Filter-søgning

(247 produkter)

Pris

48 - 1500 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Glas

Hos Salling finder du et bredt udvalg af lækre glas til alle typer borddækning og hjem. I sortimentet finder du kendte mærker som Eva SoloHolmegaard og Luigi Bormioli, og alle typer af glas, uanset om det er glas til cognac, øl, vand, champagne eller noget helt femte, du er på jagt efter. Du kan bruge kategorierne herunder til at komme nærmere på det glas, du leder efter - eller du kan bruge vores filter-søgning.

Guide til vinglas

Læs vores guide til vinglas og hvad du skal gå efter når du vælger vinglas.

Hos Salling finder du et bredt udvalg af lækre glas til alle typer borddækning og hjem. I sortimentet finder du kendte mærker som Mere

Glas Der er 247 varer

Underkategorier

 • Vinglas

  Er du på jagt efter nye vinglas? Så er du havnet det rette sted. Hos Salling finder du et bredt udvalg af kvalitetsglas i alle prisklasser, til alle behov. Vi forhandler bl.a. vinglas fra HolmegaardLuigi Bormioli, og Rosendahl. I vores sortiment finder du alle typer af vinglas, alt fra det klassiske rødvinglas til hedvinsglas. Det kan synes en overflødig detalje, men faktisk er smags- og duftstofferne i de forskellige vintyper så forskellige, at det giver god mening at have et glas, der har en form, der er tilpasset de forskellige vintyper, så du får mest muligt duftmæssigt udbytte af din vin.

 • Whiskyglas

  Whiskyglas kommer i to grundlæggende varianter; tumblerglas - de klassiske, cylinderformede glas, der især kommer til deres ret, hvis whiskyen drikkes "on the rocks" eller med en mixer - og de tulipanformede glas, der indsnævres i toppen, så whiskyens aroma koncentreres og giver den fulde fornøjelse ved hver eneste tår, du tager af glasset.

  Hos Salling finder du et udvalg af moderne og klassiske whiskyglas. Du kan på Salling.dk gå på opdagelse i vores sortiment og finde inspiration til lige det whiskyglas, der passer bedst til dig og din smag. I vores sortiment finder du bl.a. whiskyglas fra moderne Normann Copenhagen, klassiske og smukke glas fra Luigi Bormioli og krystalglas fra Lyngby Glas

 • Cognacglas

  Hos Salling finder du et udvalg af moderne og klassiske cognacglas. Du finder i denne kategori blandt andet cognacglas fra det moderne og nytænkende Normann Copenhagen, der har lavet et helt særligt cognacglas uden fod. Eva Solos cognacglas med den karakteristiske hældning på glassets munding er et andet glas, der prøver at genopfinde, hvad et cognacglas er. Blandt de mere traditionelle cognacglas kan man bl.a. fremhæve Holmegaard, der har flere bud på klassiske og elegante cognacglas. Find din egen personlige favorit i udvalget nedenfor.

 • Vandglas

  Hos Salling finder du et bredt udvalg af vandglas / all-round-drikkeglas, og du finder med garanti noget, der passer til din smag, uanset om du er til krystalglas, porcelæn eller almindeligt glas. I det store udvalg finder du blandt andet et større udvalg af Iittala; de ofte farverige Kartio glas og flere andre, og stilsikre glas fra Luigi Bormioli, blandt andet Michelangelo- og Prestige-serierne. Holmegaard Perfection, Bouquet eller Cabernet er også en del af det store udvalg - men der er meget mere end dét i kategorien, så vi håber, at du finder et glas, der passer lige til din stil.

 • Snapseglas

  Er du klar til frokosten med vennerne, familien eller kollegaerne? Hos Salling finder du et bredt udvalg af snapseglas, der vil pryde på ethvert flot opdækket frokostbord. I vores sortiment finder du bl.a. klassiske snapseglas fra Holmegaard og Rosendahl, og Eva Solos glas med den karakteristiske skrå kant. Hvis du vil have det bedste ud af din snaps, så bør valget af glas ændres efter typen af snaps. De traditionelle "spidsglas" med den koniske form passer godt til snapse med høj aromaintensitet, mens mildere snapse vil nyde godt af snapseglas med tulipanform - så man kan få koncentreret duftstofferne og dermed få bedst udbytte af glassene. De klassiske svagt koniske glas uden fod men med kraftig bund er gode allroundglas, da de hverken spreder eller samler duftstofferne - og de kan tilmed bruges til meget andet end snaps.

 • Champagneglas

  Det rigtige champagneglas afhænger af hvilken type af champagne, man foretrækker. Hvis champagnen er sød, eller man ønsker at anvende den til champagnebaserede drinks, så vil runde, "buttede" glas - kendt som coupe - være mest velegnet - men stærkt mousserende champagner eller ældre vine med komplekse smage vil ikke komme til deres ret i en coupe . Hvis champagnen er forholdsvis ung og ukompliceret - frisk og kraftigt mousserende - så er det vigtigt at holde boblerne i live. Et aflangt og smalt glas, der indsnævres yderligere i toppen vil holde boblerne i live og give den rigtige fornemmelse af champagne. Har man derimod fat i ældre vine med komplekse toner, så bør man overveje et tulipanglas - det lidt bredere glas giver vinen mere iltning og lader aromaerne komme til deres ret - uden dog at blive så bredt, at boblerne helt forsvinder. Luigi Bormioli har både de aflange glas, og de bredere tulipanglas i sortimentet. Holmegaard har blandt andet det tulipanformede Idéelle champagneglas. Endelig kan Rosendahls Grand Cru serie fremhæves.

 • Drinksglas

  Står du og mangler det helt rigtige glas til din Strawberry Daiquiri eller Mojito til weekenden, når der kommer gæster? Hos Salling finder du et bredt udvalg af drinksglas til alle typer drinks og behov, uanset om du er på jagt efter klassiske martiniglas, stilfulde lowballs eller longdrink-glas. Vores sortiment indeholder blandt andet glas fra Luigi Bormioli til nærmest enhver type af drinks, smukke krystalglas fra Frederik Bagger, og cokctailglas fra Holmegaard. Hvis du mangler en cocktailshaker til at ryste dine drinks sammen, kan du kigge på vores udvalg af cocktailudstyr.

 • Kaffeglas

  På mange caféer får man serveret en café latte og adskillige andre te- og kaffedrikke i høje glas i stedet for kopper, i Danmark synes tommelfingerregelen at være, at jo mere ekstra, der er tilsat kaffen, des større chance for at drikken kommer i et glas. Glasset er lidt en nytilkommer til kaffedrikningen, men der er to praktiske årsager til glassene: Både så man kan nyde udseendet af drikken (og ved selvsyn konstatere, at den er lavet rigtigt) og fordi smagsfornemmelsen er lidt anderledes ved at drikke af glas frem for keramik. Mange synes, at det er æstetetisk tilfredsstillende at drikke kaffe af glas - men upraktisk, fordi glasset bliver så varmt, at man nærmest ikke kan holde ved det. Bodum har løst problemet med dobbeltvægede glas, og Rosendahl har blandt andet glas med hank i sortimentet. Bormioli Rocco har overbevisende bud på kafffe- og teglas i den mere traditionelle form. Find din favorit i sortimentet nedenunder.

 • Ølglas

  Ølglasset har spillet en stor rolle i udviklingen af den moderne øl. Således var det først, da glaskvaliteten blev så god at glassene blev gennemsigtige, at den filtrerede pilsnertype vandt indpas; da det blev almindeligt at servere øl, så det kunne ses, blev pilsnertyper, der var mere klare langt mere populære. Hvilket glas, man skal anvende til sin øl, afhænger i høj grad af, hvilke øltyper, man foretrækker. Et pilsnerglas er velegnet til de lette øltyper; de høje, smalle glas viser øllens farve og om der stadig er kulsyre i øllen. Stærkere øltyper kan med fordel serveres i bredere glas. Man kan også fremhæve, at Weissbiers aroma bedst kommer til udtryk ved glas, der er smalle i bunden og noget bredere i toppen - duftindtrykkene kommer tydeligst frem, og der er plads nok til det fyldige skum, der typisk fås i weissbier. Holmegaard har et stort udvalg af ølglas til forskellige øltyper, Luigi Bormioli har også ølglas til de fleste formål, og endelig kan man fremhæve Eva Solos glas med den karakteristiske skrå kant, der hjælper med yderligere at koncentrere duftstofferne fra øllen.

pr. side
Viser 1 - 60 af 247
 • 299,25 kr 399,00 kr -25%

  Melodia vinglas fra Lyngby Glas. De flotte glas er meget populære og moderne. Designet er flot, og kvaliten er høj. .Melodia-serien er produceret i Italien og tåler maskinopvask.
  299,25 kr 399,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 524,25 kr 699,00 kr -25%

  Combo whiskeysæt med karaffel og 2 glas fra Lyngby Glas. Sættet i krystalglas er elegant og flot, og sættet kan stables. God gaveide, fx til manden der har alt. Tåler maskinopvask.
  524,25 kr 699,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 299,25 kr 399,00 kr -25%

  Melodia vinglas fra Lyngby Glas. De flotte glas er meget populære og moderne. Designet er flot, og kvaliten er høj. .Melodia-serien er produceret i Italien og tåler maskinopvask.
  299,25 kr 399,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 127,46 kr 169,95 kr -25%

  Latteglas fra Rosendahl. Soft-glassene viderefører de karakteristiske Grand Cru-riller, men har et blødere look, der dog stadig fremstår både moderne og stilrent. Latteglassene afspejler tidens tendens til at tage cafékulturen med hjem.
  127,46 kr 169,95 kr -25%
  Reduced price!
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 112,46 kr 149,95 kr -25%

  Juvel glas fra Lyngby. Juvel-serien har et klassisk og stilfuldt udtryk. Tåler maskinopvask.
  112,46 kr 149,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 224,25 kr 299,00 kr -25%

  Melodia snapseglas fra Lyngby Glas. De flotte glas er meget populære og moderne. Designet er flot, og kvaliten er høj. .Melodia-serien er produceret i Italien og tåler maskinopvask.
  224,25 kr 299,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 67,46 kr 89,95 kr -25%

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  67,46 kr 89,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 299,25 kr 399,00 kr -25%

  Melodia Highball glas fra Lyngby Glas. De flotte krystalglas er meget populære og moderne. Designet er flot og elegant, og kvaliten er høj. Melodia-serien er produceret i Italien. Tåler maskinopvask.
  299,25 kr 399,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 149,96 kr 199,95 kr -25%

  Gin & Tonic glas fra Lyngby Glas. Med G&T glasset får du et smukt og afbalanceret glas der fremhæver nydelsen.
  149,96 kr 199,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 112,46 kr 149,95 kr -25%

  Juvel glas fra Lyngby. Juvel-serien har et klassisk og stilfuldt udtryk. Tåler maskinopvask.
  112,46 kr 149,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 261,75 kr 349,00 kr -25%

  Vandglas fra Poul Pava. Motiverne på serien er skabt af den danske kunstner Poul Pava, som har specialiseret sig i en naiv og spontan stil med hans barnlige tegninger af den menneskelige form. De karakteristiske figurer og mønstre har skabt et nyt kunstnerisk designunivers.
  261,75 kr 349,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 169,95 kr

  Grand Cru vandglas, sæt med 6 stk fra Rosendahl. De stilfulde og robuste glas pynter flot på et veldækket bord, og hvad enten du skal nyde et glas friskpresset juice, en chai-te eller bare et glas vand - er Grand Cru glasset det oplagte valg.Glassene kan indeholde 22 cl, og kan maskinopvaskes.
  169,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,96 kr 119,95 kr -25%

  89,96 kr 119,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 127,46 kr 169,95 kr -25%

  Champagneglas fra Rosendahl. Glas i det velkendte design fra Grand Cru-serien af stel. Glasset er præget af et enkelt og stilrent udtryk, der tilfører elegance til ethvert bord, og som smukt supplerer de øvrige Grand Cru-elementer i borddækningen. Både form, størrelse og balance er udviklet med henblik på at indfri selv den kræsne vinelskers forventninger.
  127,46 kr 169,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 52,46 kr 69,95 kr -25%

  Sæt med 6 vandglas fra Bitz. Designet er tidløst og enkelt. Glassene er gennemfarvede, hvilket betyder, at de ikke mister farven i opvaskemaskinen og generelt er modstandsdygtige. Hele serien er produceret i europæisk glas, der kendetegnes ved høj kvalitet. overfor slitage. Bemærk: Ved køb af dette sæt, doneres 2 kr. til Røde Kors.
  52,46 kr 69,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 74,96 kr 99,95 kr -25%

  Cabernet snapseglas fra Holmegaard. Serien indeholder en lang række af forskellige glas, og har et enkelt og flot formsprog. Glassets design kombinere modernitet, funktionalitet og hverdagselegance.Glasset måler 12,5 cm, har en diameter på ø6 cm og kan indeholde 3,5 cl. Holmegaard anbefaler at glas vaskes på max 55° C
  74,96 kr 99,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 119,95 kr

  Cabernet fra Holmegaard. Serien indeholder en lang række af forskellige glas, og har et enkelt og flot formsprog. Glassets design kombinere modernitet, funktionalitet og hverdagselegance.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 67,46 kr 89,95 kr -25%

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  67,46 kr 89,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 52,46 kr 69,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  52,46 kr 69,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 67,46 kr 89,95 kr -25%

  Pestige glas fra Luigi Bormiolis Serien består af række elegante glas, som alle er produceret i den stærke SON.hyx-krystalglasblanding. En blanding som er særdeles stærk overfor både stød og slid, og som sørger for at glassene forbliver glansfulde, selv efter mange ture i opvaskemaskinen.
  67,46 kr 89,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,96 kr 79,95 kr -25%

  Aero glasserie fra Luigi Bormioli. Et elegant og holdbart glas, patenteret og fremstillet helt uden bly. Stilken er forstærket med titanium.
  59,96 kr 79,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,96 kr 79,95 kr -25%

  Aero glasserie fra Luigi Bormioli. Et elegant og holdbart glas, patenteret og fremstillet helt uden bly. Stilken er forstærket med titanium.
  59,96 kr 79,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,96 kr 79,95 kr -25%

  Aero glasserie fra Luigi Bormioli. Et elegant og holdbart glas, patenteret og fremstillet helt uden bly. Stilken er forstærket med titanium.
  59,96 kr 79,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,96 kr 79,95 kr -25%

  Aero glasserie fra Luigi Bormioli. Et elegant og holdbart glas, patenteret og fremstillet helt uden bly. Stilken er forstærket med titanium.
  59,96 kr 79,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 52,46 kr 69,95 kr -25%

  Strauss Rocks glasserie fra Luigi Bormioli. En spændende og robust glasserie i krystal, serien indeholder en række forskellige sjus- og drinksglas som alle er fremstillet uden bly.
  52,46 kr 69,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,96 kr 119,95 kr -25%

  89,96 kr 119,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 299,25 kr 399,00 kr -25%

  Melodia Highball glas fra Lyngby Glas. De flotte krystalglas er meget populære og moderne. Designet er flot og elegant, og kvaliten er høj. Melodia-serien er produceret i Italien. Tåler maskinopvask.
  299,25 kr 399,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 134,96 kr 179,95 kr -25%

  Holmegaard Idéelle er en serie eksklusive glas designet af Per Lütken i 1978. Seriens tulipanform prydes af en elegant og læbevenlig kant, der gør dette høje snapseglas velegnet til enhver festlig anledning. Mundblæst snapseglas, 3 clHøjde: 13 cm
  134,96 kr 179,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 112,46 kr 149,95 kr -25%

  Holmegaard Idéelle er en serie eksklusive glas designet af Per Lütken i 1978. Seriens tulipanform prydes af en elegant og læbevenlig kant, der gør dette snapseglas velegnet til enhver festlig anledning. Mundblæst snapseglas, 3 clHøjde: 13 cm
  112,46 kr 149,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 261,75 kr 349,00 kr -25%

  Vandglas fra Poul Pava. Motiverne på serien er skabt af den danske kunstner Poul Pava, som har specialiseret sig i en naiv og spontan stil med hans barnlige tegninger af den menneskelige form. De karakteristiske figurer og mønstre har skabt et nyt kunstnerisk designunivers.
  261,75 kr 349,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 149,96 kr 199,95 kr -25%

  Holmegaard Idéelle er en serie eksklusive glas designet af Per Lütken i 1978. Seriens tulipanform prydes af en elegant og læbevenlig kant, der gør dette hedvinsglas velegnet til enhver festlig anledning. Mundblæst hedvinsglas, 14 cl Højde: 15,2 cm
  149,96 kr 199,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 169,95 kr

  Cafeglas fra Rosendahl. Det enkle og samtidig elegante design danner en smagfuld ramme for indholdet, og medvirker til en god stemning ved bordet. Skal du nyde et glas frisk presset juice, en chai te eller bare en iskold øl er glasset fra Rosendahl det oplagte valg.
  169,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 169,95 kr

  Hot drink-glas fra Rosendahl. Glasset indgår i den stilrene og flotte Grand Cru serie, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Glassets ring er udformet i rustfrit stål. Tåler varme væsker op til max. 130° C og tåler opvaskemaskine med max 50-55° C.
  169,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 142,46 kr 189,95 kr -25%

  Elegant whiskyglas fra Eva Solo. Det mundblæste glas vidner om et glas i høj kvalitet. Glassets unikke munding har en karakteristisk hældning der adskiller dette glas fra andre traditionelle whiskyglas. Formen på glasset er med til, at gøre dette glas opsigtsvækkende og specielt.
  142,46 kr 189,95 kr -25%
  Reduced price!
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 119,95 kr

  Cabernet fra Holmegaard. Serien indeholder en lang række af forskellige glas, og har et enkelt og flot formsprog. Glassets design kombinere modernitet, funktionalitet og hverdagselegance.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr 59,95 kr -25%

  Bach glas fra Luigi Bormioli. Et flot og anderledes glas - fremstillet uden bly. Glasset er retro-inspireret og har en fin facetteret overflade.
  44,96 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,96 kr 119,95 kr -25%

  Kartio glas fra Iittala. Serien har et flot og stilrent design og er velegnet til både hverdagsbrug og mere festlige anledninger.
  89,96 kr 119,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 179,25 kr 239,00 kr -25%

  Essence ølglas fra Iittala. Essence-serien er essentielle glas til vand, øl, vin, cocktails og champagne. Størrelsen på stilk og base går igen i alle glas i serien, hvilket giver balance og ro.
  179,25 kr 239,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 1 124,25 kr 1 499,00 kr -25%

  Sæt med 18 glas. Det på én og samme tid flotte og praktiske sæt, indeholder tre glasvarianter; 6 stk. rødvinsglas, 6 stk. hvidvinsglas samt 6 stk. vandglas. Alle glassvarianterne har et flot og klassisk design, og passer flot i de fleste borddækninger.
  1 124,25 kr 1 499,00 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 52,46 kr 69,95 kr -25%

  Sæt med 6 vandglas fra Bitz. Designet er tidløst og enkelt. Glassene er gennemfarvede, hvilket betyder, at de ikke mister farven i opvaskemaskinen og generelt er modstandsdygtige. Hele serien er produceret i europæisk glas, der kendetegnes ved høj kvalitet. overfor slitage. Bemærk: Ved køb af dette sæt, doneres 2 kr. til Røde Kors.
  52,46 kr 69,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 142,46 kr 189,95 kr -25%

  Rødvinsglas fra Eva Solo. Glassets form bidrager til vinens bouquet, og er yderst genkendelig med sin karakteristiske hældning på glassets munding. Ydermere er glasset mundblæst, hvilket bidrager yderligere til den høje kvalitet og elegance der omgiver glasset. Glassets bowle er skabt til de mere forfinede rødvine, såsom Barolo og Bourgogne.
  142,46 kr 189,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 142,46 kr 189,95 kr -25%

  Champagneglas fra Eva Solo. Glassets form er yderst genkendelig med sin karakteristiske hældning på glassets munding. Ydermere er glasset mundblæst, hvilket bidrager yderligere til den høje kvalitet og elegance der omgiver glasset.
  142,46 kr 189,95 kr -25%
  Reduced price!
  Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
 • 67,46 kr 89,95 kr -25%

  Cabernet fra Holmegaard. Serien indeholder en lang række af forskellige glas, og har et enkelt og flot formsprog. Glassets design kombinere modernitet, funktionalitet og hverdagselegance.
  67,46 kr 89,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,96 kr 119,95 kr -25%

  Cabernet ølglas fra Holmegaard. Serien indeholder en lang række af forskellige glas, og har et enkelt og flot formsprog. Glassets design kombinere modernitet, funktionalitet og hverdagselegance.Glasset måler 20,5 cm, har en diameter på ø10 cm og kan indeholde 55 cl. Holmegaard anbefaler at glas vaskes på max 55° C
  89,96 kr 119,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 119,95 kr

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,96 kr 119,95 kr -25%

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  89,96 kr 119,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 119,95 kr

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 119,95 kr

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 67,46 kr 89,95 kr -25%

  Pestige glas fra Luigi Bormiolis Serien består af række elegante glas, som alle er produceret i den stærke SON.hyx-krystalglasblanding. En blanding som er særdeles stærk overfor både stød og slid, og som sørger for at glassene forbliver glansfulde, selv efter mange ture i opvaskemaskinen.
  67,46 kr 89,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 149,96 kr 199,95 kr -25%

  Luigi Bormioli Vinoteque Fragrante 38 cl vinglas. Italiensk fremstillet vinglas, som tåler maskinopvask ved 50 grader.
  149,96 kr 199,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 149,96 kr 199,95 kr -25%

  Luigi Bormioli Vinoteque Ricco 59 cl vinglas. Italiensk fremstillet vinglas, som tåler maskinopvask ved 50 grader.
  149,96 kr 199,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 97,46 kr 129,95 kr -25%

  Drikkeglas fra Rosendahl. I et blødt design, der pryder ethvert bord. Glassene er præget af Grand Cru-seriens karakteristiske fordybninger, der er gennemgående for alle seriens elementer, og som giver mulighed for at skabe en god sammenhæng i hele borddækningen. Tåler maskinopvask op til 55 °C.
  97,46 kr 129,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 97,46 kr 129,95 kr -25%

  Glasserien er designet til optimal behandling og servering af vin, og det karakteristiske knæk på glasset skaber et elegant udtryk og giver samtidig Perfection sin unikke funktionalitet. Knækket på glasset fungerer som en skænkelinje, så den rette mængde vin kan hældes op ift. at opnå den optimale overflade for vinen, at udvikle sig på.
  97,46 kr 129,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 44,96 kr -
  6 for 160,02 kr
  59,95 kr -25%

  Denne serie af glas har ikke sit navn, Palace, helt uden grund. Med sine kongelige former giver Palace glassene dit middagsbord, hvad enten det er til fest eller hverdag, et særdeles elegant præg. Disse glas er lavet af glas af allerhøjeste kvalitet fra Italien. Det betyder, at glassene skinner som krystal og samtidig ikke er for skrøbelige. Tåler...
  44,96 kr - 6 for 160,02 kr 59,95 kr -25%
  Reduced price!
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 60 af 247