Filter-søgning

(125 produkter)

Pris

58 - 2250 kr

Materiale

Vis alle

Brand

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Knive

Køkkenknive

 

Stort udvalg af knive

Skarp, elegant og præcis. Der er mange ord for en god kniv, og der findes knive til vidt forskellige formål. I Salling har vi et stort udvalg af knive, hvad enten du skal skære steaken til gæsterne eller hakke mandlerne til salaten.

 

Vi forhandler et hav af knive fra brands som Global, Zwilling, Fiskars og Scanpan, så vi er sikre på, at du altid kan købe knive af højeste kvalitet i Salling. Det gælder alle formål lige fra den skarpe urtekniv til den tidsløse brødkniv og den effektive skrællekniv.

Skal knivens skarpe snit bevares, er en knivsliber en god investering. På den måde undgår du, at din kniv bliver sløv og træls, men i stedet altid er præcis og balanceret. I Salling har vi en lang række valgmuligheder inden for knivslibere, så du altid har skarpe knive i køkkenet.

Køkkenknive

 

Stort udvalg af knive

Skarp, elegant og præcis. Der er mange ord for en god kniv, og der findes Mere

Knive Der er 134 varer

Underkategorier

  • Kokkeknive

    Kokkekniven er et uundværlig værktøj i køkkenet. Den er en ganske god all-around kniv, der kan bruges til de fleste skære-, snitte- og hakkeopgaver. Bemærk kokkekniven er sværere at bruge når du skal skære i mindre madvarer, her anbefales det at gøre brug af en urtekniv. Salling forhandler bl.a. kokkeknive fra Global, Zwilling og Fiskars (tidligere Raadvad), som alle er gode kokkeknive med behageligt skaft. Der er meget forskel på de forskellige seriers kokkeknive sæt, så har du allerede din personliige favorit, kan du bruge filter-søgning til at finde den næste kniv af netop dit foretrukne mærke. 

  • Urte- og grøntsagsknive

    Hos Salling finder du et udvalg af urteknive og grøntsagsknive med luftskær. Typisk finder du urteknive fra kendte brands som Global, Fiskars (tidligere Raadvad) og Zwilling. Udformningen af deres urteknive er meget forskellige. Du skal være opmærksom på, om du er til den japanske urtekniv, som i og for sig er en lille udgave af en kødkniv, eller det hellere skal være den klassiske urtekniv, hvor knivblandet ikke er bredere end skaftet. Hvis du kender dit favoritmærke, så kan du med filter-søgning se knive kun fra din yndlingsproducent.

  • Brødknive

    Brødkniven er med sine savtakker et perfekt værktøj til at skære i brød, men er også velegnet til kraftige grøntsager (såsom kål) til at skære gennem vand- og honningmeloner, eller som forskæreknive til stege og andet. Den rigtige brødkniv er naturligvis skarp, men det er også vigtigt, at kniven ligger godt i hånden og har en god balance. Brødknive er typisk meget lange, da det hjælper på balancen og samtidig gør det lettere at bruge brødkniven som en sav. 

    Hvad end din favorit er Zwilling, Fiskars (tidligere Raadvad), Global eller et 4. mærke, så kan du bruge filter-søgningen til at begrænse dine resultater til lige de knive, du leder efter.

  • Skrælleknive

    Uanset om du skal skrælle kartofler eller gulerødder, så er en god skrællekniv en nødvendighed. En skræller gør det både nemt og hurtigt at skrælle skrællen af frugt og grøntsager.

  • Knivblokke og -magneter

    Dine kvalitetsknive og køkkenknive skal forblive kvalitetsknive i de næste mange år - så lad for din egen skyld være med at lægge dem i skuffer eller på anden måde få de skarpe flader ødelagt. En knivblok i bl.a. træ lader dine knive stå oprejst - og sparer plads samtidig med at knivene beskyttes. En magnetstribe tjener meget det samme formål - og det er en smagssag om man foretrækker det ene eller det andet (dog skal man være opmærksom på, at en magnetstribe ikke fungerer med keramiske knive, og strygestålet kan heller ikke placeres her). På denne side finder du blandt andet knivblokke fra SCANPAN, knivmagneter fra Zwilling, og SKAGERAKs magnetknapper til en enkelt kniv.

  • Knivslibere og strygestål

    Knivslibere og strygestål er to forskellige måder at holde dine kvalitetsknive skarpe og funktionelle i mange år - og et velassorteret køkken bør have begge. Med strygestål skærper du dine knive; du forsøger at udjævne de små hak og skævheder, der opstår ved længere tids brug, mens en knivsliber fjerner en lille smule af metallet og gør derved også sløve knive skarpe igen. Du bør skærpe dine knive jævnligt (bruger du kniven flere gange dagligt, så bør kniven skærpes ugentligt), men kun slibe knive en gang om måneden ved daglig brug. Man kan sige, at strygestålet hjælper med at holde knivene skarpe, mens slibningen skaber skarpheden igen - men i og med, at kniven bliver mindre ved slibning får man den længste holdbarhed ved oftest kun at skærpe knivene.

    Zwilling har både knivslibere og strygestål, OBH Nordica byder ind med avancerede knivslibere, og Global har blandt andet et virkelig kraftigt strygestål i deres sortiment. 

  • Specialknive

    Santoku kniv, forskærerkniv, filetknive, julienneknive, chartreuseknive og meget mere - hvis du leder efter en kniv med et særligt design til et særligt behov, så er dette kategorien for dig. Zwilling har et stort udvalg af knive til et væld af behov, men også Fiskars (tidligere Raadvad) og Rösle er leveringsdygtige i knive til lidt af hvert. 

pr. side
Viser 1 - 60 af 134
Viser 1 - 60 af 134