Alt det bedste til julen

Salling Super er fyldt med lækre fristelser hele julen og du finder al du skal bruge til det perfekte julebord.
Bestil bl.a. din julesteg eller juletapas via vores SmagSalling app eller besøg slagterne, som har et stort udvalg af hjemmelavede produkter og julespecialiteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Salling Super.

Opskrift på slagterens andesteg

Prøv Salling Slagterens velsmagende andesteg som med garanti vil få alle i julestemning.
Find opskriften her >
Du kan også bestille din julesteg fra Salling Slagteren - bestil nu >

Juletapas

- med syv små retter.

Du kan også prøve vores lækre juletapas, bestående af julesild, røget hellefisk, røget andebryst, lufttørret skinke, Sallings hjemmelavede sylte, confiterede vagtellår og vesterhavsost.
Bestil via vores SmagSalling app eller bestil på smagsalling.dk.

Opskrifter til den kolde tid

Gaven til enhver smag

Sammensæt dine favoritter blandt et væld af lækre specialiteter fra Salling Super og få det pakket smukt ind.

Giv åbde små og stor overraskelser f.eks. søde lækkerier til chokoladeelskeren, ny inspiration og salte snacks til ginentusiasten eller perlende bobler.
Husk, du får gratis udbringning ved køb for over 500 kr. i Salling Super.

Du kan også købe din firmagave i Salling Super, og bestiller du inden den 1. december får du 20% på købet. Se mere her >

Smagfulde fristelser til julefrokosten

Skal du holde julefrokost frister osteafdelingen med et stort udvalg af lækre oste fra hele verden og du finder et eksklusivt udvalg af julevine, dessertvine mm. i vinafdelingen.

Hundredevis af oste

Bjergosten Mont d'Or er en cremet og smagfuld ost, der laves udelukkende af råmælk. Modnes på brædder af grantræ, hvilket giver en helt særlig duft og smag af vilde urter.

Til den søde tand

Ingen jul uden chokolade og andre søde sager. Kom og lad dig friste af de mange varianter af julete, chokolade, marcipan og alle de andre julespecialiteter.

Årets julevin

Valget er i år faldet på to lækre spanske vine, der matcher den gode julemad.

Guindalera en klassisk spansk vin med en overdådig bouquet af moden frugt og krydrede toner. Et optimalt match til julemaden med perfekt blend af tanniner, frugtsyre og frugtsmag.

Albet i Noya Chardonnay er en komplet og afbalanceret vin. Smagen er levende og harmonisk med en imponerende friskhed, dejlig cremet struktur og en skøn balance, der passer perfekt til det klassiske danske julebord.