Julen er en magisk tid i Salling

Julen i Salling er noget helt særligt. Oplev den magiske julestemning og julepynt fra kælder til kvist. Vi vil gøre vores allerbedste for, at din juleshopping bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Præcis som vi har gjort de sidste 116 år.

Alle priser i julekataloget gælder fra den 4. nov. til og med den 23. dec.

Gør julen smukkere

Det bliver en smuk jul i år. Forkæl dig selv eller familiens beauty-queens, med lækre cremer, velduftende parfumer og stilfuld makeup.

Giv et gavekort til Salling

Lad modtageren bestemme sin egen julegave og gik et gavekort - vi pakker det smukt ind til modtageren. Du kan også bestille et digitalt gavekort på salling.dk, så sender vi det til din mail.

Juletid i smukke rammer

Fra den hyggelige julestue til det sirligt dækkede julebord. Nyd højtiden i smukke, hjemlige rammer, hvor der er plads til både det traditionelle, det elegante og det nytænkende.

Står du for firmajulegaven i år?

Forkæl dine ansatte med en lækker julegave i din virksomhed. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Deltag i ClubSallings kæmpe julekalender

Spil med i ClubSalling appen fra den 1.-24. december og vind lækre præmier til en samlet værdi over 600.000 kr. Glæd dig til massevis af skønne gaver fra populære brands indenfor bolig, skønhed, fashion, smykker og meget mere.

Julegaver til hende

Få masser af inspiration til den perfekte julegave til din hustru, kæreste, mor, veninde og søster. Mulighederne er mange indenfor både tøj, smykker, tasker, dufte og meget mere.

50 ml
Yves Saint Laurent
Libre Eau de Parfum
740 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Maanesten
Lyric Øreringe
500 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Nyhed
Cras
Albracras Cardigan
1.500 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
Tromborg
Aroma Therapy Body Lotion
460 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.

Julegaveideer til ham

Mangler du en gave til manden der ikke ønsker sig noget, eller går du sikkert frem efter ønskelisten? Uanset, kommer man aldrig galt afsted med en lækker duft, nyt tøj eller måske endda et nyt flot ur?

75 ml
Hugo Boss
HUGO Deostick
109,95 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
41 mm
Nyhed
Festina
Swiss Made F20024 Herreur
1.498 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.
100 ml
Giorgio Armani
Acqua Di Giò Pour Homme Eau de Toilette
700 kr.
Fri fragt ved køb over 399 kr.

Jule-selvforkælelse

Julen står for døren og byder på en masse fester. Forkæl dig selv og få lavet fine julenegle i Salling, book en personlig shopper til at hjælpe dig med at finde det perfekte outfit til julens mange fester eller book en tid til vippebuk eller browlift hos en af Danmarks førende øjenbrynseksperter, Kenny Anker.

Jul i Salling Super

Hvis du spørger os, så er julemaden højtidens højdepunkt. Den saftige and, de sprøde svær, den fyldige sauce. Så bliver det ikke meget bedre. I Salling Super står vi klar til at hjælpe dig med alt det du skal bruge, for at fuldende dit julebord, alle julegodterne og meget mere.

Bestil din julemad på SmagSalling

Lad os hjælpe dig med menuen til årets julefrokost eller julestegen til den store aften. Vi har det pakket og klar til dig, når du ønsker at afhente. Se hele udvalget på smagsalling.dk.

Julehygge på Salling ROOFTOP

Tag plads i caféen og nyd en lækker frokost eller en drink – eller sæt dig godt pakket ind under åben himmel med en af vores juleretter og lad julefreden sænke sig over dig. Vi serverer velsmagende juleklassikere, varm kaffe, kølige cocktails og meget mere.

Oplevelser hele julen

Kom i julestemning når vi i hele november og december afholder masser af events og oplevelser for hele familien.

Begynder:
Slutter:

Få inspiration til lækker julemad

Julen betyder lækker hjemmebag, søde sager og velsmagende juleretter. Mangler du inspiration til nogen af julens traditionsrige opskrifter, eller skal julebordet byde på nye lækkerier, så finder du vores bud på lækre opskrifter lige her.