Filter-søgning

(1 produkt)

Pris

498 - 500 kr

Land

Grappa

Grappa er Italiens svar på en god brændevin. Egentlig ligger gennembruddet for grappaens popularitet ikke så langt tilbage i historiebøgerne. I 1973 slog grappaen igennem, men oprindelig stammer de første produktioner af grappa tilbage fra ca. 1450. Grappaen produceres i dag i et hav af afskygninger.

Typer af grappa

Professionelle smagere opdeler grappa i fire typer: Unge grappaer, fadlagrede grappaer, aromatiske grappaer (grappaer på kraftigt smagende druer) og aromatiserede grappaer (grappa tilsat øvrige frugter efter destilleringen). På salling.dk finder du et udvalg af fadlagrede grappaer og aromatiske grappaer.

Grappa er Italiens svar på en god brændevin. Egentlig ligger gennembruddet for grappaens popularitet ikke så langt tilbage i historiebøgerne. I Mere

Grappa Der er 1 vare.

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • 499,00 kr

    Med Marzadros omhyggelige og traditionsbundne destillation sikres de bedste egenskaber ved kvaset. Dernæst lagres grappaen i 36 måneder i egetræstønder. Denne proces giver grappaen sin harmoniske smag, samt en vedvarende og krydret fornemmelse. De intense smagsnuancer og unikke bouquet understreger denne velsmagende oplevelse.
    499,00 kr
    Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 1 af 1 resultat