Filter-søgning

(48 produkter)

Pris

13 - 400 kr

Materiale

Brand

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Grydeskeer

Skal grydeskeen være i plast (melamin), træ eller kunststof? Det afhænger i høj grad af formålet. Melaminskeer (eller plastikskeer) har en blød kant, så de vil ikke skrabe materialet, de bliver brugt på, og har en naturlig isolering, så temperaturen fra skeen afgives ikke til den mad, man laver. Ydermere kan melaminskeerne gå i opvaskemaskinen. Rosti Mepal byder ind med et stort udvalg af plastskeer.

Træskeerne er også relativt bløde, og med mindre, der er tale om nonstick-pans, så er træ et godt valg. Træ har endvidere den fordel, at det kan håndtere høje temperaturer og er lidt mere holdbart end melamin, så både til varm madlavning og til at skrabe fastbrændt materiale af er træskeen det bedre valg. HOLM kunne være et bud på din næste træske.

Eva Solos grydeske i kunststof er særligt udviklet til slip-let-materialet, som det helt kan undgå at ridse. Kunststof-skeerne kan tåle op til 220 grader, men tåler dog ikke at blive glemt i gryden.

Skal grydeskeen være i plast (melamin), træ eller kunststof? Det afhænger i høj grad af formålet. Melaminskeer (elle Mere

Grydeskeer Der er 49 varer

pr. side
Viser 1 - 49 af 49

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 49 af 49