Filter-søgning

(1 produkt)

Dit valg
 •   Categories level 3 :
  Kjoler

Pris

150 - 150 kr

Brand

Materiale

Farve

Køn

Størrelse

Vis alle

Avanceret søgning

Categories level 3

Vis alle

Nulstil gruppen

Kjoler

Kjole

 

Kjoler til børn og unge piger er noget af det mest fine og feminine. Ovenikøbet er de også virkelig praktiske. Kjoler til børn giver nemlig stor bevægelsesfrihed og er derfor en fordel for eksempelvis en energisk pige, der gerne vil tumle og lege i løbet af en dag.

 

I Salling har vi kjoler til børn med skønne og elskede motiver. Her kommer brandet Wheat for eksempel ind billedet. Hesteprint eller et velkendt motiv som Bambi er bare nogle af de mange flotte designs, som du kan finde. Vi forhandler også kjoler til piger fra brands som Petit by Sofie Schnoor, Hummel og Calvin Klein. På salling.dk klikker du ikke forgæves efter kjoler til børn.

Har du fundet den helt perfekte kjole til dit barn, er den ikke længe undervejs, når du har afgivet din bestilling. Vi leverer nemlig inden for ganske få hverdage.

Kjole

 

Kjoler til børn og unge piger er noget af det mest fine og feminine. Ovenikøbet er de også virkelig prakti Mere

Kjoler Der er 1 vare.

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
 • Tilføj
  150,00 kr 250,00 kr -40%

  Spar op til -40%

  Agnes Body kjole i lilla fra Hummel er en smuk og komfortabel kjole. Kjolen har lange ærmer og en plisseret nederdel, hvilket giver den et sødt hverdags-look. Denne kjole er fremstillet af bløde og stærkbare materialer, som sikrer en høj komfort.
  150,00 kr 250,00 kr -40%

  Spar op til -40%

  Reduced price!
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 1 af 1 resultat