Alt det bedste til julen

Salling Super er fyldt med lækre fristelser hele julen og du finder alt du skal bruge til det perfekte julebord.
Besøg slagterne, som har et stort udvalg af hjemmelavede produkter og julespecialiteter eller slå et smut forbi osteafdelingen som har oste for enhver smag.

SmagSalling juletapas

Prøv vores lækre juletapas, bestående af julesild, røget hellefisk, røget andebryst, lufttørret skinke, Sallings hjemmelavede sylte, confiterede vagtellår og vesterhavsost.

Opskrift på Slagterens andesteg

Prøv Salling Slagterens velsmagende andesteg som med garanti vil få alle i julestemning.

Smagfulde oste fra hele verden

Gå ombord i et kæmpe udvalg af oste for enhver smag. Prøv bl.a. Bjergosten Mont d'Or som er en cremet og smagfuld ost, der laves udelukkende af råmælk. Modnes på brædder af grantræ, hvilket giver en helt særlig duft og smag af vilde urter.

Til den søde tand

Ingen jul uden chokolade og andre søde sager. Kom og lad dig friste af de mange varianter af julete, chokolade, marcipan og alle de andre julespecialiteter.

.

.

Årets julevin

Valget er i år faldet på en spansk og tysk vin, der matcher den gode julemad.

Årets hvide julevin

Riesling druerne bag Van Volxems Schiefergestein 2018 er dyrket ved Mosels biflod Saar, og resultatet er noget af det mest veludførte, elegante og spændstige i sin prisklasse! I både duft og smag dominerer livlige nuancer af bl.a. limeskal, fersken, mynte, hvid peber og hvedeøl. Fornemmelsen af sødme er til stede, men teknisk set er Schiefergestein Riesling en tør vin, hvor den ranke syre og den friske, mineralske tekstur giver en smuk balance mellem det ulmende, komplekse og helt rene gennem hele eftersmagen.

Årets røde julevin

Guindalera er på sin vis klassisk spansk, for dog alligevel at være helt sin egen. I glasset opleves en overdådig bouquet af moden frugt. Smagen er mellem til fyldig med en intens frugt og med krydrede toner. Fadlagringen er velintegreret, og er med til at give vinen sin fyldige afrundede karakter og flotte længde. Med et perfekt blend af tanniner, frugtsyre og frugtsmag, kommer du med Guindalera tæt på det optimale match til den krævende julemad.

Gaven til enhver smag

Sammensæt dine favoritter blandt et væld af lækre specialiteter fra Salling Super og få det pakket smukt ind. Giv både små og stor overraskelser, f.eks. søde lækkerier til chokoladeelskeren, ny inspiration og snacks til ginentusiasten eller perlende bobler.

Opskrifter til den kolde tid

Gå ombord i alle julens fristelser og imponer dine gæster med hjemmelavede lækkerier.
Vi giver vores bud på julesmåkager, lækre vinterretter og meget mere.