Vores store julekatalog på 328 sider er fyldt med julehygge og inspiration - både til julegaver og selvforkælelse. Vi glæder os til at fejre julen i Salling med dig.

Skønhed

Lad sig friste af de mange skønne dufte, cremer og den smukke makeup og fyld ønskesedlen med ren forkælelse.

Ønsker til gode stunder i køkkenet

Forkæl dig selv eller en du holder af med remedier til at gøre bagningen, drinksblandingen eller kaffebrygningen til en fest.

Ønsker til garderoben

Bliv klædt helt rigtigt på til julens fester og hyggelige hjemmestunder. Eller find inspiration til toppen af ønskelisten, hvis din garderobe skal forkæles i år.

Forkæl sanserne

Forkæl høresansen med lækker lyd i et par høretelefoner eller ud gennem en højtaler. Skal følesansen forkæles med de blødeste gaver? Så find inspiration herunder.

Gaveklassikere

Giv en gave som nemt rammer plet. Designklassikere er tidsløse og er en gode gave at give, som bliver ved med at glæde gennem generationer.

Gaver til de mindste

Giv gaver som skaber stor glæde hos de mindste. Gå på opdagelse i Sallings brede sortiment af gode gaver til børn.

Giv et gavekort til Salling

Lad modtageren bestemme sin egen julegave og gik et gavekort til Salling. Vi pakker gavekortet smukt ind for dig, så det er klar til modtageren.

Julens events

Begynder:
Slutter:

Oplev julen på byens top

Tag plads i caféen og nyd en lækker frokost eller en drink – eller sæt dig godt pakket ind under åben himmel med en af vores juleretter og lad julefreden sænke sig over dig.

Juleklassikeren over dem alle

Nyd varm gløgg og lune æbleskiver med marmelade og flormelis på Salling ROOFTOP eller prøv vores juleanretning med sild, koldrøget laks, ost og meget mere.