Alt det bedste til julen

Salling Super er fyldt med lækre fristelser hele julen og du finder alt du skal bruge til det perfekte julebord.
Besøg slagterne, som har et stort udvalg af hjemmelavede produkter og julespecialiteter eller slå et smut forbi osteafdelingen som har oste for enhver smag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Salling Super.

Opskrift på slagterens andesteg

Prøv Salling Slagterens velsmagende andesteg som med garanti vil få alle i julestemning.
Find opskriften her >

Juletapas

- med syv små retter.

Du kan også prøve vores lækre juletapas, bestående af julesild, røget hellefisk, røget andebryst, lufttørret skinke, Sallings hjemmelavede sylte, confiterede vagtellår og vesterhavsost.
Juletapas kan bestilles fra den 23. oktober via vores SmagSalling app eller bestil på smagsalling.dk.

Smagfulde fristelser til julefrokosten

Skal du holde julefrokost frister osteafdelingen med et stort udvalg af lækre oste fra hele verden og du finder et eksklusivt udvalg af julevine, dessertvine mm. i vinafdelingen.

Hundredevis af oste

Gå ombord i et kæmpe udvalg af oste for enhver smag. Bjergosten Mont d'Or er en cremet og smagfuld ost, der laves udelukkende af råmælk. Modnes på brædder af grantræ, hvilket giver en helt særlig duft og smag af vilde urter.

Til den søde tand

Ingen jul uden chokolade og andre søde sager. Kom og lad dig friste af de mange varianter af julete, chokolade, marcipan og alle de andre julespecialiteter.

Årets julevin

Valget er i år faldet på en spansk og en tysk vin, der matcher den gode julemad.

Årets røde julevin
Denne vin er essensen af Ribera del Duero og er oplagt til årets julemiddag.
De håndplukkede Tempranillo druer til denne vin er dyrket mellem 800 og 1000 meters højde. De varme dage og kølige nætter, giver vinen en fornem aroma, med nuancer af saftige røde bær, solbær, trøffel & chokolade.

Årets hvide julevin
Flere år i træk har anmelderne skamrost Riesling vinene fra Georg Mosbacher i Pfalz. Alle druerne kommer fra Mosbachers egne vinmarker tæt ved byen Deidesheim. Vinen er en ”Winemakers Selection”, lavet i begrænset antal.
Vinen er saftig, frugtig, rank og koncentreret og holdes i balance af en perfekt afstemt og sitrende sprød syre. Vinen egner sig i særdeleshed til det danske julefrokostbord.

Find mere inspiration i Salling Super >>

Gaven til enhver smag

Sammensæt dine favoritter blandt et væld af lækre specialiteter fra Salling Super og få det pakket smukt ind. Giv både små og stor overraskelser, f.eks. søde lækkerier til chokoladeelskeren, ny inspiration og snacks til ginentusiasten eller perlende bobler.

Opskrifter til den kolde tid