Filter-søgning

(230 produkter)

Pris

78 - 995 kr

Mærke

Vis alle

Kvaliteter

Vis kun varer på tilbud

Gaveæsker

Gaveæske

 

Med en gaveæske med skønhedsprodukter er der rig plads til at forkæle dig selv eller én af dine nærmeste, og det er en god måde at blive introduceret til et nyt mærke indenfor skønhedsplejen. Hele året rundt kan du finde et udvalg af smukke og skønne gavepakker på Salling.dk.

Gode tilbud

Gaveæsker er ofte en billig metode til at lære et nyt mærke at kende, eller bare at få hele serien af produkter på én gang. Så snyd ikke dig selv for glæden ved at give - heller ikke til dig selv. Blandt de populære gaveæsker finder du blandt andet Clinique, Lancôme og Elizabeth Arden, men der er mange flere af de kendte mærker - og måske også det ukendte mærke, der bliver din næste favorit.

Gaveæske

 

Med en gaveæske med skønhedsprodukter er der rig plads til at forkæle dig selv eller én af dine n&aeli Mere

Gaveæsker Der er 231 varer

Underkategorier

 • Til ham

  Gaveæske

   

  Gaveæsker til mænd giver mulighed for at give manden, der har alt, en skønhedsoplevelse ud over det sædvanlige - hvad enten, der er tale om kenderen af parfume, eller vennen/kæresten, der seriøst har brug for din hjælp. Manden skal heller ikke høre et ondt ord for at købe gaveæsker til ham selv.

  Køb online

  ...eller gå ind i Salling Aarhus eller Salling Aalborg og vælg den helt rigtige gaveæske.

  Parfume tilbud

  Gaveæsker giver dig muligheden for at blive introduceret til et skønhedsmærke eller et parfumemærke til mænd til en skarp pris. Du kan finde introduktioner til Giorgio Armani, Hugo Boss, Lacoste og meget mere i sortimentet herunder.

 • Til hende

  Gaveæske

   

  Gaveæsker til hende er et sikkert hit året rundt, og lader dig finde en gave til dit hjertes udkårne - eller dig selv eller veninden - som helt sikkert vil vække glæde.

  Feminine parfumer,

  Make-up, hårpleje eller kropspleje? Vælg selv, hvad du er på jagt efter i vores store sortiment.

  Online tilbud

  Gaveæsker sikrer dig altid en god pris på en serie af produkter - og du finder dem online på Salling.dk, eller offline i virkelighedens stormagasiner i Aarhus og Aalborg. Prøv for eksempel en gaveæske fra Clinique, Lancôme eller Elizabeth Arden.

pr. side
Viser 1 - 60 af 231
Viser 1 - 60 af 231