Veuve Clicquot Yellow Label Champagne, Frankrig, 75 cl

Vis stort billede Tilføj
Veuve Clicquot Yellow Label Champagne, Frankrig, 75 cl

330,00 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Yellow Label, i folkemunde også kendt som Den Gule Enke, har en smuk gylden/gul farve, med en skum af små bobler. Duften er præget af hvide frugter og rosiner, der suppleres af vanilje og af brioche. Smagen er fra starten frisk og kraftig, efterfulgt af en symfoni af frugtsmag. Smagen varer ved længe efter, hvor hver enkelt frugt- og krydderinote markerer sig tydeligt.

Flere detaljer

Mere info

Veuve Clicquot Ponsardin er et prestigefyldt champagnehus, der siden 1772 har fremstillet eksklusive champagner og været med til at etablere champagnen som en yndet drik i det franske højborgerskab. Champagnehuset blev især formet af Madame Clicquot (f. Barbe-Nicole Ponsardin), der i 1798 sig med François Clicquot, som kort efter afgik ved døden. Madame Clicquot videreførte Clicquot-familiens firmae med skarpt fokus på champagnedelen, hvilket blev en stor succes.

I dag råder huset over 382 hektar vinmarker i det franske Champagne-distrikt, udgjort af tre druesorter, der bidrager med forskellige karakteristika: Pinot Noir med struktur, Pinot Meunier med rundhed og Chardonnay med friskhed og elegance. Disse druesorter sammensættes i en række forskellige champagner, hvor nogle kan fremstilles med samme høje kvalitet hvert år, mens andre er årgangsvine, der kun kan fremstilles efter en særligt god høst.

PRODUKTDETALJER
Reference

3049610001110

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Champagne

Druesorter

50 - 55% Pinot Noir, 15 - 20% Pinot Meunier, 28 - 33% Chardonnay

Serveres ved

6-8 °C

Velegnet til

Yellow Label er perfekt som aperitif eller serveret sammen med skaldyrsretter eller fisk.

Konservering

Indeholder sulfitter

Veuve Clicquot Yellow Label Champagne, Frankrig, 75 cl Veuve Clicquot