af plastic, aluminium eller et tredje materiale. På salling.dk er dit nye udstyr altid få klik fra din postkasse.

pr. side
Viser 1 - 60 af 1857
 • Tilføj
  49,95 kr 399,00 kr

  49,95 kr 399,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  49,95 kr 399,00 kr

  49,95 kr 399,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  449,95 kr 729,95 kr

  Kværnsæt fra Peugeot. Flot klassisk sæt, med 2 kværne i hver sin farve.
  449,95 kr 729,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  999,95 kr 3 989,75 kr

  Provence Plus grydesæt i rustfrit stål fra det tyske WMF. De robuste gryder er ridse- og slagbestandige og kan anvendes på alle typer af komfurer. Sættet indeholder 4 gryder med låg, som har en kapacitet henholdsvis 5,7 liter, 3,3 liter, 2,5 liter og 1,9 liter samt en kasserolle uden låg med en kapacitet på 1,7 liter. Alle de medfølgende låg har en smart...
  999,95 kr 3 989,75 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr 149,95 kr
  Ny på shoppen

  Keramisk skål i flotte farger i en pæn blå farve. Skålen tåler både mikroovn, almindelig samt opvaskemaskine.
  39,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr

  Fulla måleskeer fra SKAGERAK, er lavet i flot teaktræ og sammenbundet med en lædersnor. Målene svarer til en spiseske og teske.
  149,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  399,00 kr 699,00 kr

  Skærebræt i endetræ fra SKAGERAK. Skærebrættet har et flot og klassisk design, og har praktisk saftrille.
  399,00 kr 699,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  29,95 kr 149,95 kr

  Pastagaffel fra Nuance. Dette er en meget funktionel gaffel, som er udviklet specielt til pasta. Gaflen har et hoved, der gør det nemt at fange pastaen, og samtidig har den et afdrypningshul, som sikrer, at vandet løber fra inden pastaen serveres. Gaflens håndtag er lavet i rustfrit stål og selve skaftet er lavet i nylon, som er...
  29,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr 799,00 kr

  Stegepande fra Eva Solo. Stegepanden er opbygget i 3 lag metal, hvilket sikrer en jævn varmefordeling. Stegepanden kan anvendes på alle varmekilder, inklusiv induktion, og tåler maskinopvask.
  299,00 kr 799,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr 399,00 kr

  Infrarødt termometer fra Mette Blomsterberg. Smart gadget til præcis måling af overfladetemperatur, termometeret kan måle fra -50 grader til 250 grader på under ét sekund. Leveres med målespyd og ledning, så den også kan måle kernetemperatur i fx sukker eller ved stegning af kød m.v.
  299,00 kr 399,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr 599,00 kr

  Stegepande fra Fiskars Hard Face som er en serie af produkter velegnet til de krævende hverdagsopgaver i køkkenet. Stegepanden er udsyret med en holdbar belægning, der sikrer suveræne slip-let egenskaber. Derudover en tyk bund som giver gode stegeegenskaber og en god varmefordeling, så du får et perfekt stegeresultat hver gang. 
  299,00 kr 599,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  89,95 kr 149,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  89,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  49,95 kr 199,95 kr

  Hurtig-skræller fra Moha. Skræl eksempelvis æbler og pærer perfekt ved hjælp af denne hurtig-skræller. Kan også benyttes til grøntsager som kartofler og knoldselleri. Skrælleren har sugekopper i bunden, så den står helt sikkert fast på bordet.
  49,95 kr 199,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 149,95 kr

  Rose chokoladeform fra Blomsterbergs. Formen er produceret i hårdt plast, den tåler ikke nedfrysning eller opvarmning i ovn og er ikke velegnet til opvaskemaskinen. Formen skal rengøres i varmt vand uden brug af sæbe og derefter tørres af med viskestykke eller vat for at sikre den bedste rengøring. Formen har plads til 21 stykker chokolade.
  99,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  49,95 kr 149,95 kr

  Sæt med 8 blomster-udstikkere fra Blomsterbergs. Sættet indeholder blomster i 8 forskellige størrelser, og kan bl.a. anvendes til at udstikke småkager og medaljebunde med. Sættet tåler ovn op til 220 grader, maskinopvask og fryser.
  49,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr 119,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  69,95 kr 119,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  179,95 kr 249,95 kr

  Praktisk Caddy holder til opvaskeremedier fra Joseph Joseph
  179,95 kr 249,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 239,00 kr

  Praktisk bradepande fra Tefal Jamie Oliver.
  149,95 kr 239,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  249,00 kr 499,95 kr

  Box 1 fra SKAGERAK. Flot og klassisk ølkasse, der bringer minder op fra gammel tid. Kassen er produceret i egetræ, og har flere anvendesmuligheder, fx aviser, strikketøj eller som urtekasse.
  249,00 kr 499,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 299,00 kr

  149,95 kr 299,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 149,95 kr

  Hjerte chokoladeform fra Blomsterbergs. Formen er produceret i hårdt plast, den tåler ikke nedfrysning eller opvarmning i ovn og er ikke velegnet til opvaskemaskinen. Formen skal rengøres i varmt vand uden brug af sæbe, og derefter tørres af med viskestykke eller vat, for at sikre den bedste rengøring. Formen har plads til 21 stykker chokolade.
  99,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,95 kr 699,95 kr

  ProfiSelect stegepande fra WMF. Stegepanden har slip-let belægning, ergonimisk plasthåndtag med brandsikker belægning, og TransTherm-universalbund - som giver fremragende koge- og stegeegnskaber. Velegenet til alle komfurtyper inklusive induktionskogeplader.
  299,95 kr 699,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  249,00 kr 349,00 kr

  Norr køkkenrulleholder fra SKAGERAK. Køkkenrulleholder i en spændende kombination af træ, læder og nitter. Kanten i bunden sørger for, at papiret ikke ruller sig selv ud og læderhanken i toppen, er udover en flot detalje også praktisk, idet det gør den nem at flytte rundt med.
  249,00 kr 349,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr 319,00 kr

  Modula fra Rosti er en serie smarte modulbokse, der kan bruges til opbevaring af alverdens ting. Tåler maskinopvaske, men ikke mikroovn og fryser.
  199,95 kr 319,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 299,00 kr

  149,95 kr 299,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  549,00 kr 699,00 kr

  Columbia stempel-kaffekande fra Bodum. En elegant stempel-termokande i en flot organiske form. Lav en god kop kaffe med denne stempelkaffe, der udover at lave kaffe også kan buges som termokande - kanden holder på varmen i op til to timer. Kanden er produceret i rustfrit stål, og tåler maskinopvask. Kanden kan indeholde 8 kopper...
  549,00 kr 699,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 249,00 kr

  Fiskars saksesæt med 2 sakse med orange skaft. Indeholder en universalsaks på 21 cm og en sysaks på13 cm.
  149,95 kr 249,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  59,95 kr 99,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  59,95 kr 99,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  49,95 kr -
  3 for 99,96 kr

  Viskestykke fra Rosendahl. Viskestykket er fra Nanna Ditzel-serien og har et eksperimenterende, grafisk design. Viskestykket er fremstillet i 100% blomuld med en alcantarastrop øverst og en bomuldsstrop på langsiden, der gør det let at hænge det op.
  49,95 kr - 3 for 99,96 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr 149,95 kr
  Ny på shoppen

  Keramisk skål i flotte farger i en pæn hvid farve. Skålen tåler både mikroovn, almindelig samt opvaskemaskine.
  39,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr 149,95 kr
  Ny på shoppen

  Keramisk skål i flotte farger i en pæn grå farve. Skålen tåler både mikroovn, almindelig samt opvaskemaskine.
  39,95 kr 149,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr

  Glaslåg fra Eva Trio. Glaslåg har skaft og kant i rustfrit stål. Lågene passer til Eva Trios gryderserie og kan både hænges i skaftet eller stables i skabet. Det gennemsigtige glaslåg, gør det muligt at holde øje med grydens indhold, uden at skulle løfte låget og lukke varmen ud.
  199,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 169,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  99,95 kr 169,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  79,95 kr 139,95 kr

  Opbevaringsglas fra Rosendahl. Glasset er udformet i det velkendte Grand Cru-design med fordybninger langs kanten, der giver mulighed for at skabe sammenhæng i køkken- og serveringsredskaberne. Fremstillet i blyfrit glas med låg af sort kunststof.
  79,95 kr 139,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr 599,95 kr

  ProfiSelect stegepande fra WMF. Stegepanden har slip-let belægning, ergonimisk plasthåndtag med brandsikker belægning, og TransTherm-universalbund - som giver fremragende koge- og stegeegnskaber. Velegenet til alle komfurtyper inklusive induktionskogeplader.
  199,95 kr 599,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  299,00 kr 599,00 kr

  HR1615/90 Viva Collection stavblender fra Philips med en effekt på 650W. Praktisk og nem anvendelig stavblender med en kraftfuld motor. Blenderen har bl.a. flere hastigheder, turbo-knap til tunge ingredienser og anit-splash knivafskærmning. Sættet indeholder stavblender, målebæger og hakketilbehør.
  299,00 kr 599,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  349,00 kr 599,00 kr

  Precision kaffekværn fra OBH Nordica. Med denne elektriske kaffekværn kan du male dine bønner hurtigt og effektivt. Kaffekværnen har 9 forskellige indstillinger, der tilpasser malningsgraden. Det gør det muligt at male dine bønner fint til espresso og mere groft til filter- eller stempelkaffe. Ved at brygge kaffe med friskmalede bønner får din kaffe mere...
  349,00 kr 599,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 399,00 kr

  Grillsæt fra Nuance. Sættet i rustfrit stål, består af en gaffel og en praktisk spateltang.
  99,95 kr 399,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 299,00 kr

  Classic skærebræt fra Scanpan. Flot klassisk oliebehandlet skærebræt, med en dyb rille langs kanten - til opsamling af saft. Skærebrættet er produceret i bambus, et hårdt, miljøvenligt og bæredygtigt materiale.
  149,95 kr 299,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  39,95 kr

  1 l rektangulær opbevaringsboks fra Funktion.
  39,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  59,95 kr

  Rummelig opbevaringsboks på 3 l fra Funktion
  59,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  69,95 kr

  Modula fra Rosti er en serie smarte modulbokse, der kan bruges til opbevaring af alverdens ting.
  69,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  129,95 kr 229,00 kr

  Bagesten fra Jamie Oliver. Bag autentiske sprøde pizzaer med bagestenen som giver en jævn varme-fordeling. Bagestenen kan også anvendes i grill, men bør opvarmes i ovnen først. Max temperatur er 260 grader.
  129,95 kr 229,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  199,95 kr

  Dejkrog til Artisan standmixer fra Kitchen. Særdeles velegnet til at blande og ælte gærdej. Krogen er fremstillet i aluminium med slip-let nylon belægning. Tåler opvaskemaskine. Model: K45DH
  199,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 299,00 kr

  99,95 kr 299,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  169,95 kr 549,95 kr

  WMF Profi Select stegepande er udstyret med en non-stick belægning og en bund, som sikrer en jævn varmefordeling. Den egner sig til alle typer af kogeplader og kan komme i ovnen med en temperatur på op til 180 grader. Tåler maskinopvask.
  169,95 kr 549,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  499,95 kr 899,95 kr

  Peugeots velkendte klassiske og elegante salt- og peberkværn i sort lak.
  499,95 kr 899,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 199,95 kr

  Smart bacon maker til microbølgeovnen fra Lékué.
  149,95 kr 199,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 209,00 kr

  Piskerissæt fra Nuance. Fleksible piskeris i olieret eg, som er velegnede til non-stick belægninger og nemme at rengøre. Piskerisene tåler ikke maskinopvask.
  99,95 kr 209,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  399,95 kr 549,95 kr

  Flot champagnesabel i træ og stål. Stablen har et enkelt men flot mønster på selve knivbladet.
  399,95 kr 549,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  19,95 kr 49,95 kr

  Sæt med to viskestykker fra Bastian Tekstil, der har en god sugeevne og et flot, kreativt design. Viskestykkerne er udsmykket med lækre cupcakes på en farverig prikket baggrund. Produkterne er fremstillet i 100% bomuld.
  19,95 kr 49,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  449,00 kr 599,00 kr

  Dome fra OBH Nordica er en stilren sort elkedel fremstillet i rustfrit stål. Kedlen har en ekstrastor kapacitet på 1,8 liter. Varmelegemet er skjuldt, hvilket gør afkalkning lettere, ligesom der er indbygget sikring mod tørkogning og en automatisk afbryder. Selve kedlen er ledningsfri og kan sættes på foden i alle vinkler (360 grader). Effekt: 2200 watt.
  449,00 kr 599,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  59,95 kr -
  3 for 119,94 kr

  59,95 kr - 3 for 119,94 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  29,95 kr

  Opbevaringsglas fra Bitz. Glasset har det klassiske krogsystem, hvilket sikrer et tætsluttende låg. Glasset er nemt at rengøre og kan bruges til opbevaring af alle typer madvarer.
  29,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 299,00 kr

  Fulla opbevaringskrukke fra SKAGERAK. Krukken har et låg af egetræ og er oplagt til opbevaring af hverdagsfornødenheder som pasta, havregryn eller cornflakes.
  149,95 kr 299,00 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  149,95 kr 199,95 kr

  Flot saltkar i nordisk design med sin runde form, sorte farve og medfølgende egetræsske. Slatkaret er fremstillet af porcelæn og har en mat yderside og en blank inderside.
  149,95 kr 199,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  19,95 kr

  Mini tærteform.
  19,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr 199,95 kr

  Tærteform fra Pillivuyt. En klassisk tærteform med bølget kant i rigtig god kvalitet. Pillivuyt fremstiller selv sin porcelænsmasse med et indhold af flint og kvarts, er modstandsdygtigt mod slag og tåler store temperaturforskelle. Tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  99,95 kr 199,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 2-4 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 60 af 1857