Filter-søgning

(104 produkter)

Pris

13 - 680 kr

Materiale

Brand

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Køkkentekstiler

Køkkentekstiler

 

Køkkentekstiler til hele køkkenet

De små ting gør ofte en stor forskel, og det gælder især i køkkenet. Derfor har vi i Salling sørget for et bredt sortiment af viskestykker, grydelapper og forklæder, så du kan få styr på selv de mindste detaljer i køkkenet.

 

Vi har køkkentekstiler til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter det tidsløse design eller den praktiske og funktionelle løsning. Med brands som Södahl, Bastian, Normann Copenhagen og HAY er der rig mulighed for at sætte prikken over i’et i køkkenet. Du kan blandt andet lade dig inspirere af sæsonens farver, og derved holde looket i dit køkken både smart og opdateret.

 

Uanset om du vælger den dyre eller den budgetvenlige løsning, bytter vi altid med et smil, så du kan handle online med ro i sjælen.

Køkkentekstiler

 

Køkkentekstiler til hele køkkenet

De små ting gør ofte en stor forskel, og Mere

Køkkentekstiler Der er 115 varer

Underkategorier

  • Forklæde

    Skal der kokkereres med stil, så er forklædet et adgangskrav til rækken af professionelle kokke såvel som rækken af amatører med ambitioner. I virkeligheden er forklædet ikke så meget blær, men en praktisk foranstaltning for enhver, der har travlt i køkkenet og samtidig gerne vil holde tøjet pænt til når gæsterne kommer, eller bare til at sidde og nyde de vidunderlige kreationer bagefter. Hos Salling har vi blandt andet et udvalg af Södahl, Bastian Tekstil og Bjørn Wiinblad, der alle kan sætte prikken over i'et i den gode køkkenoplevelse med deres print og tryk.

  • Viskestykker

    Viskestykker er en væsentlig del af køkkenets udstyr, og vi bruger dem dagligt. Hos Salling forhandler vi viskestykker i forskellige farver og mønstre, men du kan også stadig få det helt klassiske kokkeviskestykke. Det store udvalg på Salling.dk består blandt andet af viskestykker fra Södahl, Bastian Tekstil og Hay, men der er mange andre producenter i sortimentet - sikkert også mindst ét, der passer til din smag.

  • Grydelapper

    Pas på varme overflader! Hos Salling finder du et godt udvalg af grydelapper, handsker og grillhandsker til daglig brug. De fåes bl.a. i strik. Grydelapperne er blandt andet fra Södahl, Bastian Tekstil og Bjørn Wiinblad, men mange andre producenter finder vej til disse sider.

pr. side
Viser 1 - 60 af 115
Viser 1 - 60 af 115