Filter-søgning

(8 produkter)

Pris

10 - 25 kr

Land

Producent

Kildevand

Kildevand stammer fra kildevæld - et naturligt forekommende afløb fra grundvandet til jordoverfladen. Kildevandets særlige smagsegenskaber og indhold af mineraler afhænger derfor helt af, hvilke jord- og klippearter, vandet er løbet igennem på vejen mod overfladen, og der er derfor store forskelle på kildevand alt efter, hvor i verden det stammer. 

Vinelskere sætter ofte pris på at drikke kildevand eller mineralvand fra det område, vinen stammer fra. Jordbundens beskaffenhed er en stor del af vinens terroir, og vand fra samme terroir kan derfor understøtte og supplere vinens karaktertræk. Drikker man eksempelvis en vin fra Toscana vil Acqua Panna derfor være det naturlige valg af kildevand til.

Kildevand stammer fra kildevæld - et naturligt forekommende afløb fra grundvandet til jordoverfladen. Kildevandets særlige smags Mere

Kildevand Der er 8 varer

pr. side
Viser 1 - 8 af 8
 • Acqua Panna 1 L i glasflaske med kapsel uden brus. Aqua Panna mineralvand er tappet fra kilder i Toscana, Italien. Blød og ren smag og perfekt sammen med lækkert mad eller en god vin.
  19,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Mineralvand med kulsyre fra San Pellegrino i glasflaske (0,5 L) med kapsel. S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.
  14,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Acqua Panna 1 L i plastflaske med skruelåg uden brus. Aqua Panna mineralvand er tappet fra kilder i Toscana, Italien. Blød og ren smag og perfekt sammen med lækkert mad eller en god vin.
  17,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Acqua Panna 0,25 L i glasflaske med skruelåg uden brus. Aqua Panna mineralvand er tappet fra kilder i Toscana, Italien. Blød og ren smag og perfekt sammen med lækkert mad eller en god vin.
  10,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Acqua Panna 0,5 L i glasflaske med kapsel uden brus. Aqua Panna mineralvand er tappet fra kilder i Toscana, Italien. Blød og ren smag og perfekt sammen med lækkert mad eller en god vin.
  14,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Mineralvand med kulsyre fra San Pellegrino i glasflaske (0,25 L) med skruelåg. S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.
  10,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • San Pellegrino Limone E Menta, kulsyreholdig læskedrik på dåse med frisk smag af citron og mint (16%).
  11,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Mineralvand med kulsyre fra San Pellegrino i glasflaske (1 L) med kapsel. S.Pellegrino er kendetegnet ved en let perlende følelse fra fine bobler med en raffineret smag. Med et moderat syreindhold og et højt mineralindhold (960 mg/L) er S.Pellegrino et perfekt match til fyldige årgangsvine.
  24,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 8 af 8